- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.481
Kızlar benim adetim çok düzensizdi. Geçen ay 3 defa oldum.o yüzden günlerinide aklımda tutamiyom.enson ne zaman dinlesem hatırlamıyorum. Hala bozmadım ama iç çamaşırım lekelenmis .ne yapsam bilemedimmarlin18 ben bilgilerinin doğru olduguna emin oldugum bi hocama sordum biraz önce adet döneminde degilse oruca devam etsin dedi ama adet günü arasi 15 gün olmuş mu diyo ne zaman regl oldun sen canim
İnan hiç hatırlamıyorum kaç gün geçti.canim adet dönemin mi en son adetinden sonra 15 gün temiz kaldiysann bu leke adete girer ve bozulur ama sen temizleneli 15 gub olmadiysa özürdür
İftara ne yiceniz giiiikizlar dolma neyin yaoamadimmmm yav ne avrattim ben diyet meni çohhhğg bozduuu gayriiii
Bizde etli yaparız yerken üzerine et suyu dökeriz çok güzel olur. Benim kizlar cok severlerAyy bende etli yapmiştim harikaydii
Nerdesin sen kacakkkGizlar gizlar napiyonuz bakem
Benim dedigim gibi bence bak sabah leke gordun hemde pihti geldi yine lekelenms bosuna tuttun benceKızlar benim adetim çok düzensizdi. Geçen ay 3 defa oldum.o yüzden günlerinide aklımda tutamiyom.enson ne zaman dinlesem hatırlamıyorum. Hala bozmadım ama iç çamaşırım lekelenmis .ne yapsam bilemedim
valla tembelimm galibaaaTembellll hatun
ya cok merak ediyorum lezzeti i iftarda agir olur mu yemedim ben hicAyy arabaşina bayilirimmm anam çok güzel yaparrbende sadece çorbasi yapiyorum hamurunu da çok severim ama
ben yapmadm sadece mercimk corbasi yaptim dunden tabuk var gavurdagi salatasi yapivam kahvaltilik cay...canimda cacik istio sarmisakli felannnBen yaptım pişiyo şu anda..
canmm dunden tavugum var mercimek corbasi yaptim gavurdagi salatasi yapicim bide kahvaltilik ohh misss...alt kattako dukkana su gidiyormus bizim mutfahi komple kiricaklarmis cok sinirlerim bozuk suandaaaİftara ne yiceniz giiii
Ivittttt karnim agriyoken birazcik zor geliyoKiz şımarıklık mi yapiyi yoosaa
valla tembelimm galibaaa
duyarsiz kaliyomus gibi oluyorummm yorum yapmayinca ama onceden bilincede boyle oluyooooocanmm dunden tavugum var mercimek corbasi yaptim gavurdagi salatasi yapicim bide kahvaltilik ohh misss...alt kattako dukkana su gidiyormus bizim mutfahi komple kiricaklarmis cok sinirlerim bozuk suandaaa
Hamuru midene oturabilir canim hamurundan az yeya cok merak ediyorum lezzeti i iftarda agir olur mu yemedim ben hic
Nlduuuu
Oturuyom ben beybisss sen napiyosun
Iyi giz oturun bende buraya yazdiktan snra bir uyumusm ki sormayin ohh ne iyi geldi uyumakuzun oturuyom bendee
Kafaam agridiNlduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?