Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Firin posetinde tavuk yapmaktan vazgeçtim patatesli soganli tavuk haşlama yaptim suyuna limon sıkıp yirinkkk pirinç pilav da yapicam ama ben ya hiç yemem yada 1 kaşik alırım

marlin18 ben bilgilerinin doğru olduguna emin oldugum bi hocama sordum biraz önce adet döneminde degilse oruca devam etsin dedi ama adet günü arasi 15 gün olmuş mu diyo ne zaman regl oldun sen canim
Kızlar benim adetim çok düzensizdi. Geçen ay 3 defa oldum.o yüzden günlerinide aklımda tutamiyom.enson ne zaman dinlesem hatırlamıyorum. Hala bozmadım ama iç çamaşırım lekelenmis .ne yapsam bilemedim

Kızlar benim adetim çok düzensizdi. Geçen ay 3 defa oldum.o yüzden günlerinide aklımda tutamiyom.enson ne zaman dinlesem hatırlamıyorum. Hala bozmadım ama iç çamaşırım lekelenmis .ne yapsam bilemedim
Benim dedigim gibi bence bak sabah leke gordun hemde pihti geldi yine lekelenms bosuna tuttun bence

Kiz şımarıklık mi yapiyi yoosaa
Ivittttt karnim agriyoken birazcik zor geliyo
valla tembelimm galibaaa

canmm dunden tavugum var mercimek corbasi yaptim gavurdagi salatasi yapicim bide kahvaltilik ohh misss...alt kattako dukkana su gidiyormus bizim mutfahi komple kiricaklarmis cok sinirlerim bozuk suandaaa
duyarsiz kaliyomus gibi oluyorummm yorum yapmayinca ama onceden bilincede boyle oluyooooo ofofff dert geldi basinaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…