Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdıiikkkkkk
sahur 2 yumurta ile yapılmış yulaf kepekli omlett labne ton balığı ekmek yokk 1 kase komposto başka bisey yemedim heraldaa yanlış hatirlamiyorsaam ağğşama gelelimm 1 tabak kuru fasulye 3 4 kaşık pilav çoban salataa 3 4 tane minik kayisi yedim simdii ama bugün bir magnum mini yemeye niyetleniuorum eşim teraviden gelirken alirsa tabii

İşte dünkü sahurum böyleydi siyah zeytin iki tane yemişim 3 yazmiştim

Bence magnum mini yiceksen pilav yememeliydin tubiş

bu yumurtalari nasil piairdin böyle giiii
Bi kasede çirpdim iyce tuz atip sonra tavayi iyce kizdirdim bi damla yağ koyup tavaya peçeteylen sildim yaği yağsiz olsun ama yapişmasin diyeyarisini döktüm arkali önlü pişirdim sonra diğer yarisini pişirdim ekmek gibi yiyom peynir zeytinin yaninda

cidden mi yAa ama bence sen dikkatli oldugun icin almiyorsunn
Aynen canim hep diyetteyim ben hepp 300 500 gr aliyom belki ama dikkat etmezsem onlar birike birike büyyo 2 3 kilo oluyo en fazla 3 kilo alma sınırı koyuyorum kendime o da diyet modunda yasamaktan sıkıldığimda. Sonra diyet moduna geri giriyom böylelikle koruyorum hep kilomu

devasa büyüklükte tebrik koyuyorum sana tatlimm ben seni pehh seviyom giiizzz

Çatalin ucuyla pilavdan almistim yazmayi unutmuşum ama yarim kaşik bile değil belki bir çay kasigi kadar anca

Kizlar cok aktif olamiyorum oglum dünden beri atesli bitik durumdayim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah yarim gevrek tel peynir domates 6 zeytin 2 yumurta yedim üzerine sekersiz kahve öglen disardaydim Quark yedim kefir ictim 4,5 tanede kraker. Yiyerek gecistirdim aksamda mantar sote ve börülce salatasi yedim az pide disiyla 2 ltrede su. İctim daha da icerim yatana kadar

cok geçmiş olsun canim neden atesleniyor bebegin bide Quark ne demekk :))
Yeme bence yarın ye tubiş eşin aldiysa bile dursun dolapta yarın iftarda hiç ekmek ve pilav yeme dondurma yeoldu mu ahıllı gızım
tamam bebegim yemiycemm

Gecmis olsun tatlimm menünn iyi canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…