- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.621
gisganiyommm tabiiiiAy biliyosun eskiden bi öğün fazla yesem 1 kilo alirdimsukur artik almiyommm insallah almammm da hhiiiccc gısgandın mi yoosaamm tubisssss
Bence magnum mini yiceksen pilav yememeliydin tubişşimdıiikkkkkk
sahur 2 yumurta ile yapılmış yulaf kepekli omlett labne ton balığı ekmek yokk 1 kase komposto başka bisey yemedim heraldaa yanlış hatirlamiyorsaam ağğşama gelelimm 1 tabak kuru fasulye 3 4 kaşık pilav çoban salataa 3 4 tane minik kayisi yedim simdii ama bugün bir magnum mini yemeye niyetleniuorum eşim teraviden gelirken alirsa tabii
bu yumurtalari nasil piairdin böyle giiii
Verilen kilo 2 sene sonra tamamen oturuyo sende iki sene koru kilonu sende alma tubişkoogisganiyommm tabiiii
amaa az yidiiimmmmmm 3 kaşığı gecmemistiirrrrBence magnum mini yiceksen pilav yememeliydin tubiş
cidden mi yAa ama bence sen dikkatli oldugun icin almiyorsunnVerilen kilo 2 sene sonra tamamen oturuyo sende iki sene koru kilonu sende alma tubişkoo
Bi kasede çirpdim iyce tuz atip sonra tavayi iyce kizdirdim bi damla yağ koyup tavaya peçeteylen sildim yağibu yumurtalari nasil piairdin böyle giiii
Aynen canim hep diyetteyim ben hepp 300 500 gr aliyom belki ama dikkat etmezsem onlar birike birike büyyo 2 3 kilo oluyo en fazla 3 kilo alma sınırı koyuyorum kendime o da diyet modunda yasamaktan sıkıldığimda. Sonra diyet moduna geri giriyomcidden mi yAa ama bence sen dikkatli oldugun icin almiyorsunn
Ossun donduşma yoh sana pilav yemediğin zaman yirsinamaa az yidiiimmmmmm 3 kaşığı gecmemistiirrrr
devasa büyüklükte tebrik koyuyorum sana tatlimm ben seni pehh seviyom giiizzzAynen canim hep diyetteyim ben hepp 300 500 gr aliyom belki ama dikkat etmezsem onlar birike birike büyyo 2 3 kilo oluyo en fazla 3 kilo alma sınırı koyuyorum kendime o da diyet modunda yasamaktan sıkıldığimda. Sonra diyet moduna geri giriyomböylelikle koruyorum hep kilomu
Çatalin ucuyla pilavdan almistim yazmayi unutmuşumMenümm
Sahur: 2 yumurta yağsiz pismis, bi parça beyaz peynir bi parça yarim yağli peynir küçük bi parça kaşar, salatalik, 1 çorba kasesi karpuz, 3 yeşil 3 siyah zeytin
İftar: 1 kase mercimek çorbasi içine 5 6 kare kitir ekmek, 1 tabak patatesli soganli tavuk haşlama, bol çoban salata
Meyve yersem yazarim^.^
Bende seni seviyom tubisss gizzdevasa büyüklükte tebrik koyuyorum sana tatlimm ben seni pehh seviyom giiizzz
giz ciddimisinn yemeyimmi dondurmaaaaOssun donduşma yoh sana pilav yemediğin zaman yirsin
Yeme bence yarın ye tubiş eşin aldiysa bile dursun dolaptagiz ciddimisinn yemeyimmi dondurmaaaa
cok geçmiş olsun canim neden atesleniyor bebegin bide Quark ne demekk :))Kizlar cok aktif olamiyorum oglum dünden beri atesli bitik durumdayim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah yarim gevrek tel peynir domates 6 zeytin 2 yumurta yedim üzerine sekersiz kahve öglen disardaydim Quark yedim kefir ictim 4,5 tanede kraker. Yiyerek gecistirdim aksamda mantar sote ve börülce salatasi yedim az pide disiyla 2 ltrede su. İctim daha da icerim yatana kadar
tamam bebegim yemiycemmYeme bence yarın ye tubiş eşin aldiysa bile dursun dolaptayarın iftarda hiç ekmek ve pilav yeme dondurma ye oldu mu ahıllı gızım
Gecmis olsun tatlimmKizlar cok aktif olamiyorum oglum dünden beri atesli bitik durumdayim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah yarim gevrek tel peynir domates 6 zeytin 2 yumurta yedim üzerine sekersiz kahve öglen disardaydim Quark yedim kefir ictim 4,5 tanede kraker. Yiyerek gecistirdim aksamda mantar sote ve börülce salatasi yedim az pide disiyla 2 ltrede su. İctim daha da icerim yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?