- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.641
Yiiihhuuuiicok geçmiş olsun canim neden atesleniyor bebegin bide Quark ne demekk :))
tamam bebegim yemiycemm
Bizde anlayamdik yarin doktorumuza gidicez artik düsmüyo bi türlü düşse bile geri cikiyo bu Quarkta yagi azaltilmis meyveli krem peynir diyeyim diet yapanlar icin tatli krizlerine alternatif olabilir protein degeri fazlacok geçmiş olsun canim neden atesleniyor bebegin bide Quark ne demekk :))
tamam bebegim yemiycemm
Tesekkurler canimGecmis olsun tatlimmmenünn iyi canim afiyet olsun
Ama ben reglm karnim siskiat da bakakkkk hadiii
Pekiii iki karper peynir ne kadar ederSabah
Iki kucuk tavk koftesi ince dilim kasar
Aksam
Bir tabak mercimek corbasi
Uc-dort kasik salcali sosis acili(ince dogranmis)diyetteyken yiememmstim coook ozlemsm
Iki karper peynir
Bir dilim tambugday ekmegi bir kare pide
Bir bardak limonata
Menümm
Sahur: 2 yumurta yağsiz pismis, bi parça beyaz peynir bi parça yarim yağli peynir küçük bi parça kaşar, salatalik, 1 çorba kasesi karpuz, 3 yeşil 3 siyah zeytin
İftar: 1 kase mercimek çorbasi içine 5 6 kare kitir ekmek, 1 tabak patatesli soganli tavuk haşlama, bol çoban salata
Meyve yersem yazarim^.^
Niye hem pide hem ekmek yedin ikisinden birini tercih etmeliydinSabah
Iki kucuk tavk koftesi ince dilim kasar
Aksam
Bir tabak mercimek corbasi
Uc-dort kasik salcali sosis acili(ince dogranmis)diyetteyken yiememmstim coook ozlemsm
Iki karper peynir
Bir dilim tambugday ekmegi bir kare pide
Bir bardak limonata
Blmem onuda yemiodm cok ozlemsm yaaaaaPekiii iki karper peynir ne kadar ederaklimda deli sorular
Sabah bsy yememisik gorminmii ac galdim emziriyok herhal susNiye hem pide hem ekmek yedin ikisinden birini tercih etmeliydin
Yeme magnum diyetteki kadın magnum mu yer ya OOHAAA..şimdıiikkkkkk
sahur 2 yumurta ile yapılmış yulaf kepekli omlett labne ton balığı ekmek yokk 1 kase komposto başka bisey yemedim heraldaa yanlış hatirlamiyorsaam ağğşama gelelimm 1 tabak kuru fasulye 3 4 kaşık pilav çoban salataa 3 4 tane minik kayisi yedim simdii ama bugün bir magnum mini yemeye niyetleniuorum eşim teraviden gelirken alirsa tabii
Azdı kız karpuz sanki meyveden zarar gelmez gibiBalım karpuz yemişsin sanki meyve yemesen daha iyi gibi. -.- Çok duramazsan tarçınlı süt yap gitsin şekeri de tarçından alırsın. ^^
Hep oyle dioruz ya makara yapiomnerden esti giiizzzz
HaaaaaSabah bsy yememisik gorminmii ac galdim emziriyok herhal sus
Her sahurum böyle tatlim genelde bazen domates de oluyoBu menü çok güzel olmuş balım ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?