- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.681
Oyle deglllll nyseeeUyut miniğine dinlen ballı lokmam
Oyle deglllll nyseee
Dinlen o gelesiye uzat ayağını keyif yap ne güzelKaynanamin iki saatlik işi var gitti geri gelecekbende keyif yapiyom kiiiiiiizz ohhh kizim da uyudu sessizzlikkkkk
Hayir istemiyormmmm yaa yemek nedirki onca ay dayanmisimSen diyetten yoruldun yimekler yemek istiyon tika basa
Öyle yapiyorum valla hemen uyuttum kizi aldim kahvemi uzattim ayagimii ohhhhDinlen o gelesiye uzat ayağını keyif yap ne güzel
Tam yiyodum benim ki uyandı onu emziriyorum şimdi .yemaami bile yiyemedim daha
Yeter yidiğinn gadar artikTam yiyodum benim ki uyandı onu emziriyorum şimdi .yemaami bile yiyemedim daha
Neden yoruldun pehiiiii nedennHayir istemiyormmmm yaa yemek nedirki onca ay dayanmisimkeske okdr yukari cikmasaydm simdi daha zayiftm ne diyelm kader insallah gorucem ogunude
Ya tamam ama eskisi gbi daha hizli olmasi icin eski duzen.olmasi lazm tatilde mola vrdim ama smdi araya ramazan girdiii toprlamak zor olcakNeden yoruldun pehiiiii nedennzayifliyosun işte kuzum yipratma kendini incecik olcaksinn
AcimmmmYeter yidiğinn gadar artikaz ye kiz saat 11 oldu
Kiz aksine ramazanda daha iyi toparliyo insan bi başla oruca bak nasil kücülecek miden beni görmüyo msn ne kadar cozutmuştum oruç tutali çok iradeli hissediyorum kendimiYa tamam ama eskisi gbi daha hizli olmasi icin eski duzen.olmasi lazm tatilde mola vrdim ama smdi araya ramazan girdiii toprlamak zor olcak
Ben reglyken toparliyamiorm ya iki hafta kayibim oluyo boyle...Kiz aksine ramazanda daha iyi toparliyo insan bi başla oruca bak nasil kücülecek miden beni görmüyo msn ne kadar cozutmuştum oruç tutali çok iradeli hissediyorum kendimi
Regl zamanlari hepimiz oluyoruz boyle canim stres yapmaBen reglyken toparliyamiorm ya iki hafta kayibim oluyo boyle...
Insallah cnm eski duzenime geri donerim bu yil bitmeden 58-60olurum insallah :/Regl zamanlari hepimiz oluyoruz boyle canim stres yapmaçok güzel verdin bu zamana kadar daha da veriyosun az olsun uz olsun gidiyo işte bazen az olur bazen çok
Bende veremiyorum eskisi gibi.ama napalim gitsinde almaktsn iyidirRegl zamanlari hepimiz oluyoruz boyle canim stres yapmaçok güzel verdin bu zamana kadar daha da veriyosun az olsun uz olsun gidiyo işte bazen az olur bazen çok
Olursun canım daha çok zaman varInsallah cnm eski duzenime geri donerim bu yil bitmeden 58-60olurum insallah :/
Sen zaten suan iyisin cnm sen moon sekerpancarim son demlerdesiniz oyuzden benim daha yoluma varBende veremiyorum eskisi gibi.ama napalim gitsinde almaktsn iyidir
Insallah cnm sagolOlursun canım daha çok zaman var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?