- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.701
Kız sen benim göbüşü görmedin. Benim boy kısa o yüzden en az 50 olmam lazım. Ben olamıyorum o ayri mesele.daha 54 u göremedim baksanaSen zaten suan iyisin cnm sen moon sekerpancarim son demlerdesiniz oyuzden benim daha yoluma var
Sen bu kilonda bile çok fit duruyosunInsallah cnm sagol
Hadii dön eski düzenine takim olarak hedefimiz bayrama en az 3 kilo vermekkInsallah cnm eski duzenime geri donerim bu yil bitmeden 58-60olurum insallah :/
Görüntüye bakarsak sende çok iyi görünüyosun canim fit duruyosun ama hedef kilolarimiza gelmeliyiiiz dimiSen zaten suan iyisin cnm sen moon sekerpancarim son demlerdesiniz oyuzden benim daha yoluma var
Yaaaaa haksizlik etme kendineeee sen cock dogurmussun kolaymi benm gene bi cocukKız sen benim göbüşü görmedin. Benim boy kısa o yüzden en az 50 olmam lazım. Ben olamıyorum o ayri mesele.daha 54 u göremedim baksana
Ayy moral veriosn cnm ama dahada fit olmaliyim.insallahSen bu kilonda bile çok fit duruyosun
ben onu soylucektm ama regl girince araya hedef koyamadm :)Hadii dön eski düzenine takim olarak hedefimiz bayrama en az 3 kilo vermekk
ayy sagol bebegimmmmm evet o iki haftaya cok kiziyormmm cook :)Görüntüye bakarsak sende çok iyi görünüyosun canim fit duruyosun ama hedef kilolarimiza gelmeliyiiiz dimi2 hafta kendine izin verdin diye kizma kendine hem kilo mu aldin hayirr e şimdi daha sıkı döneme yani eski düzenine dönme zamani haydi partiş
Ben eski kiloma dönme hedefi koyuyorum kendime 53 olucam yaniKizlar grup ramazanla beraber bir rahatlamada hepiniz yorgunsunuz biliormm cok cddi kglar verildi ama ramazanda nasil denirki kendinize gelnnnnn diyeeeeee en iyisi hedef koymak yaa:) neydek boylece eve pidede sokmayiz :)
Bu kızgınlikla o zaman iyce asıl beybimmmayy sagol bebegimmmmm evet o iki haftaya cok kiziyormmm cook :)
Ramazan olmasaydi cok cddi iddaya girerdim oruc oldugu icin buyuk bir idda da bulunamicam cnku kg verirken duzenim onemliydii nyse iki kg iyidir babyBen eski kiloma dönme hedefi koyuyorum kendime 53 olucam yaniyok mu artırann
Hahahahah tamam bebeeguhuuummmmBu kızgınlikla o zaman iyce asıl beybimmmbayrama bi kaç kilo ver yeni ciciler alığsınn bayramlikk
Kizlar grup ramazanla beraber bir rahatlamada hepiniz yorgunsunuz biliormm cok cddi kglar verildi ama ramazanda nasil denirki kendinize gelnnnnn diyeeeeee en iyisi hedef koymak yaa:) neydek boylece eve pidede sokmayiz :)
Bende 53 oluyum kizzz.senden neyim eksikkBen eski kiloma dönme hedefi koyuyorum kendime 53 olucam yaniyok mu artırann
İki kilo süper zaten babyRamazan olmasaydi cok cddi iddaya girerdim oruc oldugu icin buyuk bir idda da bulunamicam cnku kg verirken duzenim onemliydii nyse iki kg iyidir baby
Hadi bayrama kim 53 olacak göreciiizBende 53 oluyum kizzz.senden neyim eksikk
Kız sen herşeyi bu kadar çok biliyosun da sen nasılsın kilo aldın. Merak ettim şimdiHer gün ekmek yemeyin pide yemeyin dondurma yemeyin çok hurma yemeyin diye uyarmaktan dilimde tüy bitiyorama inşallah dinlerler de sonra üzülmezler.
Canm napsinlar hepsi yorlmusss napcaklarini sasirmislar en azindanHer gün ekmek yemeyin pide yemeyin dondurma yemeyin çok hurma yemeyin diye uyarmaktan dilimde tüy bitiyorama inşallah dinlerler de sonra üzülmezler.
Kız sen herşeyi bu kadar çok biliyosun da sen nasılsın kilo aldın. Merak ettim şimdi
HahahahaahahahahKız sen herşeyi bu kadar çok biliyosun da sen nasılsın kilo aldın. Merak ettim şimdi
Önceden 58 kilo olunca hiç göbek falan olmazdı bende.ama son doğum dan sonra baya kaldı. 56 kiloyum hala göbek benden önde gidiyoooHadi bayrama kim 53 olacak göreciiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?