- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.721
Evet yaaa dimi ama kaç aydır diyetteyiz biz bize yazık değilmiCanm napsinlar hepsi yorlmusss napcaklarini sasirmislar en azindanSekerPancarii marlin18 @moon8187 ben ve @esmerm91 ramazanla beraber boyle oldu yoksa hic biri oyle yapmazdi ama ramazanin acemligi herkes toparlicaktir insallah :) yoksa bir cikilata atsak agzimiza neler derdk neler
Hahahahaahahahah
Ee arastirio kg vermek istedigi icin.. ama burda uygulayanlar varcok okuyanmi bilir cok diyet yapanmi iyyy
Timammmmm kizz esimi zorla tartiya cikardimmmm resmen zorladm adam iki kg verms hahahahaha zaten cok kg deglde kg almisti bi bes alti kg su var boyu uzun o sayedeİki kilo süper zaten babyben ramazanda hep kilo veriyorum zaten canim fazla yiyemiyom ben
Çok diyet yapannnnn tabıkiHahahahaahahahah
Ee arastirio kg vermek istedigi icin.. ama burda uygulayanlar varcok okuyanmi bilir cok diyet yapanmi iyyy
Ben ilk xddi diyetim ocakta basladim bende cok arastrdimm asildim resmen cok sukur ise yaradi cnm.. ofoff ne olurduki yiyp yiyip sismeyeyeeeeydikOrtaokuldan beri diyet yapıyorum lahanadan tutta isveç diyetine montignaca kadar.KK'da eski üyeliğimde yine yarışma gruplarında kilo vermiştim hatta en zayıf olduğum 49 kiloya yarışma grubu ile inmiştim. Püsküüt falan vardı o dönemler şimdi ne oldu bilmiyorum en az 3-4 yılı var bu dediklerimin. ^^
Evet yaaa dimi ama kaç aydır diyetteyiz biz bize yazık değilmi
Cak panpaÇok diyet yapannnnn tabıki
Yani bizzzzz
49 kilo kadın mı olur yaaaaOrtaokuldan beri diyet yapıyorum lahanadan tutta isveç diyetine montignaca kadar.KK'da eski üyeliğimde yine yarışma gruplarında kilo vermiştim hatta en zayıf olduğum 49 kiloya yarışma grubu ile inmiştim. Püsküüt falan vardı o dönemler şimdi ne oldu bilmiyorum en az 3-4 yılı var bu dediklerimin. ^^
Benden iyi espiri yapiyon kiz sen artikHahahahaahahahah
Yaziikkkkktir gunaaaahtirrrrrEvet yaaa dimi ama kaç aydır diyetteyiz biz bize yazık değilmi
Ben ilk xddi diyetim ocakta basladim bende cok arastrdimm asildim resmen cok sukur ise yaradi cnm.. ofoff ne olurduki yiyp yiyip sismeyeyeeeeydik
Hahahahaa ee senden az asagida kizz49 kilo kadın mı olur yaaaa
Kiz yüklenme kendine sen 3 çocuk doğurdun MasallahÖnceden 58 kilo olunca hiç göbek falan olmazdı bende.ama son doğum dan sonra baya kaldı. 56 kiloyum hala göbek benden önde gidiyooo
49 kilo kadın mı olur yaaaa
Her zamanki halimBenden iyi espiri yapiyon kiz sen artik
Ooooooohhh benim 49 kiloya daha çok yolum var kizHahahahaa ee senden az asagida kizz
Ayyy inşallah canım yaKiz yüklenme kendine sen 3 çocuk doğurdun Masallaholur o kadar hem 3 4 kiloya gider o göbek kalmaz
İkinci uyelik almak yasak değil miydi kizzOrtaokuldan beri diyet yapıyorum lahanadan tutta isveç diyetine montignaca kadar.KK'da eski üyeliğimde yine yarışma gruplarında kilo vermiştim hatta en zayıf olduğum 49 kiloya yarışma grubu ile inmiştim. Püsküüt falan vardı o dönemler şimdi ne oldu bilmiyorum en az 3-4 yılı var bu dediklerimin. ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?