Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahahaahahahah
Ee arastirio kg vermek istedigi icin.. ama burda uygulayanlar var cok okuyanmi bilir cok diyet yapanmi iyyy

Ortaokuldan beri diyet yapıyorum lahanadan tutta isveç diyetine montignaca kadar. KK'da eski üyeliğimde yine yarışma gruplarında kilo vermiştim hatta en zayıf olduğum 49 kiloya yarışma grubu ile inmiştim. Püsküüt falan vardı o dönemler şimdi ne oldu bilmiyorum en az 3-4 yılı var bu dediklerimin. ^^

Ben ilk xddi diyetim ocakta basladim bende cok arastrdimm asildim resmen cok sukur ise yaradi cnm.. ofoff ne olurduki yiyp yiyip sismeyeyeeeeydik

Evet yaaa dimi ama kaç aydır diyetteyiz biz bize yazık değilmi

Yazık değilllllllll (Elimde kırbaçı yere şaklatıyorum bunları yazarken nihaha)

Burada amacımız sizi eleştirmek değil tabi ki yoksa herkes kendi poposundan sorumludur yani sekerpancarı isterse 100 kilo olsun ben kendimi motive edip kilo verdikten sonra. Ama ben de listemi yazdığımda varsa bir hata beni de uyarsınlar isterim ben öyle daha çok motive oluyorum. İnsan bazen birşey olmaz diyip gömüyor ama dışarıdan bakıldığında 2. göz olarak daha rahat görebiliyoruz biz de diyet hatalarını. ^^

49 kilo kadın mı olur yaaaa

Ben ilk xddi diyetim ocakta basladim bende cok arastrdimm asildim resmen cok sukur ise yaradi cnm.. ofoff ne olurduki yiyp yiyip sismeyeyeeeeydik

Aynen öyle 1 kere verdiğimizde geri almamayı bilsek şuan bunları yaşamıyor olurduk. Kilo almaya müsait bir vücuttan nefret ediyorum... -.-

Önceden 58 kilo olunca hiç göbek falan olmazdı bende.ama son doğum dan sonra baya kaldı. 56 kiloyum hala göbek benden önde gidiyooo
Kiz yüklenme kendine sen 3 çocuk doğurdun Masallah olur o kadar hem 3 4 kiloya gider o göbek kalmaz

49 kilo kadın mı olur yaaaa

1.67 boya bir de düşün. 0 bedene inmiştim ama kemikli olduğum için öyle çırpı durmuyordum. Aksine gram fazlalığım yoktu katalog mankeni gibi geziyordum tek farkı 20 santim ufağıydım

İkinci uyelik almak yasak değil miydi kizz püsküütt duruyo hala canimm seabahar olarak değiştirdi adini ve verdiği kilolari hala koruyor kilomuzu koruyoruz topiğinden takip edebilirsin

49 kilo hayatın anlamı ya. Efsane gibi. Ulaşılamayacak bir şey gibi geliyor. O kadar zor ki o rakama inmek hele benim gibi geniş omuzlu ve iskeleti bile 35 küsür kilo olan birisiyseniz.

Bu arada az biraz kilo vereyim diyetisyene ya da hastaneye gidip bir yağ/kemik/kas oranı ölçtüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…