- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.641
Bence de canim sen normal diyetini yap kilon duraklamaya gecerse şaşırsın diye yaparsin ^_^Hemen yapma diyorsun yani dimi canım. Aslında doğru sürekli düşük kalori vücut kendini korumaya alabilir.
Bence de canim sen normal diyetini yap kilon duraklamaya gecerse şaşırsın diye yaparsin ^_^
Tamam bitanem öyle yapacağım normal düzende devam çok teşekkür ederim. :)
Elinden mi aliyoz sende yeeeeYa ooha katmer yemiiiiiiiiiiş. Ben 2 dolma yedim diye vicdan azabı çekiyordum acaba 1 mi yeseydim diye. Dışarı çıkıp koşturup yakasım geldi. Millet katmer yiyor ya. Hayat size güzel yaaaa.
Benimkisi de Nisan 2015 doğumlu kizzzzBenimki de 15 aya yKın canim mart 2015 dogumlu
Dedikodu mu mu ediyon kizzz arkamdanAma sen bazi şeyleri yasakliyorsun kendine canim bazi arkadaşlar ben dahil az az herseyden yiyerek kilo veriyoruz ama tabi marliş bugün bencede fazla kaçirmiş benim için fazlasi baklava olmus bide dolmayi iki tane yeseydi
Canım biz öyle şok diyetler yapmıyoz.az olsun temiz olsun. Şeker pancarı ne zaman yaptın kız sen hiç duymadiydimTaşla taşla çok yemiş diye. -.-
Bu arada 5 günde 5 kilo diyeti yapan var mı kızlar?
En son bir kadın yapmış yazmış konuyada 5 günde 3 kilo. MÜTHİŞ.
partenin 30 nisan benim kizda 12 haziran ay hepsi peşpeşe bunlarinn hepsi akrannnBenimkisi de Nisan 2015 doğumlu kizzzz
ayy insallah cozulmustur canim sıkma canini yaa boyle seyler olunca gercekyen bi anda iştah bıçak gibi kesiliyor düzelir üzülmebende sahur hazirlicam bugun ama okdr yorgunmki annem mevlut okuttu iftatli saat 10da acabildim iftarimii ancak ablamlarlan hazirliktr bulasiktr bide bi tartisma oldu abimle enistem arasinda bende istah falan kalmadi zorla yedirdiler bana cok moralim bozuldu anca kendine gelebildim
H.b bebegim yerm ben seni sevegim tabisipinkibal canim hosgeldinnnnnnnn birak selini sen binii sevvvvvv..zaten 61 kiloymuşunn nolcak 1 ayda erirsin sen hem emziriosun dikaktte edersen cabuck gider selin koçluk yapmiymi sanaa
Oy yerm ben onuBenimki de 15 aya yKın canim mart 2015 dogumlu
Kiz ben taaa buralara gelmeden yaptim onu 65 kiloda takildim kaldim bi türlü inemiyodum vucudum şaşirsin diye yaptim yoksa ben hep kalori sayarak verdim kilolarimi herseyden yedimCanım biz öyle şok diyetler yapmıyoz.az olsun temiz olsun. Şeker pancarı ne zaman yaptın kız sen hiç duymadiydim
Sende mi bürütüsspinkibal canim hosgeldinnnnnnnn birak selini sen binii sevvvvvv..zaten 61 kiloymuşunn nolcak 1 ayda erirsin sen hem emziriosun dikaktte edersen cabuck gider selin koçluk yapmiymi sanaa
Sende mi bürütüssgiybet itme arhamdan hep zayifim diye oliyi bunlağ hepp gısgançlihtan oliyii hep benim belim çoh ince diye oliyii yohh biz diyet konusunda zıt düşüyoz pinkiş çok az yiyi tohatlarim valla hepinizi kuruyum ben yapağim
hee biliyikkkk kurusun belinde 67 bıçıkkkk off aramizda 6 cm belden 1.5 beden nirdeys eyaa nals büyle benim belim neden kalin neden daha ince deell beden seninkinden ince deell aramizda 5 kilocuhh vağğ ben 6 kiloda versem o 6 cm incelmesss biliom bennnnnnnSende mi bürütüssgiybet itme arhamdan hep zayifim diye oliyi bunlağ hepp gısgançlihtan oliyii hep benim belim çoh ince diye oliyii yohh biz diyet konusunda zıt düşüyoz pinkiş çok az yiyi tohatlarim valla hepinizi kuruyum ben yapağim
soyluo kizzz yalan dimez oooYalancı kilo aldigini saklama herkesden olmas cabuk itiraf it heskese selin kilo aldi gonşulaaarr
ona sorrmaa bana sorr ayyy yarin askinda bugun kziimin dogum gunu ve ben tam 30 kilo daha zayifim yawww bi insan çıkmış icimdennnnnOy yerm ben onuAllah bagislasin kiz kilonun ne kadarini verdin ay ne kadari duruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?