- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.661
ona sorrmaa bana sorr ayyy yarin askinda bugun kziimin dogum gunu ve ben tam 30 kilo daha zayifim yawww bi insan çıkmış icimdennnnn
Doguma 92 kg ile girdim bebiş biraz iri dogdugu icin dogumdan ciktigimda 10 kilom gitmisti eve geldigimde 82 kiloydum ilk 6 ay sadece anne sütü aldigi icin diyet falan yapmadim hic homini girtlak yedimOy yerm ben onuAllah bagislasin kiz kilonun ne kadarini verdin ay ne kadari duruo
anlatsana canim nasil yapılıyormusAllah yerm ben seni kizz yatmadim uyumadimm veee 5 gunde 5 kiloyu arastirdim yapacam kiz onu hem ac da kalmiyoz valla yapicam coh heycanlandim
Sabah beri ben de araştırdım kafama yattı..yarın iftarla başlıycam..takıldım kaldım iki aydır bunaldım kararlıyım..anlatsana canim nasil yapılıyormus
Eğer işe yararsa sana çok dua edicem valla..Allah yerm ben seni kizz yatmadim uyumadimm veee 5 gunde 5 kiloyu arastirdim yapacam kiz onu hem ac da kalmiyoz valla yapicam coh heycanlandim
Sen yine iyisin 9a kadar uyumuşsun.ben de 5 te yattım 8.30 da kalktımGunaydinnnnn canlarr
5*te yattikkkk
Yarim yamalak uykuyla 9da kalktmnyse asam uyurum artik
Kız uyku haram bizee. Ne uyumasiiiHerkesler
Hahahahah yarm saatin lafini yapma kiz uc kere kalktm yattm O 5le 9arasi haahahSen yine iyisin 9a kadar uyumuşsun.ben de 5 te yattım 8.30 da kalktım
Sana dimedm bebekumKız uyku haram bizee. Ne uyumasiii
yok ben hic uyumadan direk 5 ekdr pazar dye esim oturduk ee kizimda uyandi onu uyuturken bes oldu saat..iste kalk uyu anca okdr 9 ettkSaat 1 de yattım 2 .50 de geri kalktım. 5ten yattım 8.30 da kalktım. Bütün aile sahur yaptık bugün. Kizlar yine bi hevesle kaktilar Sahura bebiş te uyandi tam yemek yerken artık onuda oturttu sandalyesine hep beraber yedik. Bebiş te şaşırdı gece vakti noluyo gibisinden. Baya bi güldük hepimiz.tabi bu seferde uykusu açıldı. Saat 5 te zor uyuttum
bende takıldım yaa kiz anlatsana biiiSabah beri ben de araştırdım kafama yattı..yarın iftarla başlıycam..takıldım kaldım iki aydır bunaldım kararlıyım..
Amin canım.hepimiz için inşallahHahahahah yarm saatin lafini yapma kiz uc kere kalktm yattm O 5le 9arasi haahah
Sana dimedm bebekum
yok ben hic uyumadan direk 5 ekdr pazar dye esim oturduk ee kizimda uyandi onu uyuturken bes oldu saat..iste kalk uyu anca okdr 9 ettk
Ne guzel cnm allah bozmasinnnn cocklarinla mutlu mesut yasayin hep insallahhhh
Tubis nete 5 günde 5 kilo diyeti yaz çıkıyor hemen. Kk da da yapanlar var galibabende takıldım yaa kiz anlatsana biii
Ovv süper haydi burdaysan karsilastiralm partis ama sen benden daha incesindir eminimesmerm91 mezura aldim kiz bugunnn olctum kendimi onceden olcmstm metreylee alakasi ble yokkmusss ayy iyiki almsm bide belimi yanls olcuomsm netten baktm simdi hazurummm
Yazmistm ben seni etiketlemstm..m bak ordan cnm benden suan kgn az untma :) iki kg bile cok onemliOvv süper haydi burdaysan karsilastiralm partis ama sen benden daha incesindir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?