- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.681
BuldnmuOvv süper haydi burdaysan karsilastiralm partis ama sen benden daha incesindir eminim
Bunudami yaptin ?tubi_klc
pinkibal
sarraf
Diyet çok basit, tek kuralı sabah ne ile başlıyorsanız akşamı da onla bitiriyorsunuz. Her güne farklı bir gıda. Şok diyette değil. Zaten doyuyorsun ve her gıda türünden 5 gün içinde almış oluyorsun. Zaten kimsenin vücududa 1 gün süt içmedi diye ertesi günü şoka girmez. :) Ayrıca protein karbonhidrat, sebze ve meyvelerde de var. Yani sebze ve meyve gününde dengesiz besleniyorsunuz diye bir olay da yok kızlar.
Ben bu diyetle 5 günde 3 kilo civarı veriyordum. Güzel bir diyet. Arkadaş bulamadığım için biraz ertelemiştim. Ama ben kesin yaparım diyen olursa Pazartesiden Cumaya yapabiliriz.
Bunudami yaptin ?
Postta gormustum senide yeni ogrendn saniyordumm :)
Bunu yapicak olanlar oructa sahur ve iftardami yapicaksiniz
Masallah ne uyydunn kizz@ParteMoralll naber partişimmmn
AnldmmmmEskiden KK grubundaydım farklı bir üyelikte o yıllarda 3-4 kere yapmıştım toplamda canım. Yok yeni değilim daha önce de tecrübe ettim o diyeti.
evet sanirim oyle yapicaklarBen günde 3 öğün olarak yapacağım da kızlar sanırım sahur, iftar yapacaklar.
Masallah kizzzDoguma 92 kg ile girdim bebiş biraz iri dogdugu icin dogumdan ciktigimda 10 kilom gitmisti eve geldigimde 82 kiloydum ilk 6 ay sadece anne sütü aldigi icin diyet falan yapmadim hic homini girtlak yedimoglum 7 aylikken basladim diyet yapmaya 63 lere kadar düstüm 18-19 kilo kadar gitti hamile kaldigim kilonunda altindayim suan aslinda ama ben yinede 58 olsam hic fena olmaz
Bebisim birasdan gondercem resimlerianlatsana canim nasil yapılıyormus
Ayyy kilo vermem icin dua et gızEğer işe yararsa sana çok dua edicem valla..
Takıldım kaldım pes etmek de istemiyorum..
Ben basladımmm ballaaarrr
ay ben dayanamadim basladim vallatubi_klc
pinkibal
sarraf
Diyet çok basit, tek kuralı sabah ne ile başlıyorsanız akşamı da onla bitiriyorsunuz. Her güne farklı bir gıda. Şok diyette değil. Zaten doyuyorsun ve her gıda türünden 5 gün içinde almış oluyorsun. Zaten kimsenin vücududa 1 gün süt içmedi diye ertesi günü şoka girmez. :) Ayrıca protein karbonhidrat, sebze ve meyvelerde de var. Yani sebze ve meyve gününde dengesiz besleniyorsunuz diye bir olay da yok kızlar.
Ben bu diyetle 5 günde 3 kilo civarı veriyordum. Güzel bir diyet. Arkadaş bulamadığım için biraz ertelemiştim. Ama ben kesin yaparım diyen olursa Pazartesiden Cumaya yapabiliriz.
Masallah ne uyydunn kizziyi cnm sennnnn
Naber ballışımmmmMasallah kizzziyi vermissin fazla zayiflik goz cikarmaz ben emzirorum ama dayanamiyom verecem bu kilolari 5bucuk kilo fazlam var
Bebisim birasdan gondercem resimleri
Ayyy kilo vermem icin dua et gızbu gum basladim ben hadi bakalim gorucezzz
Ben basladımmm ballaaarrr
ay ben dayanamadim basladim vallaüzürdilerim
Herkes biliyi kilo aldiğimi zatiYalancı kilo aldigini saklama herkesden olmas cabuk itiraf it heskese selin kilo aldi gonşulaaarr
ay ben dayanamadim basladim vallaüzürdilerim
Ama senin de bacaklarin ince kiz herkesin bazi bölgeleri kalin yada ince oliyoohee biliyikkkk kurusun belinde 67 bıçıkkkk off aramizda 6 cm belden 1.5 beden nirdeys eyaa nals büyle benim belim neden kalin neden daha ince deell beden seninkinden ince deell aramizda 5 kilocuhh vağğ ben 6 kiloda versem o 6 cm incelmesss biliom bennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?