Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tubi_klc
pinkibal
sarraf

Diyet çok basit, tek kuralı sabah ne ile başlıyorsanız akşamı da onla bitiriyorsunuz. Her güne farklı bir gıda. Şok diyette değil. Zaten doyuyorsun ve her gıda türünden 5 gün içinde almış oluyorsun. Zaten kimsenin vücududa 1 gün süt içmedi diye ertesi günü şoka girmez. :) Ayrıca protein karbonhidrat, sebze ve meyvelerde de var. Yani sebze ve meyve gününde dengesiz besleniyorsunuz diye bir olay da yok kızlar.

Ben bu diyetle 5 günde 3 kilo civarı veriyordum. Güzel bir diyet. Arkadaş bulamadığım için biraz ertelemiştim. Ama ben kesin yaparım diyen olursa Pazartesiden Cumaya yapabiliriz.

Bunudami yaptin ?
Postta gormustum senide yeni ogrendn saniyordumm :)

Kızlar kabız olmuşum, kesin bir çözümünü bilen var mı? Zeytinyağı ye demeyin diyetteyim -.- Diyeti bozmayacak bir çözüm lazım ama tuvalete çıkamıyorum

Masallah kizzz iyi vermissin fazla zayiflik goz cikarmaz ben emzirorum ama dayanamiyom verecem bu kilolari 5bucuk kilo fazlam var
anlatsana canim nasil yapılıyormus
Bebisim birasdan gondercem resimleri
Eğer işe yararsa sana çok dua edicem valla..
Takıldım kaldım pes etmek de istemiyorum..
Ayyy kilo vermem icin dua et gız bu gum basladim ben hadi bakalim gorucezzz
5'te 5'i beraber yapabiliriz yapacak varsa.
@tubi_klc
pinkibal
sarraf
Ben basladımmm ballaaarrr
ay ben dayanamadim basladim valla üzürdilerim

Naber ballışımmmm

Ama senin de bacaklarin ince kiz herkesin bazi bölgeleri kalin yada ince oliyoo senin kalça basen ölçün neydi gii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…