- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.901
İvett tam bir protein örnekisin beybimmIvit ornek olarak kendimi gosterebilirim dimi protein diyinceakla ben gelmeylim hem ac kalmayinca guzel besleninxe karbonhdratdan uzak durunca.kgdan azda gorunuyosun yani skilasion :)
Ramazan dan sonra bende yapıp şu kilo işini bitirsem mi ki.3 kilo versem yeter.kendimi bana. Aylarca surunmektense 5 gün tutarım boğazımı napiyimYaa o dyet kolayda orucda nasl olrki
ekmekde yidirmiyon tatlida yidirmiyonnKarbonhidrati sıfır tutunca güzel kilo veriliyor canim ekmek pilav yimicezz
Şok diyete karşiyim ama o diyet mantıklı geliyo bana partiş hergün ayri besinleri alarak tamamliyorsun ya iyi yanii diger şok diyetlerdenYaa o dyet kolayda orucda nasl olrki
Masallah saat 3 e kadar nasıluyuya kiii
bende böyle düşünüyorum bide şok diyetlere hic itibaar etmemisimdir nedense hemen geri geleceğini düşünüyorum ama bakalm arkadaslarda nasil etki.gösterecekKizlar bu sekilde dyetlerin yeni baslayan kisilerde ise yaramasi biz kg verenler icin onemlimi degl...
Yeni baslayan kisilerde verilen kg odemde olabilir nasilki ben basladigimda ilk hafta 4*kg vermistmmmm buda oyle bisey...
Onemli olan bizim gibi kg veren kisilere etki edip etmiyecegi? Sok yaratmasi.. yoksa yeni baslayan.kisi hangi soku yapsa gder bence
Oyuzdeeeen bize ise yararmi yaramazmi bunu arastirmak lazim ona gore uygulamak lazim
Tabi kiz sebzesiz de olmaz ben karbonhidrat türünden kisiyomValla bencede yemek siz hayat çekilmez kizzz
sence diyelim ki bu diyeti 5 gun yaptik 3 kilo verdik vucut olarak kilo verdiğimiz belli olacak mi normalde 3 kilo verince dışardan fark ediliyorŞok diyete karşiyim ama o diyet mantıklı geliyo bana partiş hergün ayri besinleri alarak tamamliyorsun ya iyi yanii diger şok diyetlerden
Herhalde protein dedinmi ben geliomİvett tam bir protein örnekisin beybimmaynen ya evet diger yemeklerden de vazgeçilmiyo ama ben diğerlerini kisitli yiyorum proteini hiç kismiyorum doyana kadar yiyorum
ise yararmi diyosun cnmRamazan dan sonra bende yapıp şu kilo işini bitirsem mi ki.3 kilo versem yeter.kendimi bana. Aylarca surunmektense 5 gün tutarım boğazımı napiyim
Cnm olabilir ama oructa nasil olrrrrr bize nasil olrr bunlar onemliŞok diyete karşiyim ama o diyet mantıklı geliyo bana partiş hergün ayri besinleri alarak tamamliyorsun ya iyi yanii diger şok diyetlerden
canm ilk baslayan kisiye etkiedicegine eminim ama 19kgdann sonra bana edermi ederse yaparim hemen onu sorguluorm.suanbende böyle düşünüyorum bide şok diyetlere hic itibaar etmemisimdir nedense hemen geri geleceğini düşünüyorum ama bakalm arkadaslarda nasil etki.gösterecek
Kiz ablam 76 dan 61 e düştü son 5 kilo falan vermek istiyo yani 2 3 aydan beri diyette onda işe yararsa kilosu duraklamaya girenler deneyebilirKizlar bu sekilde dyetlerin yeni baslayan kisilerde ise yaramasi biz kg verenler icin onemlimi degl...
Yeni baslayan kisilerde verilen kg odemde olabilir nasilki ben basladigimda ilk hafta 4*kg vermistmmmm buda oyle bisey...
Onemli olan bizim gibi kg veren kisilere etki edip etmiyecegi? Sok yaratmasi.. yoksa yeni baslayan.kisi hangi soku yapsa gder bence
Oyuzdeeeen bize ise yararmi yaramazmi bunu arastirmak lazim ona gore uygulamak lazim
Yidirtttmemekmekde yidirmiyon tatlida yidirmiyonn
Fark edilir tabi canım 3 kilo az degil bide zaten sen ve burdaki arkadaşlar normal diyet yapiyoruz ve bu şok diyeti yapinca vücut şaşiriyor ve gercekten etki ediyor tabi yaptiktan sonra dikkat etmek lazim her diyette oldugu gibisence diyelim ki bu diyeti 5 gun yaptik 3 kilo verdik vucut olarak kilo verdiğimiz belli olacak mi normalde 3 kilo verince dışardan fark ediliyor
Yaa tamam ama yeni dogm yapmis vermesi cok normal hemde emziriyo cok sk hemde dyette ee tabi.. bende veriodm ben okuz gibi yedm sistm...Kiz ablam 76 dan 61 e düştü son 5 kilo falan vermek istiyo yani 2 3 aydan beri diyette onda işe yararsa kilosu duraklamaya girenler deneyebilir
bizimkidr dün sepete yeni bi magnum atmis after dinner die cok hafif bisey 1 tane yedim ama biyutlari cok kucuk kitir cikolata var ustunde ici sut sadece bi lokmalik biseyyyy yidim 1 tane geceDolaptaki magnumu esim bitirsede hepimiz kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?