Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aksama ne pisirsemmmm ne corbasi yapsam..kizimin corbasindanmi içsek bizdee kocike kufte sozum var dolaotada karisik kizartmam var ben yemeyince kaldi..annemden yenek getirmistim pilav tavuk sulu kofte corba tatli falan dun onlari yedik bugun pisiricemm mecburenn ay bide misafir fasillari var nasl yapicaksam bebeylennn

Kizlar kac gündür hic ugrayamadm davetler isler güçler derken k.bkmayin bugünde kayinvalidemlere gidicem ordada cok firsat bulup giremezsem k.bkmayin

Benimki kocamaan magnumyemiyorm

Oyle ama herseyde bisey var oyle dusunursek hic bisey yedirmemk lazim malum..

Günaydın kızlar.

pinkibal Pinki pinki burada mısın canım? :*

Bugün 5'te 5'te ikinci günümüz unutma. ^_^

Sabah işlerim vardı bir yarım saat yürüyüp geldim tartıya çıktım veee veee vee 59.0

61.8 ile başladığım bu yolculukta 3 kiloya yakın verdim neredeyse. Darısı hepinizin başına kızlar. :)

Maşallah diyeyim nazarlığım olsun. Bugün full sebze gideceğim. Şimdi kendime bir tabak hazırlayacağım sebzelerden. Sonra öğlen ve akşam da acıktıkça aynı sebzelere devam.

Kabızlığım dün gece soğan suyu ile bir rahatladı 1 kere çıktım. Gece yeniden kabız olmuşum. Eczaneden bağırsak rahatlatıcı falan al dediler de bağırsaklarımı da bozmak istemiyorum. Bugün full sebze + bol su ile kabızlığı da giderebilirim inş. :/

Oyle ama herseyde bisey var oyle dusunursek hic bisey yedirmemk lazim malum..
hic yedirmiorum degil yediriorum ama kendimize yaptiysam oda tadiyor zaten yedigi bi lokma kirmizi eti daha cok seviyor haspam agzinin tadini biliiii bende tavuk cok severim sabah aksam yirimmm..yillarca ergen triplerimdn kirmizi et yimedimmm

hic yedirmiorum degil yediriorum ama kendimize yaptiysam oda tadiyor zaten yedigi bi lokma kirmizi eti daha cok seviyor haspam agzinin tadini biliiii bende tavuk cok severim sabah aksam yirimmm..yillarca ergen triplerimdn kirmizi et yimedimmm
Aynen tadiyolar mecbur olcak okadar.. biliyisin bende seviyimmm sabah asam yirimmmm

gunaydin kizlaryeni kalktm benm bebis sabaha karsi uyudu ewet askitos bugdayim inceldogimi hissediyogum ayy bende birasdan yesilliklerden olusan bi tabak hazrliycam kendime kizzzz masallah ne gizel vermissin kilonu ay darisi bana 5te 5e baslarken bende61.8dim bakalim 3 gun galdi bu gunden sonra kac kilom kalicak bek merahlaniyom

Domates,
Salatalık,
Yeşil Biber,
Kırmızı Biber,
Kıvırcık

Yedim ben canım. Artık bu saatten sonra da bunlarla gideceğim. Bol bol su içeceğim hem detoks gibi olacak sebzelerle. Hemde kabızlığımı yumuşatsın bari.

Tartıyada kabız çıktım belki 100 200 gram daha az çıkabilirdim de 59.0 olsun bizim olsun sorun yok

Sana da afiyet olsun çok geçe kalmadan ye.

Baharat dışında hiçbir şey yok unutma tuz limon sirke vs atma sakın. :*

Bel 76
Gobekdeligi 83
Ayak Bilek 22
Bilekle diz arasi en kalin 36
Diz ile kalca arasi en kalin basenin orayi olctum en kalin yir 61
Kalca 99
Basen 101

esmerm91 cnm istemistin ya
Zor bela buldm ölcülerini ya etiket yapmissin bidirim gelmemis
Bnm bel 77
göbek 88
Bilekle diz arasi en kalin yer 36
Diz ile kalca arasi en kalin yer 54
Kalca 97
Basen 92 umarim dogru almisimdr netten baktm

limon nedenn yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…