- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.941
partenin baseni seninkinden fazla seninde göbek fazlaaZor bela buldm ölcülerini ya etiket yapmissin bidirim gelmemis
Bnm bel 77
göbek 88
Bilekle diz arasi en kalin yer 36
Diz ile kalca arasi en kalin yer 54
Kalca 97
Basen 92 umarim dogru almisimdr netten baktm
limon nedenn yokk
allah allaaah mesela bugun sebzr günü ya ben fırına patlican biber bomates falan versem kozleme gibi yapsam icine de maydanoz kuru sogan dograsam bu sebse gününe uygun muLimon asidik bir yiyecek canım. Her diyetin kendine göre kuralları var. Burada da amaç vücuda saf yiyecek alınması yani sirkedir limondur tuzdur bunlar katılmadan.
allah allaaah mesela bugun sebzr günü ya ben fırına patlican biber bomates falan versem kozleme gibi yapsam icine de maydanoz kuru sogan dograsam bu sebse gününe uygun mu
valla benim aklima yatmaua başladı bu fikir regl olmama 2 gün var bu dönemde denemeyi düşünüyorumÇok güzel olur ama hiçbir şekilde baharat harici bir şey atmamalısın. Yağ tuz limon sirke vs vs. Yok yani her şey yasak.
Onun dışında dediğin şekilde gayet sağlıklı ve doyurucu olur bitanem. :*
Hahahabize so
bize soyle canim içinde kalmasinn
seni seniii :)Bi fırsat bulupda bakamadm ya
Kiz bulamadm ki senin ölcüleri
Emme yemem erik yedim kestiAhlın magnumda dimii
hemen hemen ayniyuz zaten boyumzda ayni kgda normalZor bela buldm ölcülerini ya etiket yapmissin bidirim gelmemis
Bnm bel 77
göbek 88
Bilekle diz arasi en kalin yer 36
Diz ile kalca arasi en kalin yer 54
Kalca 97
Basen 92 umarim dogru almisimdr netten baktm
valla benim aklima yatmaua başladı bu fikir regl olmama 2 gün var bu dönemde denemeyi düşünüyorum
dometes salatalik marul taze nane maydonoz hepsini karistirdm yiorum balım ama ben senin kadar iradeli diilimDomates,
Salatalık,
Yeşil Biber,
Kırmızı Biber,
Kıvırcık
Yedim ben canım. Artık bu saatten sonra da bunlarla gideceğim. Bol bol su içeceğim hem detoks gibi olacak sebzelerle. Hemde kabızlığımı yumuşatsın bari.
Tartıyada kabız çıktım belki 100 200 gram daha az çıkabilirdim de 59.0 olsun bizim olsun sorun yok
Sana da afiyet olsun çok geçe kalmadan ye.
Baharat dışında hiçbir şey yok unutma tuz limon sirke vs atma sakın. :*
dometes salatalik marul taze nane maydonoz hepsini karistirdm yiorum balım ama ben senin kadar iradeli diilimbi tabak daha yerim bek acikiyom ben ay baharat fln koymadm ben olece yiorum valla icim acildi ayy keske bende 59 olsam diet bitiminde onunlada yetinmem 56 olmam ilazim gelir sonuc iyi olarsa bi tur daha yapagım men bu dieti
Herkesler bi kaçışti sanki moon esmerm meggieBugun grup ne kadan skicii nerdesnzzzz huuuuuuuuuuu
HamaraaaattNaber kizlarBen çorbami yapicam yimeğimi koycam ocağa
Kizz senin basen kactiHerkesler bi kaçışti sanki moon esmerm meggiesiniğleniğimm men
Senin kadan olmasamdaHamaraaaatt
Baharat çok kullanma şimdi internette kabızlığın nedenlerine baktım da
Pul biber, kara biber de kabız yapıyormuş. Nane kekik iyide. Pul ile kara sıkıntı yaratabilir tek tip diyetlerde.
Bugun grup ne kadan skicii nerdesnzzzz huuuuuuuuuuu
gonşular bacılarNaber kizlarBen çorbami yapicam yimeğimi koycam ocağa
89 kizKizz senin basen kacti
gonşular bacılargocam bu gun ewde ve kendine yimekler yapiyi mutfaktan mis gibim kokular geliyi sanigim menemen yapiyi acayip canm cekti bek zor durumdayim amaaaaaaaaa 61.8 dum dayanamadm tartildim aaaaa bide me goruyim 61.1 olmusum ben şok ben manset
katiliormm hele @moon8187 cok sgirlendmmmHerkesler bi kaçışti sanki moon esmerm meggiesiniğleniğimm men
Senin kadan olmasamdayapiyoz bişiler iste kendimi övmedim ilk defee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?