Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ivit ornek olarak kendimi gosterebilirim dimi protein diyince :KK70: akla ben gelmeylim :KK70: hem ac kalmayinca guzel besleninxe karbonhdratdan uzak durunca.kgdan azda gorunuyosun yani skilasion :)
İvett tam bir protein örnekisin beybimm:p aynen ya evet diger yemeklerden de vazgeçilmiyo ama ben diğerlerini kisitli yiyorum proteini hiç kismiyorum doyana kadar yiyorum:KK72:

Kizlar bu sekilde dyetlerin yeni baslayan kisilerde ise yaramasi biz kg verenler icin onemlimi degl...:işsiz:
Yeni baslayan kisilerde verilen kg odemde olabilir nasilki ben basladigimda ilk hafta 4*kg vermistmmmm buda oyle bisey...
Onemli olan bizim gibi kg veren kisilere etki edip etmiyecegi? Sok yaratmasi.. yoksa yeni baslayan.kisi hangi soku yapsa gder bence

Oyuzdeeeen bize ise yararmi yaramazmi bunu arastirmak lazim ona gore uygulamak lazim :KK14:

Kizlar bu sekilde dyetlerin yeni baslayan kisilerde ise yaramasi biz kg verenler icin onemlimi degl...:işsiz:
Yeni baslayan kisilerde verilen kg odemde olabilir nasilki ben basladigimda ilk hafta 4*kg vermistmmmm buda oyle bisey...
Onemli olan bizim gibi kg veren kisilere etki edip etmiyecegi? Sok yaratmasi.. yoksa yeni baslayan.kisi hangi soku yapsa gder bence

Oyuzdeeeen bize ise yararmi yaramazmi bunu arastirmak lazim ona gore uygulamak lazim :KK14:
bende böyle düşünüyorum bide şok diyetlere hic itibaar etmemisimdir nedense hemen geri geleceğini düşünüyorum ama bakalm arkadaslarda nasil etki.gösterecek

Şok diyete karşiyim ama o diyet mantıklı geliyo bana partiş hergün ayri besinleri alarak tamamliyorsun ya iyi yanii diger şok diyetlerden:bicak:
sence diyelim ki bu diyeti 5 gun yaptik 3 kilo verdik vucut olarak kilo verdiğimiz belli olacak mi normalde 3 kilo verince dışardan fark ediliyor

İvett tam bir protein örnekisin beybimm:p aynen ya evet diger yemeklerden de vazgeçilmiyo ama ben diğerlerini kisitli yiyorum proteini hiç kismiyorum doyana kadar yiyorum:KK72:
Herhalde protein dedinmi ben geliom :D :halay:bende oyle dyetimde valla tika basa agzima kadar oluyodum
Ramazan dan sonra bende yapıp şu kilo işini bitirsem mi ki.3 kilo versem yeter.kendimi bana. Aylarca surunmektense 5 gün tutarım boğazımı napiyim:işsiz::işsiz:
ise yararmi diyosun cnm:eğlence:
Şok diyete karşiyim ama o diyet mantıklı geliyo bana partiş hergün ayri besinleri alarak tamamliyorsun ya iyi yanii diger şok diyetlerden:bicak:
Cnm olabilir ama oructa nasil olrrrrr bize nasil olrr bunlar onemli
bende böyle düşünüyorum bide şok diyetlere hic itibaar etmemisimdir nedense hemen geri geleceğini düşünüyorum ama bakalm arkadaslarda nasil etki.gösterecek
canm ilk baslayan kisiye etkiedicegine eminim ama 19kgdann sonra bana edermi ederse yaparim hemen onu sorguluorm.suan:işsiz:

Kiz ablam 76 dan 61 e düştü son 5 kilo falan vermek istiyo yani 2 3 aydan beri diyette onda işe yararsa kilosu duraklamaya girenler deneyebilir

sence diyelim ki bu diyeti 5 gun yaptik 3 kilo verdik vucut olarak kilo verdiğimiz belli olacak mi normalde 3 kilo verince dışardan fark ediliyor
Fark edilir tabi canım 3 kilo az degil bide zaten sen ve burdaki arkadaşlar normal diyet yapiyoruz ve bu şok diyeti yapinca vücut şaşiriyor ve gercekten etki ediyor tabi yaptiktan sonra dikkat etmek lazim her diyette oldugu gibi:bicak:

Kiz ablam 76 dan 61 e düştü son 5 kilo falan vermek istiyo yani 2 3 aydan beri diyette onda işe yararsa kilosu duraklamaya girenler deneyebilir
Yaa tamam ama yeni dogm yapmis vermesi cok normal hemde emziriyo cok sk hemde dyette ee tabi.. bende veriodm ben okuz gibi yedm sistm...
Insallah ise yarar ya

@ParteMoralll he kizz bende sık yapiom tavuk suyu corbasi ama icine tavuk pek koymuorm kizima hormonlu dedikleri icin ne bilim suyundan bisey olmaz demisti dr..ya kemik suyu yada tavuk suyuyla yaparm hep corbalarimi birazdanda yapicimmm geneeee bende tel sehriye koyuyorm kizim cok seviyor:KK49::kk77:

Dolaptaki magnumu esim bitirsede hepimiz kurtulsak:işsiz:
bizimkidr dün sepete yeni bi magnum atmis after dinner die cok hafif bisey 1 tane yedim ama biyutlari cok kucuk kitir cikolata var ustunde ici sut sadece bi lokmalik biseyyyy yidim 1 tane gece:işsiz: bebde senin ettigin duayi ederim hep ama adam insan gibi yedigi icin bitiremez hic:işsiz:

ayy evi silecummm dahaa bide kac zamandr sigara icmiom hicccc aldm esim tevige gidende icerim die ama oda bikac aksamdr gitmeyo bi cigara keyfüsü yapamadummmm anagildede icemedumm orda ses etmiyii arada bi olur diye:işsiz:

Back
X