- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.961
Afiyet olsun canim doyana kadar iç çorbadan aç kalma biraz da kivamli yap istersen tok tutsunSelam kızlar..
Çarşıdan geldim @Seksensekizli ile annemdeyiz yemek yaptık ama benim menü belli patates çorbası...
Darısı başımaaa darısı başıma...gonşular bacılargocam bu gun ewde ve kendine yimekler yapiyi mutfaktan mis gibim kokular geliyi sanigim menemen yapiyi acayip canm cekti bek zor durumdayim amaaaaaaaaa 61.8 dum dayanamadm tartildim aaaaa bide me goruyim 61.1 olmusum ben şok ben manset
Ayy gicik89 kiz
gonşular bacılargocam bu gun ewde ve kendine yimekler yapiyi mutfaktan mis gibim kokular geliyi sanigim menemen yapiyi acayip canm cekti bek zor durumdayim amaaaaaaaaa 61.8 dum dayanamadm tartildim aaaaa bide me goruyim 61.1 olmusum ben şok ben manset
Hahahahaha dayncaksinnn amaaa memen siseeee giii bi lokmacik aliveegonşular bacılargocam bu gun ewde ve kendine yimekler yapiyi mutfaktan mis gibim kokular geliyi sanigim menemen yapiyi acayip canm cekti bek zor durumdayim amaaaaaaaaa 61.8 dum dayanamadm tartildim aaaaa bide me goruyim 61.1 olmusum ben şok ben manset
Hee kiz esmerin bacaklari baya ince demekkiAyy gicikhahaha kiz esmerm sana yakin meaasallaahhhhhh ondan sordmmm
Hahahahaha tesekkrler ben kendimi ovmucem gerenk kalmadi
Memen mi şişeeeHahahahaha dayncaksinnn amaaa memen siseeee giii bi lokmacik alivee
Öyle yapıcam canım..yeşil çay su derken mide şişer başka şeyi aramam inşallah..Afiyet olsun canim doyana kadar iç çorbadan aç kalma biraz da kivamli yap istersen tok tutsun
Evett cooh ince ben soook 92 5lerin olcusu deelmi sen catla patla hahahahaha senden zayif.olecek insallah bnde senden zyf olrmHee kiz esmerin bacaklari baya ince demekkizayiflayinca benimkinden ince olacah
Bence ters etki yapti sen bana hamarat dedin ya ben kendimi övmeden seni övdüm ters köşeHahahahaha tesekkrler ben kendimi ovmucem gerenk kalmadi
Hahahahaa kooptm hahah herkes bana oyle diyodu neydemMemen mi şişeeeAllah seniii partis
Evett cooh ince ben soook 92 5lerin olcusu deelmi sen catla patla hahahahaha senden zayif.olecek insallah bnde senden zyf olrm
Evet guzel sen beni ov bende seniBence ters etki yapti sen bana hamarat dedin ya ben kendimi övmeden seni övdüm ters köşe
Hyr basenin cok gyzl cnm emn ol biraz daha kurursa begenmem zatikuruyasıcalar siziiiiiii kiz benim kiloma göre basenim fazla zati kalca basenn
Demesemiydim nye guluosn
Bundan sonra yaaveriz sen beni ben seni övecemEvet guzel sen beni ov bende seniboylece gruptalar kiskanir
Haklisin giii memesi şişeeeeeDemesemiydim nye guluosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?