- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.181
Gız benm imadima yapio hani bsey yiyemiyom yayohsam yapmas tavigida abilam yapti ben yimedim icicik aldm ucundan yiyomus gibim yaptm ama bu dieti en iyi EceZ yapio cok iradeli kiz valla benden daha cok kilo verecek kesin o ayy kiz EceZ bende hic tuvalete cikamadm bu gun niye bole oluo uf ya sogan suyu da ictim kayisi cayida ictim tik yok
Şimdi sahur iştesahura ne galdı guuiii
benimde genia yaa ustten kiloluyum ben ne bacak var ne got ne basen bazen diyorum ki ustum ince olsaydi da basenim olaydo diyom baseni olanlarda aman aman diyor vala bilemedim hele kollarimdan nefret ediyorumkizz bnmde sirtim genis
sen istanbulda degilmiydin sahur mu kaldii istanbulla benik aramda 2 dk varŞimdi sahur işte
yok İzmirdeyim ben bacusen istanbulda degilmiydin sahur mu kaldii istanbulla benik aramda 2 dk var
hadi hayırlı sabahlar tohatlı bende sabah namazini kilar yatarim inşallah rabbim herkese kolayliklar versinyok İzmirdeyim ben bacu
Amin canımhadi hayırlı sabahlar tohatlı bende sabah namazini kilar yatarim inşallah rabbim herkese kolayliklar versin
aynen kiz bende neler neler icmisdimCanım sende mi kabızsın. Patateslere baharat attık diye ya off off bileydim ceviz suyu kayısı suyu içerdim diyet başında.
Ne varsa içtim tuvaletim geliyor ama yapamıyorum sabahı beklicem artık :/
aynen kiz bende neler neler icmisdimay sonunda ciktm ben bacim darsi basina ins.
seeen bu saatte nasil uyandiinn
günaydın partiş
Gunaydn cnmgünaydın partiş
Afiyet ossun partisBugun mikemmel beslenmeyle karsinizdayim bilireem nerde ramazan oncesi diyseniz ben duyirembu nasil konusma...merah etmiyen ramazandan sonra eski duzen devam
Sabah yok
Oglen iki erik bi dilim seftali
Aksam bir kavurmali yumurta
Bir karper peynr
Iki kucuk kare pide
Aksamda iki top dondurma
Ama.kulahi yimedim
Utanc verici bende sasiriom kendime neydek
Not bi saate yakin yurudum
En sevdigimmmmmyaptim vallaha sucuklu kasarli
seeen bu saatte nasil uyandiinn
günaydın partiş
Günaydın tatlişlarrGunaydn cnm
Günaydın tatlişlarr
gunaydin sekerr kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?