- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.141
Ayy yok yavrum ya bugün oruca kalkcam belkim onu bayramdan sonra denerim çok zorluyo o beni ayran diyeti yaparım daha iyiPatlat bi 5'te 5. Yarasınnn
Yok be yırttım kendimi burda göbeğim sallaniyi diyeKiskanmasana bee
kiss senin gobeen benden cohmusen kuruydunn
Benimde 99Benm 99oramoffffffffff
Çok şükür iyileşti canımAfiyet olsun canim senin bebiş iyleşti mi tatlim
Temamam anlastihhhayr canim herkesin gobek deligi farkli yerlerde olabilir bi siskinlik varya gobusumuzde yani hicbirimiz sifir göbek olmadigimizdn tam o bolgeden olculmeli canimcimmm..mesela bnm gobek deligm yukarda ve orasi 76 cikio mumkunmu gobegimin 76 olmasi bel gobek bir gibi nerdeyse..yani simit bolgesinden olculmeli canm
Susss giz bogazima dizdindiyeydin bizde gelerdik gocamlannnn
kalmaz diyosuj yaniiiiii hani ben inceydim en kalin bacakda benmisimDur daha kiz hedef 55 o zamana kadaaarrrr belki 9 bile kalmaz 8lere iner ama kalça çok da düşmesingüzel oliy acik toplu ben squat takvimine başladim yohh mi benlen yapacah olan
Ama bnm basenm iki cm daha cok :'( totomun ora 99* ne acayppYok be yırttım kendimi burda göbeğim sallaniyi diye
Benimde 99
Harika! Bak bugün daha da güzel oldu. Hep böyle devam et canım. :*
Yarın akşam 17 gibi tekrar ölçcem kendimi baştan aşağı ve not alcam sende öyle yap belkim 1 cm incelmişizdir hı ne dersin hayal kurmak bencede güzelAma bnm basenm iki cm daha cok :'( totomun ora 99* ne acaypp
Son kez olcup yazicam bidahada bakmicam bende kalsn incelince soylerm 60olncaYarın akşam 17 gibi tekrar ölçcem kendimi baştan aşağı ve not alcam sende öyle yap belkim 1 cm incelmişizdir hı ne dersin hayal kurmak bencede güzel
Ya bende squata varım ama zayıfladıktan sonra öneriliyor. Bi arkadaşım kiloluydu zayıflamaya çalışırken squat yaptı bacakları sıkılaştı ama incelmedi göbeği inceldi squattan dolayı kas gibi bişi olmuş öyle kaldı bende yapıodum bıraktım korktum incelmedi çünkü dahakalmaz diyosuj yaniiiiii hani ben inceydim en kalin bacakda benmisim
Ben varimm vallaa
Bugun mikemmel beslenmeyle karsinizdayim bilireem nerde ramazan oncesi diyseniz ben duyirembu nasil konusma...merah etmiyen ramazandan sonra eski duzen devam
Sabah yok
Oglen iki erik bi dilim seftali
Aksam bir kavurmali yumurta
Bir karper peynr
Iki kucuk kare pide
Aksamda iki top dondurma
Ama.kulahi yimedim
Utanc verici bende sasiriom kendime neydek
Not bi saate yakin yurudum
Çok gibi duruyor ama aslında tek öğün beslenmişsin kahvaltı yok öğlen yediklerin kahvaltı gibi olmuş iki top dondurma da normal yani külahsız zaten bence güzel menün partişBugun mikemmel beslenmeyle karsinizdayim bilireem nerde ramazan oncesi diyseniz ben duyirembu nasil konusma...merah etmiyen ramazandan sonra eski duzen devam
Sabah yok
Oglen iki erik bi dilim seftali
Aksam bir kavurmali yumurta
Bir karper peynr
Iki kucuk kare pide
Aksamda iki top dondurma
Ama.kulahi yimedim
Utanc verici bende sasiriom kendime neydek
Not bi saate yakin yurudum
Oyuzdende korkmuo degilim evet dgru pffff ben ip atlamaya devam ediyim bariYa bende squata varım ama zayıfladıktan sonra öneriliyor. Bi arkadaşım kiloluydu zayıflamaya çalışırken squat yaptı bacakları sıkılaştı ama incelmedi göbeği inceldi squattan dolayı kas gibi bişi olmuş öyle kaldı bende yapıodum bıraktım korktum incelmedi çünkü daha
Bence pide olmadi hergun de olmuyo naom bugun boyle oldu ramazandan sonra yulaflarima proteinlerime devam cnm :)Çok gibi duruyor ama aslında tek öğün beslenmişsin kahvaltı yok öğlen yediklerin kahvaltı gibi olmuş iki top dondurma da normal yani külahsız zaten bence güzel menün partiş
Tisikkur ederm bagyaanİbretlikkk
Ya en azından makarna pilav yemion benim gibiBence pide olmadi hergun de olmuyo naom bugun boyle oldu ramazandan sonra yulaflarima proteinlerime devam cnm :)
Ne kadan iyisinYa en azından makarna pilav yemion benim gibi
Bünyeni şaşırt arada bişi olmaz abartmamışsın haksızlık etme kendine
Sürekli sağlıklı beslenirsen bünye buna alışır ve nasıl olsa cıs besinleri almıyosun diye normal yaşantısına devam ederNe kadan iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?