Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Temamam anlastihh
diyeydin bizde gelerdik gocamlannnn
Susss giz bogazima dizdin
Dur daha kiz hedef 55 o zamana kadaaarrrr belki 9 bile kalmaz 8lere iner ama kalça çok da düşmesingüzel oliy acik toplu ben squat takvimine başladim yohh mi benlen yapacah olan
kalmaz diyosuj yaniiiiii hani ben inceydim en kalin bacakda benmisim

Ben varimm vallaa

Bugun mikemmel beslenmeyle karsinizdayim bilireem nerde ramazan oncesi diyseniz ben duyirem bu nasil konusma...merah etmiyen ramazandan sonra eski duzen devam

Sabah yok
Oglen iki erik bi dilim seftali
Aksam bir kavurmali yumurta
Bir karper peynr
Iki kucuk kare pide

Aksamda iki top dondurma
Ama.kulahi yimedim

Utanc verici bende sasiriom kendime neydek

Not bi saate yakin yurudum

kalmaz diyosuj yaniiiiii hani ben inceydim en kalin bacakda benmisim

Ben varimm vallaa
Ya bende squata varım ama zayıfladıktan sonra öneriliyor. Bi arkadaşım kiloluydu zayıflamaya çalışırken squat yaptı bacakları sıkılaştı ama incelmedi göbeği inceldi squattan dolayı kas gibi bişi olmuş öyle kaldı bende yapıodum bıraktım korktum incelmedi çünkü daha

İbretlikkk

Çok gibi duruyor ama aslında tek öğün beslenmişsin kahvaltı yok öğlen yediklerin kahvaltı gibi olmuş iki top dondurma da normal yani külahsız zaten bence güzel menün partiş

Oyuzdende korkmuo degilim evet dgru pffff ben ip atlamaya devam ediyim bari

Çok gibi duruyor ama aslında tek öğün beslenmişsin kahvaltı yok öğlen yediklerin kahvaltı gibi olmuş iki top dondurma da normal yani külahsız zaten bence güzel menün partiş
Bence pide olmadi hergun de olmuyo naom bugun boyle oldu ramazandan sonra yulaflarima proteinlerime devam cnm :)

Bence pide olmadi hergun de olmuyo naom bugun boyle oldu ramazandan sonra yulaflarima proteinlerime devam cnm :)
Ya en azından makarna pilav yemion benim gibi
Bünyeni şaşırt arada bişi olmaz abartmamışsın haksızlık etme kendine

kizlar sizede sorem buzluktaki milfoyumuj 2 ay tarihi gecmiss bisey olarmi yaaaa acele cvpp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…