- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.201
İyyim canim oturuyum benim 1 haftam var tubişeeee kızlar ne var ne yokk nasil gidiyorSekerPancarii ne zaman oruc iznine ayrılıyorshn benim ya bugun ya yarin insallah bugünki orucum gitmez
Kizimla oynuyodmmm sen napin bakimmmNapiyosun fistikkim
ilk günden mi fire vermistin senBugun orucum insallah bozlmaZ bakalim ilk gunum nasil gececek...
Malesef ogleden sonrailk günden mi fire vermistin sen
İnşallah iyi sonuç alırsın canım.Selam kızlar..nasılsınız..
5 te 5 diyetinde ikinci günüm hiç zorlanmadım şükür...kabızlık olmadı bende göbek salata gayet rahatlatıyor
Hadi bakalım insallah bugün bozulmaz partisMalesef ogleden sonra
Napiyon gonşuu kac kilosun tartildin miİnşallah iyi sonuç alırsın canım.
Sen cuma 54.6 mıydınNapiyon gonşuu kac kilosun tartildin miben cumayla ayni kiloyum biraz once tartildim 54.6
İnşallah canım çok teşekkür ederim..İnşallah iyi sonuç alırsın canım.
ayy sendemi baslaadinn sende 7 li rakamlara dusersin insallah ay sadece 80.kilo ben kalırım grupta başlarken tartildinmi orucken mi yapiyorsunSelam kızlar..nasılsınız..
5 te 5 diyetinde ikinci günüm hiç zorlanmadım şükür...kabızlık olmadı bende göbek salata gayet rahatlatıyor
İyyik gonşu napahNasılsıniz gonşu laaaaaa
Başlarken 82.4 kiloydum..ilk günden 600 gr eksik çıkmıştım işe yarayacak gibi...yok canım ikimiz de görücez 7 li hatta 6 lı rakamları..ayy sendemi baslaadinn sende 7 li rakamlara dusersin insallah ay sadece 80.kilo ben kalırım grupta başlarken tartildinmi orucken mi yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?