- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.161
Normalde oyleydimde yaklasik iki uc haftadr eski duzenim yok ve sabitim neyse sabitide basariomsm onu gordmSürekli sağlıklı beslenirsen bünye buna alışır ve nasıl olsa cıs besinleri almıyosun diye normal yaşantısına devam eder
Arada şaşırtmak lazım benim mantığım böyle işliyo kimse taşlamasın
ayyy bnce utanck hicbisey yohhh bu menude benimkine bahhtaa yüzszluk göyyyy utanç göyyyyBugun mikemmel beslenmeyle karsinizdayim bilireem nerde ramazan oncesi diyseniz ben duyirembu nasil konusma...merah etmiyen ramazandan sonra eski duzen devam
Sabah yok
Oglen iki erik bi dilim seftali
Aksam bir kavurmali yumurta
Bir karper peynr
Iki kucuk kare pide
Aksamda iki top dondurma
Ama.kulahi yimedim
Utanc verici bende sasiriom kendime neydek
Not bi saate yakin yurudum
Yazdm ben sanaaaa bisey olmaz iki ayda buzluktaymis cunkuhadii milfotume cvp verinn @ParteMoralll hariç
Hahahahahahaha inanmiorm.haric demissin bende cvp yaziormhadii milfotume cvp verinn @ParteMoralll hariç
Noldu milföyüne canımhadii milfotume cvp verinn @ParteMoralll hariç
sahura ne galdı guuiiiGidiyomsahurda gelirim
Ayy bnm gögüs 102 felanozamn nasl olculerimz bukaaa yakin anlamadm duu gogus olcemmm...olctum geldim gogus 94 binimm ama memikkk yok bnde sirtim genis benm gobegimi yarin olcerim cunku dunyalari yedim nefes alamiyorum hic dogru bi olcum olmaz
yaptim vallaha sucuklu kasarliNoldu milföyüne canım
Hayatimdann cih git yaaaaayaptim vallaha sucuklu kasarli
bizede anlatin giiizzzzzyaptim vallaha sucuklu kasarli
kizz esmos senin ikizlerr baya dolgun heralde sadece gogsun mu büyük yoksa sirt bolgen demi kiloluAyy bnm gögüs 102 felanbenim üst genis genis pffff
Sen ona bakma kalin der inxe cikarkizz esmos senin ikizlerr baya dolgun heralde sadece gogsun mu büyük yoksa sirt bolgen demi kilolu
kizz bnmde sirtim geniskizz esmos senin ikizlerr baya dolgun heralde sadece gogsun mu büyük yoksa sirt bolgen demi kilolu
Ayy bnm gögüs 102 felanbenim üst genis genis pffff
Gız benm imadima yapio hani bsey yiyemiyom yagizz yemekleri gocinmii ya0ii ne şansliisinnnnnnnsabhda menemen yapidi benden gaçmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?