- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.241
Bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi akşamki duruma göre artikKiz ben azcik yağla salata yapiyorum çorba içerken boll salata yiyorum o zaman yemege yer kalmiyosalata yii boll cacikk iccccc ohhhh
benim beyimden siparis mesajı geldii :)) kiymali sulu patatrs yemegi istiyormus yanina salata yaninada buzz gibi cacık istiyormuştubi_klc sen ne pisiriyon akşama suyleee bakamm
Ohh misss missbenim beyimden siparis mesajı geldii :)) kiymali sulu patatrs yemegi istiyormus yanina salata yaninada buzz gibi cacık istiyormuş
Ohhhh afiyet olsunbenim beyimden siparis mesajı geldii :)) kiymali sulu patatrs yemegi istiyormus yanina salata yaninada buzz gibi cacık istiyormuş
Evet canım oruçluyken yapıyorum..daha iyi gibi kaçamak şansı pek yok ondan..ins
insallah canim yaa oruckenmi yapıyorsun dedim ama sorumu görmedin sanırım:))
Bende ayniyim kvdemlerde yedigim börek beni geriletti yaTartildim ayniyim 55.3
ayy bnde yazmayi unutmuaum +200Dün gec vakitte tartıldım unutmuşum önceden tartılmayi. Sonuca pek güvenmedim. Birazdan tartilirim unutmazsam
canim iyiyim cohh uykum var sahurdan sonra uyuyamadm pekkk uyucam az sonraTünaydın keptinnassin
biz kahvalti yapicz bugunnn canimm binanin su depolarinda temizlik yapilckmis sulari kescklermis belli bi saat bende madm oyle kahvalti yapariz dedim zaten kizimi kontrole goturcez evde olmicz bakarsin disarda yaoarz isimiz uzun surerseeKizlar bugün ne yemek yapacak siniz
Soyleyinnnnnnn
Hahahah blmiorm suan dusunceler icindeym :)Söylesene kizzzzz
sakaaa giiii blmiorm yaa esim yine kahvalti istiyo bende kararsizimAma yapacannnnsüyle çabuhh hem niye yemiyomuşun
aynen kiz bende neler neler icmisdimay sonunda ciktm ben bacim darsi basina ins.
Bende 1 günlük çalışmalarımdan sonra bugün çıkmayı başardım.
Dün resmen operasyon uyguladım kendime. Dışkısını yumuşatmak ve rahatlamak isteyen kızlara bitkisel çözümlerimi sunayım.
İşte Operasyon: The Kabız'ın tarifi
1 bardak suya ceviz içi atarak en az 9 saat bekletip suyunu içiyorsunuz.
Adaçayı içiyorsunuz. 1 bardak içtim toplamda.
Soğan suyu içiyorsunuz ben 2 gece peşpeşe 2 bardak içtim toplamda.
En son da soğan suyu kaynatırken içine 1 paket kirazlı yada kayısılı lipton form çay atıyorsunuz. (İçinde rezene ve sinameki var dışkıyı yumuşatıyor. Üstüne de 1 tatlı kaşığı kekik atıyorsunuz.
Bol su içiyorsunuz ve uyuyorsunuz. Ertesi günse basur probleminiz varsa bile yumuşamış olan dışkının tamamı bağırsaklarınızdan uçuuup gidiyor.
Bu arada makat bölgesine vazelin ve sarı kantaron yağı sürmekte işe yarıyor. Dokuları onarıyor.
WC çıkmış ve dünyalar kadar rahatlamış olmama rağmen yine de soğan suyuna, ceviz suyuna ve vazelin ile kantarona devam edeceğim basurum dinene kadar.
Ohh sende kolaya iyce aliştinHahahah blmiorm suan dusunceler icindeym :)
sakaaa giiii blmiorm yaa esim yine kahvalti istiyo bende kararsizim
Ayy valla hic kolaydan degl ben yemek yapmakta hiiiiic usenmem bayilirimm valla esime diuorm sunu yapm bnu yapim cok yiemio hem kahvalti daha hafif diyo neydeeem ben.. ben herseyi yrimmm.. kahvalti yiine kizartma fln olr tavk yda et de eklerim birsuru cesit tamam yetr..Ohh sende kolaya iyce aliştinhergün keyfaltu ayy benimde canim kahvalti istiyo bugün eşim dini sohbete gidecek gece gelirken sicak pide alıyım kahvalti yapalim diyo tamam didim süper oluuğ didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?