- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.281
Tuvalete kaktiydim kalkmiskene yaziyim dedim
uzmani olmussun kizz tek tek okuyup aklima yazdm bek bilgilisin ama kotu bi habarim var bu gun dietin 3. Gunu ve ben yapamiorum cunki ablamlar bizi zorla kendilerine getirdiler ne dediysem ne ettiysem ewde lalmayi basaramadm uf cok canim sikkin napicam ben simdi iki gunum bosuna mi gitti gı bu gun cok dikkatli yesem dw yarin gene dewam etsem olug muhine
ablan seloş degilmi guiiiTuvalete kaktiydim kalkmiskene yaziyim dedim
uzmani olmussun kizz tek tek okuyup aklima yazdm bek bilgilisin ama kotu bi habarim var bu gun dietin 3. Gunu ve ben yapamiorum cunki ablamlar bizi zorla kendilerine getirdiler ne dediysem ne ettiysem ewde lalmayi basaramadm uf cok canim sikkin napicam ben simdi iki gunum bosuna mi gitti gı bu gun cok dikkatli yesem dw yarin gene dewam etsem olug muhine
Yoh gız ben 22 yim pinkiş 23 bi daha ablam var oda 27 yasındaablan seloş degilmi guiii
YaaaaaEt var mı et diye sor.
Ben valla 3 tavuk butu haşladım. Birini şimdi yicem. Yanınada 1 konserve light ton balığı açacağım. Balık + tavuk bugünkü menüm *-*
Kilom da 58.8'e düştü. *-*
selloşibenim bi kucugum balımablan seloş degilmi guiii
Ölçtüm kendimi
Göğüs: 88
Bel:73
Göbek:87
Kalça:97
Tek bacak basen:57
Dizle bacak arasındaki en kalın yer:37
14 haziraannnn
Yaaaaasen harikasinnnnnnnn kizim yaaa ben ne oldum bilmiorum sen dort dortluk yaptin bravo valla supersin darisi banaaa ay bi ellili kilolari gorzeydim cok istiorum yaa
selloşibenim bi kucugum balım
Yokkkkk yavrum sen cok guzel verdin cok ozeniyorumHarikayım da her gün 200 400 gidiyor sinir ediyor.
Ama sıfır spor yapıyorum tüm gün yatıyorum nerdeyse. Sporla destekleyebilsem kesinlikle günde daha çok verebilirdim.
E artık foto at hayde ertleyip durdun kaç günlerdirgöğüs: 93
bel: 69
göbek: 80
kalça: 92
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :35
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 56
basen: 91
Yokkkkk yavrum sen cok guzel verdin cok ozeniyorumcok azimlisin kac kilo vericen peki daha kac kiloya dusmek istiosun
E artık foto at hayde ertleyip durdun kaç günlerdir
Ay yok be komple çek göbeğini daha ince sayarımGöbeğim dolu ama bacak kalçadan çekim canım bakim bi dk.
Kilo yerleşmediği için kolay verirsin canımBalım ben sakatlık geçirdim kızlar biliyor. Sakatlığımdan önce 54 kiloydum. 1.5 ay kadar yattım ve yedim sürekli iyileşmek için. Yağlı hamurlu şeyler de çok tükettim.
Şimdi 58'i gördüm ucundan geri. Yeniden 53-54e düşmek istiyorum.
bu herif kim giiiiAy yok be komple çek göbeğini daha ince sayarım
Göbeğim dolu diyo sanki kuzu çevirme yedibi baget yedin alt tarafı
Çok seviom bu herüfü gı öyle ahım şahım bişi de değil ama bana çok çekücü ve sempatik geliyiiiibu herif kim giiii
EceZ tatlım çok iyisin biraz yanların var ama çooooook az
Bacakların da bi kaç cm incelse fıstık gibim olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?