Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Et var mı et diye sor.

Ben valla 3 tavuk butu haşladım. Birini şimdi yicem. Yanınada 1 konserve light ton balığı açacağım. Balık + tavuk bugünkü menüm *-*

Kilom da 58.8'e düştü. *-*

ablan seloş degilmi guiii

Et var mı et diye sor.

Ben valla 3 tavuk butu haşladım. Birini şimdi yicem. Yanınada 1 konserve light ton balığı açacağım. Balık + tavuk bugünkü menüm *-*

Kilom da 58.8'e düştü. *-*
Yaaaaa sen harikasinnnnnnnn kizim yaaaben ne oldum bilmiorum sen dort dortluk yaptin bravo valla supersin darisi banaaa ay bi ellili kilolari gorzeydim cok istiorum yaa
ablan seloş degilmi guiii
selloşibenim bi kucugum balım

Ölçtüm kendimi
Göğüs: 88
Bel:73
Göbek:87
Kalça:97
Tek bacak basen:57
Dizle bacak arasındaki en kalın yer:37
14 haziraannnn

göğüs: 93
bel: 69
göbek: 80
kalça: 92
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :35
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 56
basen: 91

Yaaaaa sen harikasinnnnnnnn kizim yaaaben ne oldum bilmiorum sen dort dortluk yaptin bravo valla supersin darisi banaaa ay bi ellili kilolari gorzeydim cok istiorum yaa
selloşibenim bi kucugum balım

Harikayım da her gün 200 400 gidiyor sinir ediyor.

Ama sıfır spor yapıyorum tüm gün yatıyorum nerdeyse. Sporla destekleyebilsem kesinlikle günde daha çok verebilirdim.

Harikayım da her gün 200 400 gidiyor sinir ediyor.

Ama sıfır spor yapıyorum tüm gün yatıyorum nerdeyse. Sporla destekleyebilsem kesinlikle günde daha çok verebilirdim.
Yokkkkk yavrum sen cok guzel verdin cok ozeniyorumcok azimlisinkac kilo vericen peki daha kac kiloya dusmek istiosun

göğüs: 93
bel: 69
göbek: 80
kalça: 92
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :35
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 56
basen: 91
E artık foto at hayde ertleyip durdun kaç günlerdir

Yokkkkk yavrum sen cok guzel verdin cok ozeniyorumcok azimlisinkac kilo vericen peki daha kac kiloya dusmek istiosun

Balım ben sakatlık geçirdim kızlar biliyor. Sakatlığımdan önce 54 kiloydum. 1.5 ay kadar yattım ve yedim sürekli iyileşmek için. Yağlı hamurlu şeyler de çok tükettim.

Şimdi 58'i gördüm ucundan geri. Yeniden 53-54e düşmek istiyorum.

Kilo yerleşmediği için kolay verirsin canım
Öyle zaten gram gram da olsa düşüyorsun
Ben en son 3 yıl önce 60 kiloydum ondan 63lerde sayıyorum Takıma girmeden önce 69lardaydım

58.8'deyken ki halimi çekmiş oldum. Bir de 55'leri görünce çekerim 3 kilo farkını görürüz.

EceZ tatlım çok iyisin biraz yanların var ama çooooook az
Bacakların da bi kaç cm incelse fıstık gibim olursun

EceZ tatlım çok iyisin biraz yanların var ama çooooook az
Bacakların da bi kaç cm incelse fıstık gibim olursun

Aynen balım bel incelir ondan yana sıkıntım yok. Belim hep inceydi zaten zayıfken. Tek olay bacaklarım işte dedim ya benim tüm kilo bacak ve alt bacakta. 55'e düşünce tekrar çekerim o zaman yine bakarız. *-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…