Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel oluyo mu tadı cano bende deniyim yarın
Ayy eşimde bende bayildik valla giihele kızım anne mütüş olmuş mütüş diyo verem mi tarif: 5 bardak unu az kavur koyulaşmasin ama sonra 2 su bardağı pudra şekeri koy karistir bu arada 250grmargarin erit sonra unlu sekerli karışımı ele bi kaba ve eriyen yaği dök yogur islak kum gibi bi kivami oluyo sonra borcami kati yag ile yağla helvayi dök iyce bastır dümdüz yap sonra çikilata erit üstüne gezdir

Gonşu naptın sen
Kalori bombası olmuş buu
Bende mi denesem

Kizlar ben sıkıldım. Bütün gün ac kalıyorum. Akşam yemeklere kedinin ciğere baktığı gibi bakiyom valla. Ramazanda olur mu yaaa.Ben buhafta mezun olmak istiyom.ramazanda kilomu korumak bayramdan sonrada şu 5 te 5 diyetini yapıp bitirmek istiyorum bu işi valla çok yoruldum

Peki çikileta üstünde eriyince nasıl servis yapcaz

Kızlar kolay gelsin bugünkü menüm

5'5 diyeti 4. gün:

Sabah ve Akşam:

Nektar ve kırmızı erik

Şimdi de erik suyu kompostosu içiyorum bakalım yarın kaç kilo çıkacağım.
Merakla sonucu bekliyorum. Bayramdan sonra bende yapmayı düşünüyorum. Tabi sizin sonuçlara göre

Ben 2,5 bardak un 4 kaşık pudra şekeriyle yaparım cano yarım ölçü

Yarın yok olucan

Yok balım haftaya tatile çıkıyorum Çarşamba ya da Perşembe günü. O vakte kadar 56'yı görsem öpüp başıma koyarım. :d

Bu arada tatile çıkıyorum derken 3 aylık yazlığa geçiyorum aslında. Bilgisayarımı falan da götüreceğim. Oradan da girmeye devam, diyete devam yani. :*

Merakla sonucu bekliyorum. Bayramdan sonra bende yapmayı düşünüyorum. Tabi sizin sonuçlara göre

sarraf 3 günde 1.4 kilo verdi canım.

Ben de 1 kilo verdim.

En azından acıkmayarak geçirdik ve ben bacak içlerimin ayrıldığını fark ediyorum. Hani sudur ödemdir diyoruz da vücutta daha ne kadar su olabilir taş çatlasa 9 günde verdiğim 3.3 kilonun 1 kilosu sudur diye düşünüyorum.

Güzel bir diyet en keyifli günü de meyve günü. Kilo fazla olunca daha da çok verdirir. Ben 59'da tepindiğim için sarraf benden daha çok veriyor. Senin kilonu hatırlamıyorum ama senin de muhtemelen bizim gibi olacaktır canım. :)

kiizzz bunun kilosu kalmadi verecek kuru bu kuruuuu marlin18

yazligin nerde canim bayramda bende gidicemm 2 3 ay kalirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…