- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.501
Iyi sabah klaskleri kizimla oyna ona kahvalti hazirladim yedi simdi dolaniyo.. uyusun bende bi kac bsy yapcam.. sen napionnn bakalm tatliskmmmmNaparsin ballışımmm
Hadi yadun sahurda kotu bir haber aldim hala soktayim arkadasimin kizi 8-9 aylik vefat etmis cok sarsildim
Ayy offhic bisey yaomaya halim yok inanin
Sebebi neymis peki yadun sahurda kotu bir haber aldim hala soktayim arkadasimin kizi 8-9 aylik vefat etmis cok sarsildim
evet canimHadi ya
amin canim..hayir hasta degildi kendisiylede konusamadigim icin tam olarak bilmemkle beraber boguldugunu soyledi arkadasim kusmugu nefes borusuna kacmis demis dr. biriside ateslenmis dişten sanmıslar dr.a gitmisler kalbi durmus o hastanedede bebk yogun bakim unitesi yokmus baska bi hastaneye sevk edilmis iste karisik bugun ogrenebikicem anca yam olarak..gece ruyamda hep kizimin boguldugunu gordum emzikle ALLAH muhafazaAyy offAllah rahmet eylesin canım hasta mıydı
Amin canım Rabbim korusunamin canim..hayir hasta degildi kendisiylede konusamadigim icin tam olarak bilmemkle beraber boguldugunu soyledi arkadasim kusmugu nefes borusuna kacmis demis dr. biriside ateslenmis dişten sanmıslar dr.a gitmisler kalbi durmus o hastanedede bebk yogun bakim unitesi yokmus baska bi hastaneye sevk edilmis iste karisik bugun ogrenebikicem anca yam olarak..gece ruyamda hep kizimin boguldugunu gordum emzikle ALLAH muhafazaRABBIM yavrularimiz sana emanet ALLAH'ım sen koru kolla onlari
Ayyyyyyyyyy cooook uzucuuuuuu allah sabir versinnnnnnnnn ailesineeeeee... Allah rahmet eylesinamin canim..hayir hasta degildi kendisiylede konusamadigim icin tam olarak bilmemkle beraber boguldugunu soyledi arkadasim kusmugu nefes borusuna kacmis demis dr. biriside ateslenmis dişten sanmıslar dr.a gitmisler kalbi durmus o hastanedede bebk yogun bakim unitesi yokmus baska bi hastaneye sevk edilmis iste karisik bugun ogrenebikicem anca yam olarak..gece ruyamda hep kizimin boguldugunu gordum emzikle ALLAH muhafazaRABBIM yavrularimiz sana emanet ALLAH'ım sen koru kolla onlari
ayyy çok kötü olmuş yaa neden pekidun sahurda kotu bir haber aldim hala soktayim arkadasimin kizi 8-9 aylik vefat etmis cok sarsildim
ilk gunle farkin ne canimm@moon8187 Başınız sağ olsun canım benim. Çoğunuzun evladı var Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin İNŞALLAH.
Günaydın bu arada kızlar herkese.
Tek mesaja diyetimi de yazıp markete gideyim.
Bugün 5'te 5'in 4. günü yani MEYVE günü.
15 Haziran kilo 58.5. Dünden bugüne -300 gram.
Günümün meyveleri:
Erik ve nektar. Bide markete gidip bakacağım canımın çektiği bir meyve varsa alacağım şimdi.
Ayy yavrum..Rabbim anne babasına sabır versin..Allahım sen koru çocuklarımızı..amin canim..hayir hasta degildi kendisiylede konusamadigim icin tam olarak bilmemkle beraber boguldugunu soyledi arkadasim kusmugu nefes borusuna kacmis demis dr. biriside ateslenmis dişten sanmıslar dr.a gitmisler kalbi durmus o hastanedede bebk yogun bakim unitesi yokmus baska bi hastaneye sevk edilmis iste karisik bugun ogrenebikicem anca yam olarak..gece ruyamda hep kizimin boguldugunu gordum emzikle ALLAH muhafazaRABBIM yavrularimiz sana emanet ALLAH'ım sen koru kolla onlari
Ayy cokk üzüldüm canimm melekk oodun sahurda kotu bir haber aldim hala soktayim arkadasimin kizi 8-9 aylik vefat etmis cok sarsildim
Aminn canim Allah im evlatlarimizi korusunamin canim..hayir hasta degildi kendisiylede konusamadigim icin tam olarak bilmemkle beraber boguldugunu soyledi arkadasim kusmugu nefes borusuna kacmis demis dr. biriside ateslenmis dişten sanmıslar dr.a gitmisler kalbi durmus o hastanedede bebk yogun bakim unitesi yokmus baska bi hastaneye sevk edilmis iste karisik bugun ogrenebikicem anca yam olarak..gece ruyamda hep kizimin boguldugunu gordum emzikle ALLAH muhafazaRABBIM yavrularimiz sana emanet ALLAH'ım sen koru kolla onlari
ilk gunle farkin ne canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?