Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy off Allah rahmet eylesin canım hasta mıydı
amin canim..hayir hasta degildi kendisiylede konusamadigim icin tam olarak bilmemkle beraber boguldugunu soyledi arkadasim kusmugu nefes borusuna kacmis demis dr. biriside ateslenmis dişten sanmıslar dr.a gitmisler kalbi durmus o hastanedede bebk yogun bakim unitesi yokmus baska bi hastaneye sevk edilmis iste karisik bugun ogrenebikicem anca yam olarak..gece ruyamda hep kizimin boguldugunu gordum emzikle ALLAH muhafazaRABBIM yavrularimiz sana emanet ALLAH'ım sen koru kolla onlari

Amin canım Rabbim korusun
Of melek oldu yavrucak Allah ailesine sabır versin

Ayyyyyyyyyy cooook uzucuuuuuu allah sabir versinnnnnnnnn ailesineeeeee... Allah rahmet eylesin

@moon8187 Başınız sağ olsun canım benim. Çoğunuzun evladı var Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin İNŞALLAH.

Günaydın bu arada kızlar herkese.

Tek mesaja diyetimi de yazıp markete gideyim.

Bugün 5'te 5'in 4. günü yani MEYVE günü.

15 Haziran kilo 58.5. Dünden bugüne -300 gram.

Günümün meyveleri:

Erik ve nektar. Bide markete gidip bakacağım canımın çektiği bir meyve varsa alacağım şimdi.

ilk gunle farkin ne canimm

Ayy yavrum..Rabbim anne babasına sabır versin..Allahım sen koru çocuklarımızı..

Aminn canim Allah im evlatlarimizi korusun

ilk gunle farkin ne canimm

12 Haziran 59.4 ile başladım şuanda 58.5'e indim. 3 günde 1 kilo vermiş oluyorum. Ama benm kilom az ya sen daha çok verirsin kilo ne kadar çoksa o kadar fazla veriliyor. yani 60'dan düşmekle 80'den düşmek çok fark eder canım.

Birde spor sıfır full yatıyorum keşke spor yapsam en az 500 gram daha fazla verirdim eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…