Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yazligin nerde canim bayramda bende gidicemm 2 3 ay kalirimm

Balıkesir Edremit ilçesinin Altınoluk beldesindeyiz canım. Babam orada yaşıyor zaten işletmemiz var Edirne Tava Ciğeri üzerine. Hem ona yardıma gideceğim.

Hem de sakatlıktan yeni çıktım ya ben, doktor mutlaka yüz yoksa topal bile kalabilirsin çok önemli dedi. En iyi fizik tedavi yüzmeymiş öyle dediler. Deniz kasabası zaten Altınoluk bol bol yüzeceğim. Diyetime de destek olur hem.

Onun dışında diyet sistemim orda da aynı gider. Bir tek daha fazla et yerim proteine kayarım yavaştan.

oohh ne guzel daha ne istiyorsun kizz bikineri rahat rahat giyerskn işte

Böreen yaninda ehmek yimicem diyi ama
Sus bakmm oyle demeee giza bunu hak ettin
sende bakma kedi gibi az az ye kurusun zaten allasen beni delurtmeyin

Valla ayni şeyleri bende yaşıyorum ve biktim gercekten bende ramazanda 54 ü korumaya karar verdim bayramdan sonra belki 52 ye düserim belki de düşmem böyle iyi

cok haklısın canimm bi mezun ol dene bakalim kendini rahat birakinca durum ne olacak baktin cok aldin geri dönerson ama yinede burayi bırakma gitme selin gibi gir hep

Valla ayni şeyleri bende yaşıyorum ve biktim gercekten bende ramazanda 54 ü korumaya karar verdim bayramdan sonra belki 52 ye düserim belki de düşmem böyle iyi
evett sayın seyircilerr artikk açlık tak diyordu bizim kizlaraaa hem kuru hem aç olmak cok sacmaydi zateenn anlamislardi.bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…