- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.521
Benim menü haşlanmış tavuk canım..sahurda da meyve yiycem..Akşama menüler neben balik yapicam firinda yanina patates soganda koycam eşim çorba yapma dedi belki yapmam
Ben üçüncü günü tamamlıycam bugün tartıldım giden 1400 gr12 Haziran 59.4 ile başladım şuanda 58.5'e indim. 3 günde 1 kilo vermiş oluyorum. Ama benm kilom az ya sen daha çok verirsin kilo ne kadar çoksa o kadar fazla veriliyor. yani 60'dan düşmekle 80'den düşmek çok fark eder canım.
Birde spor sıfır full yatıyorum keşke spor yapsam en az 500 gram daha fazla verirdim eminim.
Ben üçüncü günü tamamlıycam bugün tartıldım giden 1400 gr
Ama benim kilom fazla tabi senden..
O zaman bu haftaaa listedesinnn dimiiiBen üçüncü günü tamamlıycam bugün tartıldım giden 1400 gr
Ama benim kilom fazla tabi senden..
Galiba olamıycam çünkü iki kilo daha vermem lazım..önümüzdeki hafta kesin listedeyim ama..O zaman bu haftaaa listedesinnn dimiii
Senin de kilona göre gayet iyi canım..ben hafta sonu ara verip pazartesi tekrar başlıycam..iki hafta yapılıyomus galiba..Harikasın bitanem. Aynen öyle 80den düşünce daha fazla veriliyor. Benim gibi 59'dan inmeye çalışınca anca 1 kilo.
Ama olsun ikimizde süperiiiiiz. :*
Senin de kilona göre gayet iyi canım..ben hafta sonu ara verip pazartesi tekrar başlıycam..iki hafta yapılıyomus galiba..
Olur tabi canım..ayran diyetinde tansiyonum çok düşüyo benim bunda hiçbir rahatsızlığım olmadı şükür..Evet yapılabiliyor. Ben ayran diyeti düşünüyordum pazartesi ama 5'te 5'i beraber yapabiliriz istersen haftayada
ben bugün tam bugday unu ve yulaf kepegiyle yugurdugum hamurla tepsi böreği yaotim tadını çok merak ediyorum yaninada cacık yapicam hicc ekmek yemem tabikideAkşama menüler neben balik yapicam firinda yanina patates soganda koycam eşim çorba yapma dedi belki yapmam
Çok aclik cekiyomu sun canım. Yani önceki beslenmeyle kiyaslayincaOlur tabi canım..ayran diyetinde tansiyonum çok düşüyo benim bunda hiçbir rahatsızlığım olmadı şükür..
ben bugün tam bugday unu ve yulaf kepegiyle yugurdugum hamurla tepsi böreği yaotim tadını çok merak ediyorum yaninada cacık yapicam hicc ekmek yemem tabikide
Afiyet ossun tubiş gız bu böreğin yaninda ekmek yersen daşlariih seniiii zetenben bugün tam bugday unu ve yulaf kepegiyle yugurdugum hamurla tepsi böreği yaotim tadını çok merak ediyorum yaninada cacık yapicam hicc ekmek yemem tabikide
Ne ediyon gonşuAfiyet ossun tubiş gız bu böreğin yaninda ekmek yersen daşlariih seniiii zeten
Saray helvasi yaptim mihtemelen yirim bendeEşim tatlı ve pide getirmiş kizlar. Büyük ihtimalle yerimmm
Yavastan baligi firina koycam gonşu yeni oturdum iki soluklaniyim diyeNe ediyon gonşu
Yok canım dayanılmaz derecede değil..normal diyetteki gibi..şuan beni zorlayan sadece susuzluk oruçtan dolayı..Çok aclik cekiyomu sun canım. Yani önceki beslenmeyle kiyaslayinca
Ekmeğin arasına börek koyup yeseydin birde.Grupta resmen tubinin ekmekle imtihanını okuyoruz
niye oyle diyosunuz kizaAfiyet ossun tubiş gız bu böreğin yaninda ekmek yersen daşlariih seniiii zeten
niye oyle diyosunuz kiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?