Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Napiyon aşkitomm

EceZ pinkibal Seksensekizli size adaylar.lostesi hazirliorumm kizlar oraya yazarsinz kilolarinizi temem miiiiii

ay merebayın ballar internetim yoğudu valla catladim he noluyo simdi napiyoh bi soleyin ay zati bi kilo ancah verdim ay ben şok

Seksensekizli canimm bu haftada aday listesine yazdim seni kilo vermende ve iradende problm yok ancak takim kurallari geregi biliyorsunki takimda iyi kotu aktif olmali menu bildirmeli ve yorum yapmaliyiz canim..daha sık ugrayip vakit ayirabilecegini dusunuyosan listede olucaksin tatlimmm yanlis anlama lutfen sadece takim ortalamasi icin

ay merebayın ballar internetim yoğudu valla catladim he noluyo simdi napiyoh bi soleyin ay zati bi kilo ancah verdim ay ben şok
canim 1 kiloda azmi cok iyi bence..canim en son paylasilan adaylar listesine bugunku kilonu yazip yuzdeni hesapliosun cnm yuzde hesaplamada soyle oluo 61.8 diyelim baslangic kilon bunhafta 1 kilo verdin 60.8 oldun 61.8-60.8=1×100=100÷61.8(eski kilon)=1.618 virgulden sonraki 3.rakam 5ten buyuk ildugu icin onu yuvarlayip 1.62 yapioruz canimcimm selin anlatir sana detayliii

60.6 su an ki kilom ama hala dewam ediorum 5te 5 dietine yimirta gunum bu gun hedefe ulasana kadr yapicam bu dieti dur yaziyim oraya uf EceZ cok guzel kilo veriooooo bende vericwmm yeteg artik gısgandim galiba

60.6 su an ki kilom ama hala dewam ediorum 5te 5 dietine yimirta gunum bu gun hedefe ulasana kadr yapicam bu dieti dur yaziyim oraya uf EceZ cok guzel kilo veriooooo bende vericwmm yeteg artik gısgandim galiba

Kanki geçen haftaya göre bu hafta daha çok verdim o yüzden çok mutluyum. Haftaya inşallah 55'leri görmek istiyorum Cuma günü yazlığa geçeceğim çünkü. Sonra yazlıktan kilo vermeye devam.

Kanki geçen haftaya göre bu hafta daha çok verdim o yüzden çok mutluyum. Haftaya inşallah 55'leri görmek istiyorum Cuma günü yazlığa geçeceğim çünkü. Sonra yazlıktan kilo vermeye devam.
ay ben yok mala döndüm iyice artik ellili kilolari bi goreydim bendesenin gitti valla ne kaldi ki hexefine cok yakinsin bu gun yimirta gunuydu acaba yarinda sadece yogurt yiyerek mi gecirsem bi gun fazladan bi gun mu eklesem dietin icine hee yapacam bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…