- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.221
Niye beni gatıyon ortaliğaAgillisin tabuu selin agilliysa sende agillisin
hahahaha sonunu okumucan sandim
Ebet benim gurum o vallah ben bilmem.. sende gurusundur ben napamama selin guru ben degilimburda en zayif selin mi gı guru zayıflardan kim vaa bugda
Askolsundu kankiler birbirni hic gisganirmi giiiiiNiye beni gatıyon ortaliğahem zayif hem ahilli hemde hariha bi ingilicem oldugu icin meni gisganiyirsin piliiisss yapmaa artik piliisss dontt
Ben vağim bi tekkkama selin guru ben degilimburda en zayif selin mi gı guru zayıflardan kim vaa bugda
Hahahahahahahahaa yettin uleen senBen vağim bi tekkken zayif menim tek zayif hep zayif övünmeyi sevmem biliğsin soğma büyle şiller utanirim biliğsin
Hahlisin darlingg gel öpüşekk piliiiisssAskolsundu kankiler birbirni hic gisganirmi giiiii
HaaaaHahahahahahahahaa yettin uleen senossun en guzel benimdii tammi
Ebet benim gurum o vallah ben bilmem.. sende gurusundur ben napam
Ebet benim gurum o vallah ben bilmem.. sende gurusundur ben napam
kömüg gözlüm seni eldenBen vağim bi tekkken zayif menim tek zayif hep zayif övünmeyi sevmem biliğsin soğma büyle şiller utanirim biliğsin
Kim giz o yesil gozHaaaayesil gözlüsün ya ondan mi hii
Ben anamhildeyimBen degilem guru muru en gac hilosun gı acik kendimi tatmin ediyim
kömüg gözlüm seni eldensahınıgım gısganırım valla gurusun
Hee güzelllKim giz o yesil gozgüzelmihine gozlegi yeteg mence
Ben anamhildeyimçörek yicemmm döke saça bollcanah hani zayifim yaa arada yirim hee yirim
GısgandınAllah belagı vermesin
Hee güzelllpağtee yişill göslü hee
Geeeeel opuseeek hahahahahahahaHahlisin darlingg gel öpüşekk piliiiisss
Evet goca gozlerimi sana belertirsem gorersinHaaaayesil gözlüsün ya ondan mi hii
yaziyaaa orda giii 88den 69.5oldm nasi ohumassinBen degilem guru muru en gac hilosun gı acik kendimi tatmin ediyim
kömüg gözlüm seni eldensahınıgım gısganırım valla gurusun
hayretler ossun ilkkez kendini ovvmiyyyHee güzelllpağtee yişill göslü hee
Haaaaaaaa temendig u zaman men munu herkeze annatıgım meni ilahadeg itmez herkese yayarım men onu yişil bi göz vaa bugalarda
Zikkimmmmm yi demicem sen s gurusun cunkuuhBen anamhildeyimçörek yicemmm döke saça bollcanah hani zayifim yaa arada yirim hee yirim
Evet goca gozlerimi sana belertirsem gorersin
Suuss giz sahın @moon8187 duymasinHaaaaaaaa temendig u zaman men munu herkeze annatıgım meni ilahadeg itmez herkese yayarım men onu yişil bi göz vaa bugalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?