Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öyle dene balım yine de verirsin kilo merak etme :*

***ADAYLAR LİSTESİ***

EceZ ( 59.7/57.4 /2.3 /3.85%)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli ( 77.7/ 77.2/0.5 /0.64%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65
pinkibal ( 61.8/ 60.6/1.2 /1.94%)yeni üye başlangic tarihi 11 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 56

Evet bende durumun farkındayım 9 aylık bebeğim var bu ara çok ilgi bekliyor benden..birde netim bu ay sonu daha fazlalaşcak o yüzdende sık giremiyorum.. listede de olmayı istiyorum ama farketmez haftayada olur..Bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım kaptan @moon8187

Sahur
Uc erik
Iftar
Bir yumurtadan peynirli omlet
Iki sosis
Iki ucgen peynir
Az domates ,2zeytinn
Bit catal tahinli helva
Bir bardak cay
(Esim magnum almis sen yemicenmi simdi diyoyoohh dedim)
Afiyet olsun partisimayy ye kiz ödülün olsun yarin dengelersin

Menüm
Sahur: 2 dilim ekmek kadar pide ve 1 dilim kaşarla tost, 1 büyuk kase cacik, 1 parca karpuz
İftar: 1 kase yeşil mercimek çorbası(az erişteli), çeyrek dolma biber(bi kasik aldim) 2 kaşık bulgurlu patlican yemegi yogurtlu, salata cacik
Ve 1 ince dilim bürek
Bugün izin verdim kendime gece katmeri doyana kadar yicem zaten 54.1 kiloyum hedefim 53 bisi kalmadi bugün yiicimmm

hosgeldin canim geldigindeki kilonu şimdiki kilonunyaz ben halledeyim
Saol aşkıtosbigim selinloş halletmis tesekkrederm soledgn icin bi zekasız benim sanıgım
Yapagimmm men askitommm ama sen üğren
Yoh menene menimhini sen yap n.olacah sanhim gardaş degilmiyik
Öyle dene balım yine de verirsin kilo merak etme :*
Gısganiyom seni birazda supersin cünkünüm
gız ne zekalisin sen afegim bundan kelli sen benim kilo tahipcin oldun ewet oldun harihasin

Bu ğün kü menüm yarım ekmek arasi domates sabah bu buda oglen de 3 ceyrek ekmeeenen suvan ahşamda bir ekmeen arasına ekmek dürdüm de yedim hepsi bu arhadaşlar

Bu ğün kü menüm yarım ekmek arasi domates sabah bu buda oglen de 3 ceyrek ekmeeenen suvan ahşamda bir ekmeen arasına ekmek dürdüm de yedim hepsi bu arhadaşlar
Kız bu nee..ekmeği ekmekle mi yedin
Ben de sana dua edip duruyom 5 te5 diyetini anlattığın için..Allah senden razı olsun.

Afiyet ossundu tam kziicamtim ama sonra
Parte sustu..cunku selinin kuru oldugundan emindi..yutkundu..ve icine atti..

Ben yerim bağa viir
Ac gozz
ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…