- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.261
Baydiniz beni hahahahahahaahhaahNasil olur
Gısganiyom seni birazdasupersin cünkünüm
oofff yeniliyoruz kizlarr yaaaa6
Meni irahatsiz itme anaminan sohbet ediyom
Sen yapagsın bunu gorharim ben yişil g9slülerden
Sus bakm
tatmin oldunmu bacim he oldunmuossundu bende zayiflicam
seni enişteme diyecemm
Haa iyle miidur yapma yoosam dayah yegsin apılam sevegim men seni findik gibim otug ogda
hahahah yirimmAyhh o da ben
Kizzzz hahahahaha deluu erih ye erihh siniri aliyy mac izlerken ben kuturdettimoofffff yenildiikkk yaaaa haayirr yaacok morelom bozuldu canim tatli istedi
hahahah yirimm
Yime tubis şeytana uymaoofffff yenildiikkk yaaaa haayirr yaacok morelom bozuldu canim tatli istedi
Kardeşlerimle spoğ gecesi yaptik
ahahahhh kiz ecez ALLAH iylini verdin cnm bizim takimda olmaz oyle seyler biz her gr verene seviniriz canim..Merak etme kimse senin verdigin 3 kiloya takilmaz haset yapmaz takimda cogumuz 10-15-20 kilolar verdik cnm ahhh ahh sen yolun cok basinda cok kolayindasinnnAyy kıskanan çok sende kıskanma kız hem kilolarımız yakın.Grupta kilo veriyorum diye sinir olan bile var ben ona inat daha da çok veriyorum
Keptınımmm gelmişahahahhh kiz ecez ALLAH iylini verdin cnm bizim takimda olmaz oyle seyler biz her gr verene seviniriz canim..Merak etme kimse senin verdigin 3 kiloya takilmaz haset yapmaz takimda cogumuz 10-15-20 kilolar verdik cnm ahhh ahh sen yolun cok basinda cok kolayindasinnntakima fitne dusurmeyelim cnm olar mı
Ooooo bek gozel bek gozeeelKardeşlerimle spoğ gecesi yaptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?