- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.201
Partecim geçmiş olsun canım yaa..Afiyet ossundu tam kziicamtim ama sonra
Parte sustu..cunku selinin kuru oldugundan emindi..yutkundu..ve icine atti..
Ac gozz
ay
Sen fırsat buldukça gel canım..burası çok motive ediyo..bidahaki ay daha rahatsın biliyorum..Evet bende durumun farkındayım 9 aylık bebeğim var bu ara çok ilgi bekliyor benden..birde netim bu ay sonu daha fazlalaşcak o yüzdende sık giremiyorum.. listede de olmayı istiyorum ama farketmez haftayada olur..Bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım kaptan @moon8187
Allah sizlerdende razi olsun bacılarKız bu nee..ekmeği ekmekle mi yedin
Ben de sana dua edip duruyom 5 te5 diyetini anlattığın için..Allah senden razı olsun.
Afiyet ossundu tam kziicamtim ama sonra
Ac gozz
ay
Anlatiyom yaa gendin yapsaaaneeeSaol aşkıtosbigim selinloş halletmis tesekkrederm soledgn icin bi zekasız benim sanıgım
Yoh menene menimhini sen yapn.olacah sanhim gardaş degilmiyik
Gısganiyom seni birazdasupersin cünkünüm
gız ne zekalisin senafegim bundan kelli sen benim kilo tahipcin oldun ewet oldun harihasin
Afiyet olsun canım..benimki de almış kadayıf yemedim tabii..eziyet ediyolar sanki insana..Sahur
Uc erik
Iftar
Bir yumurtadan peynirli omlet
Iki sosis
Iki ucgen peynir
Az domates ,2zeytinn
Bit catal tahinli helva
Bir bardak cay
(Esim magnum almis sen yemicenmi simdi diyoyoohh dedim)
Bu ğün kü menüm yarım ekmek arasi domates sabah bu buda oglen de 3 ceyrek ekmeeenen suvan ahşamda bir ekmeen arasına ekmek dürdüm de yedim hepsi bu arhadaşlar
Şimdi afiyet olsun işte..Allah sizlerdende razi olsun bacılarşaha yaptim ay bu gun yumurta gunumdu benim 5tane yimirta yedim birasdan iki daha yerim yeter
şakaladım siziiii
Sagl cnmmmm dikkatsizligme geldi ossunnPartecim geçmiş olsun canım yaa..
Biliyok sen oyle silee yapmazsin ahilli gizzsin senAllah sizlerdende razi olsun bacılarşaha yaptim ay bu gun yumurta gunumdu benim 5tane yimirta yedim birasdan iki daha yerim yeter
şakaladım siziiii
haha gullacida yidiAfiyet olsun canım..benimki de almış kadayıf yemedim tabii..eziyet ediyolar sanki insana..
Selin bundan mutluluk duymuşdu... Partenin ona hak vermesi kuru oldugunu bilmesi ona yetiyordu... Övünmek istiyordu selin ama susuyorduuAfiyet ossundu tam kziicamtim ama sonra
ÖpücüklümsümAnlatiyom yaa gendin yapsaaaneeeneysem hadi men yapağim temem temem yapagim
saol ayafiyet ossundu
Afiyet olsun sarrafcim iyi yapmissin hafif olmus zatenSelam kızlar..menüm..
Sahur: iki haşlanmış yumurta, iki yumurtadan yağsız omlet..
İftar: yarım kase tavuk suyu çorba, yarım tabak z.yağlı fasülye, salata..
Bugün iftarda yumurta yemek içimden gelmedi hafif geçiştirdim yemekle..
Yazdin mi gercek menünüÖpücüklümsümölümüne gardasız
saol ayherkesde gerck zanacak
Haaa yimirta yimişin heppAllah sizlerdende razi olsun bacılarşaha yaptim ay bu gun yumurta gunumdu benim 5tane yimirta yedim birasdan iki daha yerim yeter
şakaladım siziiii
Selin cok guzeldi...selin kuruydu..selin fit geziyodu.. selin mikemmeldii..selin harikaa biriydi..selin selin selin.. bunlarin hepsi sadece ruyaydi..Selin bundan mutluluk duymuşdu... Partenin ona hak vermesi kuru oldugunu bilmesi ona yetiyordu... Övünmek istiyordu selin ama susuyorduu
hee bek zehalıyımdıg menSagl cnmmmm dikkatsizligme geldi ossunn
Biliyok sen oyle silee yapmazsin ahilli gizzsin sen
haha gullacida yidiyisin benene ben yimem magnumuda yisin
Selin şaskindi gercek sanacakdi tamSelin cok guzeldi...selin kuruydu..selin fit geziyodu.. selin mikemmeldii..selin harikaa biriydi..selin selin selin.. bunlarin hepsi sadece ruyaydi..
Ahilli gizim menimhee bek zehalıyımdıg menahıllıyimdig galiba
Ahilli gizim menimbek ahillidir bu giz Aaalah yiyim seni
Agillisin tabuu selin agilliysa sende agillisinhee bek zehalıyımdıg menahıllıyimdig galiba
hahahaha sonunu okumucan sandimSelin şaskindi gercek sanacakdi tam
ama selin guru ben degilimAgillisin tabuu selin agilliysa sende agillisin
hahahaha sonunu okumucan sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?