- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.281
Bende imzaliyorum panpalarKeptınımmm gelmişve katılıyorum
Sporumu yazam
İsinma
75 squat ( 3 set 35-20-20)
20 tam mekik
30 ayakta arkaya tekme
20 lunge
20 ayak kanepede lunge
15 iki bacak aşşaği yukari
25 köprü hareketi
25 karin hareketi
25 bel hareketi
Vee soguma hareketleri
Ooooo bek gozel bek gozeeel
Spor eyidir
Ne yidi ne yidi merah ediommmmm
Şimdiden çalah ihi tohatNe yidi ne yidi merah ediommmmmMoonlii panpisim gel bkem anlat anlatta tohati yi benden al sana simdiden
Sahur yapcnmi gii ben suyumu sogutmustumm iciom simdiiden :)Şimdiden çalah ihi tohatyimistir kesin
Katmer yapiyo anam şuanSahur yapcnmi gii ben suyumu sogutmustumm iciom simdiiden :)
ahahahhh kiz ecez ALLAH iylini verdin cnm bizim takimda olmaz oyle seyler biz her gr verene seviniriz canim..Merak etme kimse senin verdigin 3 kiloya takilmaz haset yapmaz takimda cogumuz 10-15-20 kilolar verdik cnm ahhh ahh sen yolun cok basinda cok kolayindasinnntakima fitne dusurmeyelim cnm olar mı
Bende imzaliyorum panpalar
canmmm valla pek ozenemedim cunku eve cok yakin biyere gitmeye karar verildi son dakka arkadasimz gec kaldigi icin o yuzdn gunlk geyindimm saclarima fon ettirmistim kizim yolma egikimnde oldugu icin ay kuyrufu yaorim boylem iste ama cok ehlendi kiizm sallancaga pindiii
ecezcim boyle seyleere hic grerek yok dun 1 bugun 2 seni rahatsz eden bi durum varsa canm ayrilabilirisn listeye girmeden.Takımda bana karşı zaten fitne var da ben görmezlikten geliyorum diğer arkadaşların hatrına neticede şurada 3-5 kilo verip sonra emekli olacağız hepimiz. Yüzümü bile görmeyip uyuzluk yaptığını sanan insana cevap vermeye gerek duymuyorum canım sorun yok o yüzden.
Bence sen yanlis anliyosun ecez biz takimda herkese eşit davraniyoruz kimsenin fitne fesat oldugu yok çünkü çok zamandr burdayiz birbirimizi taniyoruz sorun yok yani biz kilo vereni severiz sevinirizTakımda bana karşı zaten fitne var da ben görmezlikten geliyorum diğer arkadaşların hatrına neticede şurada 3-5 kilo verip sonra emekli olacağız hepimiz. Yüzümü bile görmeyip uyuzluk yaptığını sanan insana cevap vermeye gerek duymuyorum canım sorun yok o yüzden.
ben imzaliim canimSen imzalama bence.
Oyyy yerimm onuucanmmm valla pek ozenemedim cunku eve cok yakin biyere gitmeye karar verildi son dakka arkadasimz gec kaldigi icin o yuzdn gunlk geyindimm saclarima fon ettirmistim kizim yolma egikimnde oldugu icin ay kuyrufu yaorim boylem iste ama cok ehlendi kiizm sallancaga pindiii
ecezcim boyle seyleere hic grerek yok dun 1 bugun 2 seni rahatsz eden bi durum varsa canm ayrilabilirisn listeye girmeden.
dimi ama..ayrica nerdeyse 1 yildr burdayiz bizBence sen yanlis anliyosun ecez biz takimda herkese eşit davraniyoruz kimsenin fitne fesat oldugu yok çünkü çok zamandr burdayiz birbirimizi taniyoruz sorun yok yani biz kilo vereni severiz seviniriz
Bence sen yanlis anliyosun ecez biz takimda herkese eşit davraniyoruz kimsenin fitne fesat oldugu yok çünkü çok zamandr burdayiz birbirimizi taniyoruz sorun yok yani biz kilo vereni severiz seviniriz
ecezcim yine ayni seyi yapiosun herkesi zan altinda birakarak kim sana niye oyle davransn yeei heliyor ben bile bazi arkadaslarimizi unutabiliyorum..benim kaotan olmamda hic biseyi degiatirmz benide siz uyarabilirsiniz baskasinda boyle bisey sezsem onuda uyaririm merak etme cnmBeni uyarana kadar rahatsız eden kişiyi uyarabilirsin mesela takıp kaptanı olarak. Geldiğim günden beri beni gruptan dışlamaya çalışan insanı da uyarabilirsin mesela. Ben geldiğim günden beri 1 kişiye dahi ne kötü söz söyledim ne de onu incitecek bir şey yaptım ama bazı insanlar artık çekemediğinden mi istemediğinden mi derdi nedir onu da çözemedim sürekli mesajlarında beni takım dışında tutma çabalarına giriyor. Bu da haliyle insanın canını sıkıyor. Neticede o insanla muhattap olmamaya karar verdim ne ben ona yazarım ne de o bana yazar herkes kendi kilosuna bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?