Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Takımda bana karşı zaten fitne var da ben görmezlikten geliyorum diğer arkadaşların hatrına neticede şurada 3-5 kilo verip sonra emekli olacağız hepimiz. Yüzümü bile görmeyip uyuzluk yaptığını sanan insana cevap vermeye gerek duymuyorum canım sorun yok o yüzden.

Moonlii moonumm naptin kiz davette bek güzel olmussundur kesin
canmmm valla pek ozenemedim cunku eve cok yakin biyere gitmeye karar verildi son dakka arkadasimz gec kaldigi icin o yuzdn gunlk geyindimm saclarima fon ettirmistim kizim yolma egikimnde oldugu icin ay kuyrufu yaorim boylem iste ama cok ehlendi kiizm sallancaga pindiii

ecezcim boyle seyleere hic grerek yok dun 1 bugun 2 seni rahatsz eden bi durum varsa canm ayrilabilirisn listeye girmeden.

Bence sen yanlis anliyosun ecez biz takimda herkese eşit davraniyoruz kimsenin fitne fesat oldugu yok çünkü çok zamandr burdayiz birbirimizi taniyoruz sorun yok yani biz kilo vereni severiz seviniriz

Oyyy yerimm onuu ne iyi olmuss

ecezcim boyle seyleere hic grerek yok dun 1 bugun 2 seni rahatsz eden bi durum varsa canm ayrilabilirisn listeye girmeden.

Beni uyarana kadar rahatsız eden kişiyi uyarabilirsin mesela takıp kaptanı olarak. Geldiğim günden beri beni gruptan dışlamaya çalışan insanı da uyarabilirsin mesela. Ben geldiğim günden beri 1 kişiye dahi ne kötü söz söyledim ne de onu incitecek bir şey yaptım ama bazı insanlar artık çekemediğinden mi istemediğinden mi derdi nedir onu da çözemedim sürekli mesajlarında beni takım dışında tutma çabalarına giriyor. Bu da haliyle insanın canını sıkıyor. Neticede o insanla muhattap olmamaya karar verdim ne ben ona yazarım ne de o bana yazar herkes kendi kilosuna bakar.

Bence sen yanlis anliyosun ecez biz takimda herkese eşit davraniyoruz kimsenin fitne fesat oldugu yok çünkü çok zamandr burdayiz birbirimizi taniyoruz sorun yok yani biz kilo vereni severiz seviniriz
dimi ama..ayrica nerdeyse 1 yildr burdayiz biz EceZ hic biyle mevzular olmadi olmasinada musade edemeyiz cnm etmemeliyizki hersey uolunda ilerlesin

Sen de bir sıkıntım yok canım sen yukarıda Allah var herkesle ilgileniyorsun herkesi kendinden gruptan görüyorsun. Zaten seninle bir problem olsa özel olarak konuşurdum yani bir problem olsa da gelip konuşabileceğimiz kadar sıcakkanlı bir kaptan yardımcısısın.

ecezcim yine ayni seyi yapiosun herkesi zan altinda birakarak kim sana niye oyle davransn yeei heliyor ben bile bazi arkadaslarimizi unutabiliyorum..benim kaotan olmamda hic biseyi degiatirmz benide siz uyarabilirsiniz baskasinda boyle bisey sezsem onuda uyaririm merak etme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…