Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dimi ama..ayrica nerdeyse 1 yildr burdayiz biz EceZ hic biyle mevzular olmadi olmasinada musade edemeyiz cnm etmemeliyizki hersey uolunda ilerlesin

1 yıldır burada olmak bir şeyi değiştirmiyor sorun bende olsa herkesle anlaşamamam gerekirdi. Yani grubun problem çocuğu ben olsaydım herkesle zıtlaşmam gerekirdi bu kadar zaman içerisinde. 1 kişi haricinde başka kimse ile sorun yaşamadım o kişiyle sorun yaşamamın sebebi de zaten o kişinin kendisi.

bundemek degilki o kisi takimdan dislanuo seni takimdan dışlasak oo EceZ iyi kilo verdin aa bizde yaoalim dermiyiz..hüsnükuruntun bence

Mesajını alıntıladığım kişiyi kastettim o da zaten üstüne alındı ki sus pus okuyor şimdi yazılanları. Ben çok sıcakkanlı neşeli birisiyimdir herkesle de kolay kaynaşırım 9 aylıkken kreşe verilip çocukların içinde büyümenin avantajı mı dersin artık dezavantajı mı dersin ne dersen de ama yani insana yabancı değilim. Zaten 3 aylık sakatlıktan çıktım insanlarla iletişim kurmaya hepinizden çok ihtiyacım var benim. Dediğim gibi o arkadaş zaten sus pus oturarak üstüne alındı. Ben çözümü çocuk gibi gelip sana şikayet etmekte değil kendimce muhattap olmamakta aldım.

Dediğim gibi 3-5 kilo verip emekli olacak çoğumuz başka arkadaşlarda var. Kalp kırmaya gönül koymaya gerek yok. Günlük yediklerimi yazarım 5 mesajımı doldururum devam ederim kimsenin huzurunun bozulmasını istemem bende dahil olmak üzere.

çok tartışılası bir konu degil bence..tekrar rica ediyorum boyle bir çatışma icine girilmemesini

bence surekli o kisi o kisi diye beyan ederek çocukluk yapiyorsun..bende okuyorm canm anliyorum kimsenin sikayetine gerek yok..bir baskasi senin gibi kinayede bulunsaydi ayni seyi onada yapardim emin olabilirsin..cok sicak.kanlisin ona şüphe yok ama dedigim gibi rica ediyoeum boyle souk tartışmlara zemin yaratmayalim

çok tartışılası bir konu degil bence..tekrar rica ediyorum boyle bir çatışma icine girilmemesini

Tabi ki sadece sen mesajımı alıntıladığın için cevap verme gereği duydum yoksa durduk yere ortaya söylenen bir şey değildi pinkibal'ın mesajına yazdığım cevap.

İnsanın içindeki kötülük yüzüne vurur derler ben yine kalbimi temiz tutacağım. Kendim gibi arkadaşlarımın da moralini yüksek tutacağım sonuçta burada ortak amacımız kilo vermek ve kendimizi daha iyi hissetmek.

Hepimizin kilo vermek için farklı sebepleri var neticede savaşıyoruz bir şekilde kendi sebeplerimiz ile. Bir yandan sıcakta kilo vermeye çalışırken bir yandan da didişmeyi kimse istemez o yüzden dediğim gibi, senin de dediğin gibi sorun yok canım.

Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin.

EceZ hayirdir sen ne bu kadar iclendin beni kendine dert ettin? Problem yasadigin vsvsvs sen benle problemmi yasadin ? Alintilamasan anlamicaktim. Seni benmi disliyorm sen nasil bir kompleks haline burundun..
Sana bu kadar ne yapmisim ben ya..
Kendi kendine tribe girmissin grubun duzenini bozuyosun derdin ne senin buyur? Bugun etiketlemedm diyemi bukadar iclendin ayni yastayiz ama karsimda cocuk gibi alinan bir insan var kendine gel bence

Karşındaki insanı birey olarak görüp saygı çerçevesinde soru sormayı ve konuşmayı başardığın gün belki cevap alırsın. O zamana kadar sana da kolay gelsin canım.

Ayy kıskanan çok sende kıskanma kız hem kilolarımız yakın. Grupta kilo veriyorum diye sinir olan bile var ben ona inat daha da çok veriyorum
Yoh bacımm sen verdikce seviniyom ben hevefleniyom azimleniyom diyom sana
@pinkibal

2 gündür yoktun ortada saklanıp saklanıp ekmekleri poğaçaları mı yidin nettin.
Sus gız yoh iyle bigsey
Haa iyle miiiyle mi oluğsustum hii
afegim

Karşındaki insanı birey olarak görüp saygı çerçevesinde soru sormayı ve konuşmayı başardığın gün belki cevap alırsın. O zamana kadar sana da kolay gelsin canım.
Ben gayet saygili konustum sana soru sordum cvp ver sen benle ne sorun yasadin benim niye haberim yok. Sen saygi diyosunda once kendi yazdiklarina bak. Yok sen imzalama falan kimseye sormucam ne yazicagimi. Gordugun gibi sadece ben oyle dusunmuyorm.
Kendi kendine sorun yaratmissin psikolojinle alakali sanirim.
Ben seni neden cekemiyim neden? iki uc kg verdin diyemi? Kiskancak.olsam cocuk dogurmus zayiflamis fit olan arkdsm sekerpancarini kiskanirim.ki oyle haset degilim cok sukur cok guzel sekilde kg verdim seni neden kiskanayim soylermisin bu nasil bir ozguvendir ya

gizz bnde dogurdum fitim benide giskannnnnnn noluğ

EceZ ortaligi karistirip sonra kenara cekilip gerginlik yaratmazsn..kimsenin sinirlerini bozmaya kimsenin hakki yok bu saatte kimseyide boyle sacma sapan konularla ugrastirma kimseyide kışkirtma bidaha ayni konu hakkinda birsey yazarsan diskalifiye olucagini belirtmk istiyorum..Saat 2 yi gecio ve ben sahur hazirlarkn bunlari dusnmk istemiorum..Bugune kadr boyle bi durum yasamadk nolduda simdi @ParteMoralll yada bi başkasi kotu oldu..takim kurallarina uyabileceksen buyur haa yok ben boyle her seye takilirim diosan bastan yollarimizi ayiralim.

2 mesaj öncesinde belirtmiştim zaten canım o bana yazmasın bende ona yazmıyorum gördüğün gibi. Konu zaten kıskanmak değil beni istemediğini düşündüğümü söyledim arkadaşın. O da kendi kararıdır kimse kimseye kendi zorla sevdiremez. Oturup da kenar mahalle kızı gibi kavga mı edeyim gecenin saat 2'sinde anlamadım.

Ayrica herkesle anlasmak vsvsvss ben bu grupta yer aliyodum sen iliskilerimi cekemedin demekki beni disliyo diyosuj oyle bir amacim.olamaz ilk okulda degilizz... demekki sen cok kiskandin iclendin senin dilinden konusuyorum bende..
Daha yeni gelmissin herhangi bir sevgi kin nefret beslemiokem ithamlar cok yanlis direk gelip bana soylesydin ozaman boyle olmazdi buraya o.kisi bu kisi diyerek sen zaten kaliteni ortaya koymussun keyfin blr

Zaten oyle yapiosunda farkinda degilsin bnece..

Zaten oyle yapiosunda farkinda degilsin bnece..

Susuyorum konuyu uzatmıyorum bu defa da susup kenara geçemezsin öyle yazıyorsun ne yani o bana ben ona sabaha kadar laf mı yetiştirelim millette elinde çekirdek bizi mi izlesin

Sey benn uf pazar gormesim bu hafta ne boh yicem bilmiyom ama ossun yapacam gızz

Ben Pazar başlayacağım balım ama Pazartesi başlayacaklar da var. İstersen Pazar ya da Pazartesiden yardırıver sende. Düş artık 59'a düşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…