Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bugün kendime izin verdim.baştan soyliyim de .bu menü ne böyle demeyin
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, turp , sucuk (3 er dilim )3 dilim ekmek birisine nutella sürdüm
Ara, bir avuç badem ceviz, iki kare bitter
Aksam, bir kase çorba, salata, zeytinyağlı bakla
Ara bir meyveli yogurt
Spor, 2 saat yürüdum

ay bende yapmak istiyorum aslında tatlimm ama bi sebep ncikar bozulur diye korkuyorum ya ne bilim.bi misafir yada bi davet vs ama başlayalım kız başlamak bitirmenin yarısıdır
Bencede başlayalım. Yapabildiğimiz kadar yaparız. Yarın pirinc lapası yapalım mı tubiş

Ben bi daha kendime izin vermiycem yaaa.iki çatal alıp bırakmasını bilmiyorum çünkü. Ağzım degdimi illaki yicem yookkk kizlar ben biraz sıkıp şu diyetleri denemeye karar verdim

canimsinnn pinkimmmmmmm5in1 peş-in-van
Yasasin peş in vaaannn
Kizin uyusun sende uyursun cnm
Aaşamaca uyuduh eyuce bi cuhulatalaa yidim yidim uyudum
vallaha bende avm de buyuttum sayilir cikip gidiodum magazalara baka baka zayiflayam onu geycem bunu geycem der gizimlan dertlesir uyuturdummm en cohh ipekyolu seviiii zatada hemen uyanirrrr hic sevmiii orayiii
imzaliyorum senin gız gezekci cıhtı yegim onu

O nasıl bi izin gı afiet ossundu normalde bu gunde dietteydim ama SekerPancarii dedihi bu gun izin veg gendine bende izin vegdim neler yedigimi yazacam bigasdan coh pismanim

tAmam süper beraber ilerlememiiz cok iyi olur oruca o kadar alismisim ki bugun bütün gün oturup biseu yemedim ayakta ivir zivir ne yediysem diyete 5 de 5 diyetiyle en azindan kacamal yapmadan bitiririm oruc iznimi
Ben bir gün de lapa yapmak istiyom. Yarın yapıyım pazartesi beraber başlayalım olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…