- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.681
tubi_klc pazartesi diyete başlayalım mı beraber .5te 1 diyeti. Sarraf da başlıyor pazartesi
ay bende yapmak istiyorum aslında tatlimm ama bi sebep ncikar bozulur diye korkuyorum ya ne bilim.bi misafir yada bi davet vs ama başlayalım kız başlamak bitirmenin yarısıdırYada önce pirinc lapası mı yapsak.ikimizde regliyiz ne dersin tubis
Bencede başlayalım. Yapabildiğimiz kadar yaparız. Yarın pirinc lapası yapalım mı tubişay bende yapmak istiyorum aslında tatlimm ama bi sebep ncikar bozulur diye korkuyorum ya ne bilim.bi misafir yada bi davet vs ama başlayalım kız başlamak bitirmenin yarısıdır
kizz yarin benim herif evdeee adam şimdiden yarin yapacağı mangalin hayalini kuruyooo o yesin ben bakimmiiiBencede başlayalım. Yapabildiğimiz kadar yaparız. Yarın pirinc lapası yapalım mı tubiş
Ayyy yok kız tubiş olmaz öyle. Sen pazartesi başla ozaman.olmaz sa sen bi gün lapa yap. Sonra beraber devam edelimkizz yarin benim herif evdeee adam şimdiden yarin yapacağı mangalin hayalini kuruyooo o yesin ben bakimmiii
canimsinnn pinkimmmmmmm5in1 peş-in-van
Aaşamaca uyuduh eyuce biKizin uyusun sende uyursun cnm
vallaha bende avm de buyuttum sayilir cikip gidiodum magazalara baka baka zayiflayam onu geycem bunu geycem der gizimlan dertlesir uyuturdummm en cohh ipekyolu seviiii zatada hemen uyanirrrr hic sevmiii orayiii
marlis gel biz bu işe 5 te 1 diyetiyle pazartesi başlayalım cumaya da 5. gunumuz olurrAyyy yok kız tubiş olmaz öyle. Sen pazartesi başla ozaman.olmaz sa sen bi gün lapa yap. Sonra beraber devam edelim
Ben bir gün de lapa yapmak istiyom. Yarın yapıyım pazartesi beraber başlayalım olmaz mimarlis gel biz bu işe 5 te 1 diyetiyle pazartesi başlayalım cumaya da 5. gunumuz olurr
Uyandın mı kizzz uykucu güzelYasasin peş in vaaannn
Aaşamaca uyuduh eyuce bicuhulatalaa yidim yidim uyudum
imzaliyorum senin gız gezekci cıhtı yegim onu
Kizlar bugün kendime izin verdim.baştan soyliyim de .bu menü ne böyle demeyin
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, turp , sucuk (3 er dilim )3 dilim ekmek birisine nutella sürdüm
Ara, bir avuç badem ceviz, iki kare bitter
Aksam, bir kase çorba, salata, zeytinyağlı bakla
Ara bir meyveli yogurt
Spor, 2 saat yürüdum
Yok kizzz bir gün olsun yapıyım karnım şişti valla.gitsin ödemlerlapayi boşver marlişmarlin18
Ben bir gün de lapa yapmak istiyom. Yarın yapıyım pazartesi beraber başlayalım olmaz mi
Niye gız ehmeh yidim cikilata yidim.daha nossunO nasıl bi izin gı afiet ossundu normalde bu gunde dietteydim ama SekerPancarii dedihi bu gun izin veg gendine bende izin vegdim neler yedigimi yazacam bigasdan coh pismanim
Ben bir gün izin ver derken normal ye dimeh istemiştimO nasıl bi izin gı afiet ossundu normalde bu gunde dietteydim ama SekerPancarii dedihi bu gun izin veg gendine bende izin vegdim neler yedigimi yazacam bigasdan coh pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?