- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.661
Ben anlamadım diskalifiye mi edildi moon bi açıklama yapmadıkizlarr ecez başka bir topik açmış sanırım artik bizimle devam etmiycekk
Aman bigunde ovme beeeeeHevesin gursaanda galdiövemedin gendini ayhh az galdi giz
neeee soylemiomusnn sen bana baaaahh cok oldun artikinkiz migiiii elim kadar dan az yidigim pideleri ben size söyleme gereee duymuyomm ama söz bugün hiiccc yemycemmM e g g o kadayifi bende cok seviyorum ama eşim klasik seviyor serbetli bool cevizli dondurma eşliğinde
Annem hamuru yogurmusgozleme yapicak sanirim
Zaten listede degildi diskalifiye degil ama huzurumuzu bozdugu icin git dedi moon oda gitmisBen anlamadım diskalifiye mi edildi moon bi açıklama yapmadı
Hadi lenResmen annen benim anamdan özendi gısgançlar imzaladim
kızlar haberlei izlerken ben çok üzülüyorum gencecik gencecik insanlar ölüyor annelerin yüreği yaniyor sacma sapan meseleler yüzünden insanlar birbirini öldürüyor off cok canım sıkılıyor geçen adana kanalinda 2 cocuk boğulmuş yaz gelince bu haberler daha cok artıyor aman kizlar çocuklarımıza dikkat
Git dedikden sonra cok konustu ama makara sohbet muhbbet sabah hrrkesn tepkisini gorunce gitmistir nyseeeZaten listede degildi diskalifiye degil ama huzurumuzu bozdugu icin git dedi moon oda gitmis
Ahahahhb emin msn bak ucundan aliyim derhene sonu gelmesiHadi lenhahahaah ben yufkayla yapcak sandm hamur yigirmjdss gii tabiki ucundan alicam cnku ben 6lardayim sonra tubi_klc gibi sehizlerde olaram
SusarmisnAhahahhb emin msn bak ucundan aliyim derhene sonu gelmesi
Herşeyin normale dönmesini bekleyemezdi zaten neyseGit dedikden sonra cok konustu ama makara sohbet muhbbet sabah hrrkesn tepkisini gorunce gitmistir nyseee
Haa o zaman tememmmmSusarmisnpilav yapmamis hahahaha annem sozumu dinliyyyyyy cagnim benim tatlis annecigimmm
BencedeHerşeyin normale dönmesini bekleyemezdi zaten neyse
hani bihuncuk yicektim nye yemiyomkiHaa o zaman tememmmmsenin menünü gözümü belettim behliyomm ahada gayit altina aldim sen görürrsünnnnnn
Tas kebabini yi ama herseyin de tadina bak kizz canin çekee memen şişeeeBencede
hani bihuncuk yicektim nye yemiyomkisaka saka tammm tas kebsbi yicem zaten sahurda yapmadm fazla gelmez.
Neyi gii ne diyonAyem angryyani siğirlendim hani belkim bilmeyenler vağdir herkesin interneti olmayabiler benim gibi netten bahip bahip yazamayabiler herkesi düsünmeh lazim yes of kors
hem dion yeme hem dion ye bugun odul yapiom malesifiTas kebabini yi ama herseyin de tadina bak kizz canin çekee memen şişeee
İngilizce bilmediginden bahsediyimNeyi gii ne diyon
hem dion yeme hem dion ye bugun odul yapiom malesifiyarin ki davette dikkatli yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?