- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.721
Netten bi bakam kiz biliyom da ne kadar yeniliyo onu unuttumBende tam bilmiyom da.pirinci lapa gibi haşlayıp yiyosun bütün gün. Baharat karistirabilirsin.SekerPancarii daha iyi biliggg
Bu kadar cikmi. Ben daha cok sandiydimMenüm:
Sahur: Biraz sade katmer biraz haşhaşlı katme(biraz dedigime bahmayin diha basa yidim) 1 haslanmis yumurta, acik çokokrem, peynir zeytin salatalık domates sekersiz çay
İftar: Yarim kase un çorbasi, 6 7 sarma salata cacik, 1 dene tulumba datlisi
Saray helvasi yicem daha yimedim
İhi tam çikilata miyaziyom ne yidigmimenemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu sunra ihi dene cikilataa bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu ecikde pidenin kenarindan goparttim iste bu gun bunlagi yedim ewet yedim onlagı gahpe iciyom simdikde
Yoh giz iftarda çok yimedim ama sahurum çoh fazla oldiBu kadar cikmi. Ben daha cok sandiydim
Burda hava soğuk, piknik olmaz. Pazar günü bizde misafir de gelmez.yani yarın lapa yirik bol bolkizz yarin pazaarr piknikler olurr yemeklerr oluurr gelen giden oliiirr olmaz mji
Kiz senin menüye baktim bi sabah çok olmus gerisi normalYaz gizzzzz yazzz.bekliyomm
Sana bakıp benden çok yiyenler varmış deyip moral bulcam acik. Kendim fazla kaçırdım ya
Dimedim mi bugun giizzseloosss nerdesin sen beybii niiçunn tubiiissss demedin banaaa
Sen demişsin pinki nin suçu yokkkkİhi tam çikilata micipis mi pide kenari mi afiyet ossundu
Valla bana çok geldi yaaa.niyeyseKiz senin menüye baktim bi sabah çok olmus gerisi normal
Dimez o dimezz. Kisganmistir o kenafir gözlü
Anamla konuşuyon şuanHep selinin yuzinden bunlaa
Bu hadar da dislanmaz hi insan zayif diyeEvet hepsi onun suçu. Biz bişey yapmadık
Heee eee sen bizden zayifsin olamaz böyle bişey imkansızFesatlar gögüyorumm grupta olmas böyle Zayifim diye yapmayin dişlamayin meni bunların hepsi belim 67 bucuk cm diye oliyi dimi
evet marliss sporun süper hic fazla bisey yokkk günlerin uzunlugunda bu kadar sey yemek cok normal hatta cok iyi az yaniValla bana çok geldi yaaa.niyeyse
bu grupta beni giskanan ćekemeyen etiket yaptığım halde beni etiketlemeyen coohh giskancc bi insann vaarr benn bu şartlar altında bu grupta daha fazla galamamm yapamam bunu bu kişi gendini biliyor hem guru hem gıskanç bi bağğyann gidip gendime topik açacammmtopigimin adidaa eli gadar ehhmekk yiyenler
Pinkis bana dediki yarin devam edecem 5de5 diyetine didi bende bir gün ara ver normal yii didim ne biliim 2 pahet çikilata yiceniSen demişsin pinki nin suçu yokkkk
O zaaman çoh yidinValla bana çok geldi yaaa.niyeyse
Yoohh baciiimmm güzellih zayiflih başa belaaHeee eee sen bizden zayifsin olamaz böyle bişey imkansızseni aramıza almiyok
Az mi yoh artihevet marliss sporun süper hic fazla bisey yokkk günlerin uzunlugunda bu kadar sey yemek cok normal hatta cok iyi az yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?