- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.701
Su piric lapasi dietini bi yazin gi ecikde onu yapiyimBen yarın başlamayı düşünüyorum . lapayla once ödem atarım arkasınsan da 5 te 1 yapıyım diyorum
kizz yarin benim herif evdeee adam şimdiden yarin yapacağı mangalin hayalini kuruyooo o yesin ben bakimmiii
Uyandın mı kizzz uykucu güzel. Dediğini yaptın valla akşama kadar uyudun
Kız biz normal yiyemiyohhhh. Kendi adıma konusuyom haaa yanlış anlama olmasın. Ben vur deyince öldür anliyom daBen bir gün izin ver derken normal ye dimeh istemiştim
Bende tam bilmiyom da.pirinci lapa gibi haşlayıp yiyosun bütün gün. Baharat karistirabilirsin.Su piric lapasi dietini bi yazin gi ecikde onu yapiyim
ölü gibim uyumusum valla
Niye gız ehmeh yidim cikilata yidim.daha nossun
yaziyom ne yidigmiBen bir gün izin ver derken normal ye dimeh istemiştim
Yaz gizzzzz yazzz.bekliyommAy ben yazmasam
Deycek söz bulamiyommyaziyom ne yidigmimenemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu sunra ihi dene cikilataa bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu ecikde pidenin kenarindan goparttim iste bu gun bunlagi yedim ewet yedim onlagı gahpe iciyom simdikde
Ay ben yazmasam
Bende tam bilmiyom da.pirinci lapa gibi haşlayıp yiyosun bütün gün. Baharat karistirabilirsin.SekerPancarii daha iyi biliggg
Dimez o dimezz. Kisganmistir o kenafir gözlüseloosss nerdesin sen beybii niiçunn tubiiissss demedin banaaa
asıl sanayaziyom ne yidigmimenemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu sunra ihi dene cikilataa bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu ecikde pidenin kenarindan goparttim iste bu gun bunlagi yedim ewet yedim onlagı gahpe iciyom simdikde
Ogren sonra bize de ogret tamam mı pinkihaaa pehi gonşu simdik arayip ogrenecem ondan butin erşeyi
Ossun gizzzzz yarın bütün gün pirinc lapası yirik bisey olmazHec sorma
Evet hepsi onun suçu. Biz bişey yapmadıkHep selinin yuzinden bunlaa
Dimez o dimezz. Kisganmistir o kenafir gözlü
Ossun gizzzzz yarın bütün gün pirinc lapası yirik bisey olmaz
Aynen giskancccc.hem guru hem gözel , hemide gisganccccginskancc bağğyaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?