- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.841
dur giizzz hoplayip ziplayip durmaaa gecenin bu vakti ipmi atlanir hicde bilemm heç gishanmam bennGisganan gösssleerrr
kiz hic etrafinda adanali yoohhmuu kuncu demek susam demekkKüncü ne gii. Ama dogru diyon ramazanda pide hahlisin tubiss ama el gadarr imzalaaa
Ev mistekill bişey olmass aplaadur giizzz hoplayip ziplayip durmaaa gecenin bu vakti ipmi atlanir hicde bilemm heç gishanmam benn
Giz ben hep tilifondan giriom ne kadan hizliyam gormirsenHangi arkideş gı
Telefondan zor yazıom ilerleyen saatlerde aktif olucam
Yohh giz adanali tanişimg
kiz hic etrafinda adanali yoohhmuu kuncu demek susam demekk
Benim delfonum ağırayakGiz ben hep tilifondan giriom ne kadan hizliyam gormirsen
Vardiya eski arkedsn gttn sandih
Gezerken yZiodm giymat bilmirsenBeni gınaya gınaya bu hale geldin
Bende hep tilifindan giriyom giiGiz ben hep tilifondan giriom ne kadan hizliyam gormirsen
Vardiya eski arkedsn gttn sandih
Benim delfonum ağırayak
Geçtim pcye
Hee gitmicek sandım gitmiş hayırlısı
Menden gopamiyirsenGezerken yZiodm giymat bilmirsen
niye boyle yapiyon migiii pro uyesin diyemi dısliyon benii ne dedim sankii böreğin yaninda ekmek mi yidim ekmege makarna mi sardim yidimm el kadar ekmekde gözünüz kaldiiYapma bekleme bende ehmeh yediğinde desteklemem seni
Nye herkes imzalio yaaa ben tekimKüncü ne gii. Ama dogru diyon ramazanda pide hahlisin tubiss ama el gadarr imzalaaa
Yap hayatım yap bayramda ikimizde 75 oluruz inşallah aminPazartesi tekrar başlıyorum 5 te 5 diyetine..bayramda 75 olmam lazım..
Ohey gonşuBeraber basliyah gonşu
Pastırma kilo yapmazki ye canım sen ye
Ask ossundukimse beni cekemiyy yaptm dime gii nasi kotu insanm gi ben
Soylemem
tmm ettim sisin
cips yicene onu ye
Suss biz kankiyikNye herkes imzalio yaaa ben tekim
Asıl sen beni dışladın seni mi beklicez hayırdır dedinniye boyle yapiyon migiii pro uyesin diyemi dısliyon benii ne dedim sankii böreğin yaninda ekmek mi yidim ekmege makarna mi sardim yidimm el kadar ekmekde gözünüz kaldii
kadayifin şekerini fazla koymuşum midem bulaniyiii bu arada kabiz oldugumuda söylemişmiydimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?