Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen ne zaman yaptiydin miiigiii. Hiç hatırlamıyorum.
Hatırlamazsın canım geçen kasımda yaptım tansiyonum yerlerdeydi bayılcaktım meyve gününde. O gün sabah bi elma bi mandalina yiyip 2 saat yürümüştüm öğlende aynısını yedim çok kötü olmuştum 64ten 62.900e düşmüştüm ama bi daha o riski alıp yapmam lapa yapıcam oruç bitsin de.

Hadi yaaaa.korktum şimdi
Bayılıp kalmayım da kizzz. sarraf sende de oldumu böyle bir durum. Benim tansiyon zaten düşük

Hadi yaaaa.korktum şimdi
Bayılıp kalmayım da kizzz. sarraf sende de oldumu böyle bir durum. Benim tansiyon zaten düşük
Benim tansiyonum da düşüktür hep.
Anneme çekmişim eğer tansiyon çekiyorsa
Bizim tansiyonumuzu ölçenler siz yaşıyonuz mu diyorlar.
İlk gün patates yaptım ikinci gün yumurta yaptım üçüncü gün et yaptım dördüncü gün meyve yaptım ve bıraktım gözüm karardı bayılıyordum. Bünyem zayıf sanırım bilmiyorum bi daha denemem ama.

KahvaltıM, bir çay bardağı lapa . Domates ve salatalık la karistirdima
Öğle 2 kayisi
Saat 15.30. Bir bardak lapa yeşillikle karıştırdım
Aksam 17.30; 4 kaşık lapa. Salata, 1kayisi
Spor, 2 saat yürüdum

Aralarda bol yeşil çay içtim. Sabah 54.9 kiloydum.şimdi 56.1.pirincler kilomu aldırdi yoksaa ,

KahvaltıM, bir çay bardağı lapa . Domates ve salatalık la karistirdima
Öğle 2 kayisi
Saat 15.30. Bir bardak lapa yeşillikle karıştırdım
Aksam 17.30; 4 kaşık lapa. Salata, 1kayisi
Spor, 2 saat yürüdum
Datlı yimemişsiiin afiyet olsun gonşumm

Menümm
Sahur: yarim hashasli yarim penirli börek(ikisinin toplam büyüklüğü avuç içi kadardi) 1 haslanmis yumurta, peynir, zeytin, salatalik domates, cemen, sekersiz cay, 2 dene yumusak bayram sekeribayram geldi
İftar: yarim kase un çorbasi, 2 tane sarma, yarim küçük biber dolmasi , azcik haslanmis tavuk, 1 kasik pilav, 2 kaşık kuru fasulye çoh gibim görünsede hepisinde az az yidim

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…