- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.121
Nerdesiniz kız sennmarlisşşmarlin18
bebegim pazar günü benim herif evde gezme günü piknik gunu market gunu mangal gunu hersey pazat günü bizimm o yuzden giremedimmNerdesiniz kız senn
Aralarda bol yeşil çay içtim. Sabah 54.9 kiloydum.şimdi 56.1.pirincler kilomu aldırdi yoksaa,
Heee kız kalmamış. İki üç tane küçücuk bişey varevde pattis mi kalmamış bebegim sebzeynen mi basliyon
Heee kız kalmamış. İki üç tane küçücuk bişey var[/Qonlar
onlari sabah yee öğlene almaya gidersin
Kadayıf olmaza super mis kizz.ama yine de iyi önceki menulerine görebugünki menumu paylasmak isterim sabah kızlara yaptığım patates kizartmasindan 2 tane agzima atmak dışında bisey yemedim ikindine doğru 1 tabak semizotu çorbası ictim bol limonlu aksam da mangalda 2 kanat 1 sis ciger 1 sis dalak biraz da balik yedim ekmek sıfırin altinda eksi birr yani bi lokma bile almadim küçücük bi kase cekirdek ve 1 dilimcik kadayiff
ebeettttt kesinlik le başlıyorum kararliyim azimliyim motivem de tamm 5 guncuk sonuçta yaparim ben iradesiz degilimm yapicamm yapmaliyim 7 yi gorecemmmSen de basliyon dimi yarın tubiş
Öylemi diyosun kizz. Bilmiyom ki sonra cikabilirmiyim.bakalım artık duruma göremarlis onlaeu
Niye iradesiz olasın ki canım. O kadar kilo vermişsinebeettttt kesinlik le başlıyorum kararliyim azimliyim motivem de tamm 5 guncuk sonuçta yaparim ben iradesiz degilimm yapicamm yapmaliyim 7 yi gorecemmm
İyyum tubiss oturuyom sen nassingeldim tatliskoomm napiyonn
Ahh o gadayif olmayaydi eyiydiibugünki menumu paylasmak isterim sabah kızlara yaptığım patates kizartmasindan 2 tane agzima atmak dışında bisey yemedim ikindine doğru 1 tabak semizotu çorbası ictim bol limonlu aksam da mangalda 2 kanat 1 sis ciger 1 sis dalak biraz da balik yedim ekmek sıfırin altinda eksi birr yani bi lokma bile almadim küçücük bi kase cekirdek ve 1 dilimcik kadayiff
iyiyim bende tatlimm kocisle sohbet ediyoduk simdi gitti uyumayaaİyyum tubiss oturuyom sen nassin
misafie varidi herkes yedi tubisin cani cektiiAhh o gadayif olmayaydi eyiydiiafiyet ola tubisko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?