- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.181
ayyy puzzz gebisinnnnnn
Sen mii
ohhh hatun spor hee oğğhhGeldim sarrafcim spor yaptimm
Nirdesin gii özlüyom seniiayyy puzzz gebisinnnnnn
olağğsn tabiiiiii zati oylesin baa kalirsaaHe gissmanken olacumm
kizz anca geliom bi hayrli isimiz varda onla ugrasiom simdikteeee dua edin abimi evlendirekkkkkkNirdesin gii özlüyom senii
Allah senii moonnya basima ne geldi bi pilsenizzz.size yazdm ya yemek yaoicim die sen koltukta sizzz bi guzl uykunu al bi uayndm saat 20:04 daha hic bi yimahh pismemis kofteleri dunden yogurmustum okedeeeerrrrrr..ALLAH'ım bi panik kalktim o daginik mutfaktaaa sogani soydum ocaga aldim sulu kufte icin o kavrulurken ortaligi topladm firini actim kanatlari ve patitisi sosladim firina attim bugun ne hikmetse cnm kremali sebze corasi cekmisti evde bulunsn die almistim ayyy himen onu yaptim mutfakı topladmm salata yaptm sofrayi hazirladm 3 dk vardi ezana ALLAH yardim etti eşimi uyandirdim ve sofraya oturdk maraton gibiydi yarim saatte 5 çesit yaptimmmm
Allah hayirli güzel mutlu huzurlu evlilik nasip etsin cinimkizz anca geliom bi hayrli isimiz varda onla ugrasiom simdikteeee dua edin abimi evlendirekkkkkkannem cok uzuluo evlenmio die dua edin kizlar tamm mi
Demek dogruimisayyy puzzz gebisinnnnnn
oyle diola ben sok oluyooreSen miisen menim şekeğimsin
Hay maşallah..sendeki azmin yarısını istiyom..Spoğumu yaptiimm
İsinma
30 jumping jack
80 squat (40-40 2 set)
30 ayakta arkaya tekme
30 kopek iseme hareketi
30 selulit savar hareketi
30 istiridye hareketi
30 köprü hareketi
30 sn plank
20 lunge
20 ayak kanepede lunge
20 tam mekik
15 karin hareketi
15 bel hareketi
15 iki bacak aşşaği yukari
Vee soguma hareketleri
olağğsn tabiiiiii zati oylesin baa kalirsaa
Kiz ilk boyle çok başlamiyorum az az artiriyorum bi de şu hareketi yapiyim bide bu hareketi yapiyim derken 40 45 dklik egzersiz yapmis oluyorumHay maşallah..sendeki azmin yarısını istiyom..
Ayy iyi yetiştirmişsin..ben oturup ağlardım heralde..ya basima ne geldi bi pilsenizzz.size yazdm ya yemek yaoicim die sen koltukta sizzz bi guzl uykunu al bi uayndm saat 20:04 daha hic bi yimahh pismemis kofteleri dunden yogurmustum okedeeeerrrrrr..ALLAH'ım bi panik kalktim o daginik mutfaktaaa sogani soydum ocaga aldim sulu kufte icin o kavrulurken ortaligi topladm firini actim kanatlari ve patitisi sosladim firina attim bugun ne hikmetse cnm kremali sebze corasi cekmisti evde bulunsn die almistim ayyy himen onu yaptim mutfakı topladmm salata yaptm sofrayi hazirladm 3 dk vardi ezana ALLAH yardim etti eşimi uyandirdim ve sofraya oturdk maraton gibiydi yarim saatte 5 çesit yaptimmmm
Meni ozledinmi buhunnnnm ozlemedn bilimNirdesin gii özlüyom senii
Ay çok osledim hemideMeni ozledinmi buhunnnnm ozlemedn bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?