Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya basima ne geldi bi pilsenizzz.size yazdm ya yemek yaoicim die sen koltukta sizzz bi guzl uykunu al bi uayndm saat 20:04 daha hic bi yimahh pismemis kofteleri dunden yogurmustum okedeeeerrrrrr..ALLAH'ım bi panik kalktim o daginik mutfaktaaa sogani soydum ocaga aldim sulu kufte icin o kavrulurken ortaligi topladm firini actim kanatlari ve patitisi sosladim firina attim bugun ne hikmetse cnm kremali sebze corasi cekmisti evde bulunsn die almistim ayyy himen onu yaptim mutfakı topladmm salata yaptm sofrayi hazirladm 3 dk vardi ezana ALLAH yardim etti eşimi uyandirdim ve sofraya oturdk maraton gibiydi yarim saatte 5 çesit yaptimmmm

Allah senii moonn iyi bari yetismis yimekler uyhucu siniii

Hay maşallah..sendeki azmin yarısını istiyom..

c.tesi misafirlerim varrrr kv.leri alicam ayy ne yaosma ya siyle dusunuorum miniyiii
hunkar begendi
pirinc pilavi
domates corbasi
firinda patitisli tavuk
z.yagli taze fasulye
salata

Hay maşallah..sendeki azmin yarısını istiyom..
Kiz ilk boyle çok başlamiyorum az az artiriyorum bi de şu hareketi yapiyim bide bu hareketi yapiyim derken 40 45 dklik egzersiz yapmis oluyorum sende guzel yürüyüsss yapiyosun canimm

Ayy iyi yetiştirmişsin..ben oturup ağlardım heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…