Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fıstıklar selam umarım herkesler iyidir gördüğüm kadarıyla bizimkilerden birkaç kişi kalmış(eylulce,rose14 ve nazcoyu gördüm görmediklerim kusura bakmasın öpüldünüz) yeni gelen kızlar hoşgelmişler ben ara ara uğrarım eğer isterseniz size yardımcı olmak isterimm bilmeyen arkadaşlar için ben seda bende bu takımda 19kilo felan verdim 5ayı geçti aynı kilodayım belki sormak istedikleriniz olur elimden gelen bişe olursa çok sevinirim herkese kolay gelsin kızlar

selam canım

tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim

19 kilo vermiş biri olarak 5 aydır kilonu koruman çok güzel bizden desteğini esirgemea.s.:nazar:

ben bugün ne yediğimi yazmamışım :hulya:
Sabah yine normal,her zamnki kahvaltımı yaptım,
öğlene doğru 2-3 tane çubuk kraker,
öğlen yemeğinde de makarna,yayla çorbası ve kadayıf vardı.makarna filan yoplam 2 kaşık olduğu için zaten kaydirigubbakcemile3 kadayıf de çok şekerliydi 1 çatal aldım yemedim zemuszemus
Eve gelince de 1-2 tane biskrem(noluyor bana yaaaa kafamçokkarıştı biskreme taktım kafayı)
Daha da birşey yemedim.
Bir de bugün şimdiye kadar toplam 750 ml su içmişimdir kalanını da hemen içiyorum delikafadulden

Bir de "eylülce"nin fikrini ilk ben hayata geçirmiş oluyorum.Yediklerinizi içtiklerinizi,yaptığınız sporları farklı bir renkte yazın ve mümkün oldukça normal yazılarınızı renkli yazmayın ki karışıklık olmasın.
Kırmızı rengi kullanmayalım çünkü bir uyarı vs. olduğu zaman kırmızı kullanılıyor.
Bu nedenle sadece yediklerimizin,sporların vs. yazdığı yerleri(diğerlerini ayırt ederek) farklı ve biraz dikkat çeken bir renkte yazmanız gerekiyor mesela benim yaptığım gibi
Bir de yani kalın yazarsanız daha net olacaktır yerimseniben

domiii suya devam bak
slm kızlar.kurlalardan herkes memnun gördüğüm kadarıyla.hadi hayırlı uğurlu olsun.
geri dönen üyelerlede takım oldukça canlanmış.bude süper.
nacizane bikça noktaya değinicem

1.yeşil çay veya bitki çaylarını zornlu tutmayın.dokunan olablir içmeyi sevmeyen olabilir o madde sadece öneri amaçlı zorunlu bir kural değil.yeşil çay içemeyen başka bitkiler tercih edebilir ( yeşil çayın uyarıcı olduğunu söylemiş biri sanırm zemustu mesela rezene de rahatlatıcıdır uyku verir veya papatya)

2. sporun istisnası yalnızca sağlık sornu varsa odur.eğer spor yapmanıza sağlığınız engel değilse günde mutlaka 30 dknızı ayırın.bu illa yüryüş olmak zonrda değil başka çeşit egzersizlerde yapabilirisiniz yeterki yapın.Eğer sağlık sornları nedeniyle yapamayadak kişi varsa baştan belirtsin şu nedenle yapamıyorum diye ona göre raporu tutuna kişi muhaf saysın

3.kuralları sürekli alııtlamak yeirn bilgisayarınıza kaydedin.hatırlamka istediğiniz bir nokta olursada açıp bakarsınız.boşu boşuna mesaj kirliliği yaparak moderatörlerimizi üzmeyelim onlara da yazık dimi
ayrıca moderatörleri üzmeyelim derken paylaşım alnında kallistenin yazdığı etiketlerle ilgili mesajları görmüşüsnüzdür.bizim takımdada etiket kirliliği olmuştu açıkcası problem olacağı aklıma gelmemişti ama moderatörler bunları temizlemekle uğraşmışlar.tekrarı duumunda yapanlerin ceza alma olasılığı var bilmeyenleriniz varsa dikkat edin diye belirtmek istedim.
hepinize kocaman öpücükler
.sağlıklı kilo vermeler diliyorum.....

opuyorumnanaktan tsk silviya bizi yanliz birakmadigin icinopuyorumnanaktan

YAZDIM KIZ YAZDIM KÖRMEDİN Mİ ?
HAFTADA 250 GR VEREMEYEN KORKSUN BENDEN HÜR DEĞİL DAYAKÇI SULTAN OLCAM ARTIK
BEN BUĞÜN BOL BOL SUYUMU İÇTİM DİYETİME HARFİYEN UYDUM
KIZ DOMİNOŞ YEME O YAĞLI YAĞLI BİSKREMLERİ PİS ONLAR DÜŞMANIN SENİN
BEN DÜNE KADAR GÜNDE 2 KEK MUHAKKAK YIYORDUM BUGUN KESTİM HEPSİNİ YE YE NEREYE KADAR ARTIK SÜLÜN SULTAN OLCAM alkisalkisalkis
AKŞAMADA 40 DK TEMPOLU YÜRÜYECEĞİM
:kedi: ayyy ozur sultanim gozumden kacmis ...yeme tabi simdiye dek yedikte ne olduk buralarada surunuyoz iste:umursamaz: birde bol bol suyumu ictim derken tam ne kadar soyle bakem not tutuyorum benkötükedihüso
selam canım

tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim

sedaaam gelmis hosgelmis yeniler bilmez ama seda rekor bi zamanda hizli kilo verdi sayesinde her hahta takim derece yapiyordu( ah eski gunler ah) sedanin ozeligi saglikli beslenmenin yaninda gunluk cok spor yapti aksatmadan azim eti basardi sedaaaaaopuyorumnanaktan
19 kilo vermiş biri olarak 5 aydır kilonu koruman çok güzel bizden desteğini esirgemea.s.:nazar:

ooo takım canlanmış..turkbayragi
sabah:yarım simit yidim..
akşam :domates ,salatalık,közleme biber üzerine yoğurt..bir dilim ekmek..

2 litreden fazla su içiverdim..
assona yeşil çayımı içicem..

bugün çarşıda işim vardı tam 3 buçuk saat koşturdum bi oraya bi buraya..hihoyyyt

gunluk rapor kizlar= sabah 7 de 1 dilim ekmek bi fincan kahve saat 9 da bir bardak cay bi dilim ekmek saat 10 bir elma bir bardak yesil cay oglen icinde ton baligi domates kirmizi haslanmis pancar cok az hafif zeytin yagli salata tatlandirici ile yogurt sat 4 de nesfit aksam yarim akse mercimek corbasi yarim tabak haslanmis yesil fasulye bi dilim ince peynir aksama kadar 1.5 su aksama da 1.5 yesil cay hazirladim termosa tv izlerken icerim artik

rose14 hemsom nerdesin kiz ilk gunden aksatma bakem bugun yediklerini ictiklerinin raporunu istiyoruz hadi bakalim hemsom goster kendini:teytey:

Kızlar bende ara ara vermiştim ama tekrar yazıyım sabah sirkeli su sırayla elma 2 incir, 2kaşık yoğurtşeftali kepekli bisküvi karışımı,
elma incir akşamda aztuzlu kapuska
bukadar inşopuyorumnanaktan aralarda su yeşilçayda içcektim ama içemedim canım hiç çekmedi:umursamaz:

sabah 1 yumurta
1 domates çay leblebi

40 dakiaka plates
öğle 2 baget
2 kaşık pilav

komşum çağırdı çayın yanına bişeyler hazırlamış ne yediğimi yazmamayım şimdi:kedi:
fazla yemedim ama tadımlık

akşam yemeği yok sadece sahlep içtim

bol su içtim yeşliçay içmedim bu gün canım istemedi

slm kızlar nasılsınız canlanmış burası ne güzel bi de ben canlansam keşke. kızlar ben bu haftada izinli olmak istiyorum haftaya döncem olduğumu güzellerim beni idare edin cuma bildirimi yaparım ama herkes perşembe akşamı yazsın kilosunu lütfen olur mu. çünkü okul 14:30 bitiyor milli eğitimde işim oluyor bazen geç geliyorum eve filan o yüzden herkes perşembe yazarsa kilosunu bende sabah okula gitmeden bildirimi yaparım olur mu canlarım.
özge kız sana teşekkür ederim takıma kaptanlık ettiğin için çok sağol kaydirigubbakcemile3
bu arada takıma şimdilik üye almıyoruz haberiniz olsun. önce takımda olanlara bakalım kendimizi düzene sokalım tabi öncelikle ben :kedi: takıma alacağımız kişiler bize güven vermeli, kararlı olduğuna bizi inandırmalı. kilo verip sonra tekrar alan biri inandırıcı olmayacağı kanaatindeyim sizin düşünceleriniz neler bu konuda. bu bir yarışma ve kuralları var. o yüzden kurallarına göre oynamalıyız.

silviyacığım önerilerin ve geliştirmiş olduğunuz sistemi paylaştığın için sağol ilginde çok güzel ayrıca:kedi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rica ederim canım ne demek...

[
opuyorumnanaktan tsk silviya bizi yanliz birakmadigin icinopuyorumnanaktan

herzaman hep beraber opuyorumnanaktanvereliniortak:hooray:

hepinize iyi geceler....

günaydın kıslar birazdan kahvaltımı yapcam yazarım dün spor yapamadım 22:30 da tünemişim çünkü kaydirigubbakcemile3

kızlar ben fazla giremiyom...
yarın bol bol gelecegim ama bu gün kaçamakla idare etcem..
az az okudum çok güzel kurallar koymuşunuz...opuyorumnanaktan

hosgeldin ablasiopuyorumnanaktan sen basladinmi azimlisin basariyorsun

slm usarem benim arkadas gecen hafta 5 kilo verdi et diyetiyle dk dukan rejimi bu demi ???

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kim bilir aksama kadar neler dusunup gelecek yine

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNN nasilsiniz citirlar yeni kuralarla yeni bi haftaya basladik hayirlisi olur insalah ben yediklerimin raporunu aksam verecem ........ hepimiz boyle yapalim bence gun icinde son yazdigimiz msj yediklerimiz ictiklerimiz ve spor olsun bunu kirmizi renkle yazalim ama her gun aksatmadan gun boyu yazinca kayniyor arada kirmizi renke gelince denetleyen arkadaslar not tutacagi icin daha kolay olur bence yine domiiiii karar veresin ..... bu arada bol bol suyunuzu yesil cayinizi icin ne kadar ictiginizide yazin not tutacam bak ona goreşakkıdı
çok güzel düşünmüşsün canım,bundan sonra dediğin gibi yazalım.
ÖNEMLİ!!!
LÜTFEN HERKES OKUSUN!!!

KURALLAR
1. GÖREV DAĞILIMI:

Günlük su ve yeşilçay tüketimi kontolü: eylülce
Günlük en az 2 lt su ve 2 bardak yeşilçay kuralına uyulmuş mu?(3 fazla olduysa 2 diyelim:))

Spor ve egzersizlerin kontrolü: domination
Yarışmacılar belirtilen sporu yapmış mı yapmamış mı?

Aylık/haftalık kilo kaybı denetimi: hürsultan
Yarışmacıların aylık istenen 1 kg hedefine uyup uymadığını kontrol edecek.Ve bunun için tavsiyelerde bulunabilecek bir kişi...

Paylaşımların denetimi: zemus
Yarışmacıların günlük olarak yiyip içtiklerini yazıp yazmadıklarını kontrol edecek.

Şimdi kendinize birer görev seçin,
kişi sayısı görev sayısına göre bir hayli fazla olduğundan görevler dönüşümlü olarak yapılacaktır.Yani gruplara ayrılacağız.(Tabii sporların denetimi hep bana ait bu görevi kimseye vermem kötükedihüso ) kaydirigubbakcemile2

NOT.1: Eğer bir yarışmacı haftada 250 gr verememiş ise,görevlimiz bu kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ay yeterli kiloyu veremediğini bildirecek.Eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse diskalifiye olması gerektiğini Kaptan'a bildirecek.
NOT.2: Paylaşımları kontrol eden kişi,yarışmacılardan yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.Haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanların raporunu Kaptan'a bildirecek.
NOT.3: Gruplara ayrılacağız demiştik.Ben şahsen spor görevimi bırakmayı düşünmüyorum(bu konuda kendime kıyak geçebilirim heralde değil mi sengözlerimebaksanab) Bu nedenle diğer 3 görev kişilere paylaştırılacak(bir şekilde,ama ne şekilde daha bilmiyorum).

dominoşum bu işleri sırasıyla yapacağımıza göre grup listesimi yapsak.her hafta sıramıza göre yaparız
slm kızlar nasılsınız canlanmış burası ne güzel bi de ben canlansam keşke. kızlar ben bu haftada izinli olmak istiyorum haftaya döncem olduğumu güzellerim beni idare edin cuma bildirimi yaparım ama herkes perşembe akşamı yazsın kilosunu lütfen olur mu. çünkü okul 14:30 bitiyor milli eğitimde işim oluyor bazen geç geliyorum eve filan o yüzden herkes perşembe yazarsa kilosunu bende sabah okula gitmeden bildirimi yaparım olur mu canlarım.
özge kız sana teşekkür ederim takıma kaptanlık ettiğin için çok sağol kaydirigubbakcemile3
bu arada takıma şimdilik üye almıyoruz haberiniz olsun. önce takımda olanlara bakalım kendimizi düzene sokalım tabi öncelikle ben :kedi: takıma alacağımız kişiler bize güven vermeli, kararlı olduğuna bizi inandırmalı. kilo verip sonra tekrar alan biri inandırıcı olmayacağı kanaatindeyim sizin düşünceleriniz neler bu konuda. bu bir yarışma ve kuralları var. o yüzden kurallarına göre oynamalıyız.

kaptan dominoş sağolsun takımı iyi idare ediyor.gözün arkada kalmasın.ama yinede biran önce işlerini halledip aramıza dön.öpüldün canım.

slm aynalar tamam sana bi hafta daha izin ama cabuk toparlan gel bak bekliyoruzopuyorumnanaktan yeni uye alma isine gelince kendi fikrimi soyliyim ben = sana katilmiyorum yerimiz varsa uye almaliyiz eski arkadaslarimiza gelince kilo verip ayrilan tekrar kilo alip takima donen kisi bize ne getirebilir demisin , kilo korumak kilo vermek kadar zor bunu biliyoruz haysem ablamiz azmiyle kac kere derece aldi mezun etik kendisini kilo korukmakta zorluk cekmis geri gelmek istiyor bence alalim rose14 ise sende biliyorsun sinavlari yuzunden birakti takimi yani anlatmak istedigim bu arkadaslar diskalifiye olmadi o yuzden alinsin bence takimda dolu olunca paylasim artiyor daha canli oluyor saygilarimla kaptanopuyorumnanaktan

hoşbuldum kızlar ne rahatsızlığı yardımcı olabilirsem çok sevinirim şekerler nasıl beslendiğimi yazayım size 5aydır 1kilo bile almadım böyle beslenerek 2saat arayla mutlaka birşey yiyorum
1salatalık,
1domates
1mandalina
1elma
5fındık
1bardak süt
1avuç beyaz leblebi bunun gibi birşeyler atıştırıyorum bikaç saat arayla yeyince hiçbirzaman çok aç olmuyorum öğünlerdede çok yemek yememiş oluyorum,sabah 8de kahvaltı yapıyorum hergün tabiki ben diyet yapmadığım için normal yemeklerimi yiyorum yada haftada 1 pasta felan yiyorum 1 dilim ama bir süre sonra insanın midesi az yemeye alışıyor zaten 1yada 2dilim ekmek yiyorum yemeklerin yanında,şekerli içecekleri hiç içmiyorum(şekerli çay,kola,hazır meyve suyu)
hergün 2fincan yeşilçay,1kupada ıhlamur içiyorum
hergün 2buçuk litre su içiyorum
ve asıl önemli nokta hergün enaz 45 dk spor yapıyorum ya yürüyorum ya bisiklet sürüyorum ya yüzüyorum hiçbirini yapamazsam evde egzersiz yapıyorum diyetteyken günde 2saatten fazla spor yapıyordum şimdi okadar yapmıyorum çünkü kilo vermek istemiyorum daha fazla 45 dk yeterli oluyor
son olarakta 8buçuk benim birşey yediğim son saat, akşam 8buçuktan sonra birşey yemiyorum çok acıkırsam 1salatalık yiyorum işte böyle kızlar 2hafta bunları yapınca vücudunuz alışıyor zaten mideniz küçülüyor

Günlük su ve yeşilçay tüketimi kontolü: eylülce
Günlük en az 2 lt su ve 2 bardak yeşilçay kuralına uyulmuş mu?(3 fazla olduysa 2 diyelim:))

Bunların kontrol edilecegini bilmiyodum :sm_confused: içiyim bari yeşil çayıda hiç sevmiyorum tadınıyakafamçokkarıştı

Spor ve egzersizlerin kontrolü
: domination
Yarışmacılar belirtilen sporu yapmış mı yapmamış mı?

nivea badi cdsini bugün indirdim yapabilirsem başlıycam sporakaydirigubbakcemile4

saadacım sen 5 ayboyunca rejim halindesinsengözlerimebaksanab kız benim tatmadıgım tat kaldımı acaba :kedi:o yüzden kilo almamışsın:hooray:

Back
X