Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar meraba bugün salı biliyorsunuz ben salıları pek giremiyorum buranın pazarı gelen giden çok
neler yediğimi yazayım
akşam listeme uydum ve bir tabak yeşil salata yedim yanlız kaçamaklarım var iki çatal eşimin arnavut ciğerine daldım iki çatalda oğlumun barbunyasına
bu gün bademciklerim şişmiş pek bişi yiyemiyorum
sabah yarım simit çamur peyniri
öğle geri kalan yarılarını
akşam canım çok bamya yemeğiistiyor onu yapıp bir tabak yiyeceğim
ikindi aradada beyaz leblebi falan yerim herhalde
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim akşama kadar 3 litreyi buldururum
tek problem egzersiz işi akşam yarım saat zorla debelendim ama oğlan hiç rahat bırakmadı tepeme çıkıyo akşama her halde 1 saat koşu bantında yürürüm eşim oğlanla ilgilenirse tabi
bu günlük bu kadar kızlar fırsat bulursam arada kaçıp bakarım sayfayı açık bırakacağım

saadacım sen 5 ayboyunca rejim halindesinsengözlerimebaksanab kız benim tatmadıgım tat kaldımı acaba :kedi:o yüzden kilo almamışsın:hooray:

canım bende öğünlerde herşeyi yiyorum mantıdan kızartmaya kadar yoksa hayat boyu rejim yapıp sevdiğimiz tatlardan uzak kalamayız zaten ama sanırım sen ölçüyü kaçırmışsın benim midem küçülmüş istesemde 2tabak yiyemiyorum artık ama sevdiğim şeyleri akşam olmamak koşuluyla yiyorum birde hiç spor yapmadıysan ondan almışta olabilirsin ben yediklerimi yakıyorum hergün ablacım

selam kızlar işler sakinlemişken yediğimi içtiğimi yazayım buraya
sabah uyanınca 3 adet kuru kayısı,1 fincan form çayı,işyerine gelince kahvaltı olarak 1 kase dereotlu cacık 5 adet tahta bisküvi,sonra 1 bardak çay,öğlen haşlanmış tavuk yedim dünden beri şu yeni çıkan 5 gün boyunca et ye 5 kilo ver diyetini yapıyorum.birtek sabahları uymuyorum onuda sabah et yiyemiyorum o yüzden neyse bu saate kadar 2 litre su içtim.yarım fincan nescafe içtim.aralarda siyah çay ve 2 fincan bitki çayı içtim.akşamda tavuk haşlama yiyeceğim yine.bide küçük bir elmam var yanımda birazdan onu yiyeceğim.öğle arasında çarşıya indim o yüzden sporumu yapamadım.akşam leslie ablayla 3 millik yürüyüşümü yapıcam.

slm kızlar nasılsınız
takıma yeni üye alınma konusunda sadece eylülce fikrini yazmış diğerleri bişey dememiş sizin bu konuda düşünceleriniz neler

SLM KIZLAR AKŞAM OLDU YıNE BUĞÜN Kı MENÜM :SABAH BıR SıMıT:utangac: VE PEYNıR ÖĞLEN SADE MAKARNA ÇORBA VE PATLICAN YEMEĞı 1 DıLıM KEPEK EKMEĞı EŞLıĞıNDE BUĞÜN YEŞıL ÇAY ıÇMEDıM 2 LT SUYUMU ıÇMıŞıMDıR BÜYÜK ıHTıMAL ıKıNDıDE MISIR PATLAĞI ARASI PEYNıR VE ÇAY AKŞAMDA KAYIN VALıDEM NE PıŞıRDıYSE :1shok: BU AKŞAM KESıN SPOR YAPACAĞIM
ÜYE ALIMINDA DÜŞÜNCEM 2 HAFTA VEYA 1 HAFTA DENEMEDEN ALIM YAPMAYALIM

kızlar ben üye alınmasamda izninizle burda takılırım kilo bildirimine girmem sorun olmazsa tabiki-tatlicadiarzu-
benim vermek istedigim kg 7 kg nasipse 2 ayda vermek istiyorum başarabilirsem :Saruboceq:

kızlar ben üye alınmasamda izninizle burda takılırım kilo bildirimine girmem sorun olmazsa tabiki-tatlicadiarzu-
benim vermek istedigim kg 7 kg nasipse 2 ayda vermek istiyorum başarabilirsem :Saruboceq:

tabi canım takımızda takılabilirsin. ben sadece kararlılık istiyorum özellikle takım üyelerinden ve en baştada ben. 7 kilo ne güzel şimdi kızacan bana ama çok az benim vermem gereken kilonun yanında kıskandım bak seni :roflol:

miriba kızlar..kaydirigubbakcemile4

zabah:zeytin piynir,salatalık,çeyrek simit yidim..
öğlen..salata ...

akşam.haşlanmış makarna,yoğurt,çorba ..

2 litreden fazla su içtim...kaydirigubbakcemile2

tabi canım takımızda takılabilirsin. ben sadece kararlılık istiyorum özellikle takım üyelerinden ve en baştada ben. 7 kilo ne güzel şimdi kızacan bana ama çok az benim vermem gereken kilonun yanında kıskandım bak seni :roflol:

teşekkür edrim canım ama ben 22 kilo vermiştim dikkat etmedim ve aldım 61 e düşmüştüm busefer 63te kalmak istiyorum fazlasını eşim istemiyor

kararlılık derken eski takımda en kararlı ve sadıklardandım inşallah bu seferde öyle olurum

yorucu bir günün ardından sopalı dominoş geri geldi kaydirigubbakcemile4 :roflol:
slm kızlar.kurlalardan herkes memnun gördüğüm kadarıyla.hadi hayırlı uğurlu olsun.
geri dönen üyelerlede takım oldukça canlanmış.bude süper.
nacizane bikça noktaya değinicem

1.yeşil çay veya bitki çaylarını zornlu tutmayın.dokunan olablir içmeyi sevmeyen olabilir o madde sadece öneri amaçlı zorunlu bir kural değil.yeşil çay içemeyen başka bitkiler tercih edebilir ( yeşil çayın uyarıcı olduğunu söylemiş biri sanırm zemustu mesela rezene de rahatlatıcıdır uyku verir veya papatya)

2. sporun istisnası yalnızca sağlık sornu varsa odur.eğer spor yapmanıza sağlığınız engel değilse günde mutlaka 30 dknızı ayırın.bu illa yüryüş olmak zonrda değil başka çeşit egzersizlerde yapabilirisiniz yeterki yapın.Eğer sağlık sornları nedeniyle yapamayadak kişi varsa baştan belirtsin şu nedenle yapamıyorum diye ona göre raporu tutuna kişi muhaf saysın

3.kuralları sürekli alııtlamak yeirn bilgisayarınıza kaydedin.hatırlamka istediğiniz bir nokta olursada açıp bakarsınız.boşu boşuna mesaj kirliliği yaparak moderatörlerimizi üzmeyelim onlara da yazık dimi
ayrıca moderatörleri üzmeyelim derken paylaşım alnında kallistenin yazdığı etiketlerle ilgili mesajları görmüşüsnüzdür.bizim takımdada etiket kirliliği olmuştu açıkcası problem olacağı aklıma gelmemişti ama moderatörler bunları temizlemekle uğraşmışlar.tekrarı duumunda yapanlerin ceza alma olasılığı var bilmeyenleriniz varsa dikkat edin diye belirtmek istedim.
hepinize kocaman öpücükler
.sağlıklı kilo vermeler diliyorum.....
silvişim çok haklısın.Spor konusunda sağlık sorunu olanların yapmamasını zaten söylemiştim bir ara,tabi yanılmyorsam kaydirigubbakcemile3
Yeşilçayda da zaten kilo vermede bayağı desteği olan birşey,Bildiğim kadarıyla takımda midesine dokunan vs. yok ki olsa söylerdi ve bunu gayet doğal karşılardık.ben de zaten ilk hırsla 3 bardak ayzmışım 2ye indirdim kaydirigubbakcemile3
Mesaj konusuna gelince evet burda çok çokk haklısın bundan sonra yeni birkaç kural daha ekliyorum kaydirigubbakcemile3 Ben pc'ye kaydettim ama uzun süre girmeyen üyelerin de kurallardan haberdar olmasını istediğimiz için böyle birşey söyledim.Ama işin hiç o boyutunu düşünmemiştim akannehir Kalliste'ye sözüm var zaten etiketlerin bende bir zararı olacağını bilmediğim için birşeyler yazmıştım ama artık yok :olmaz: kaydirigubbakcemile3
Kuralları birazdan ayzıcıdan çıkaracağım.Bir ajandam vardı onu da 1 aydır filan yazmıyorum.Tekrar başllıyorum yarın yazmaya kaydirigubbakcemile2
YAZDIM KIZ YAZDIM KÖRMEDİN Mİ ?
HAFTADA 250 GR VEREMEYEN KORKSUN BENDEN HÜR DEĞİL DAYAKÇI SULTAN OLCAM ARTIK
BEN BUĞÜN BOL BOL SUYUMU İÇTİM DİYETİME HARFİYEN UYDUM
KIZ DOMİNOŞ YEME O YAĞLI YAĞLI BİSKREMLERİ PİS ONLAR DÜŞMANIN SENİN
BEN DÜNE KADAR GÜNDE 2 KEK MUHAKKAK YIYORDUM BUGUN KESTİM HEPSİNİ YE YE NEREYE KADAR ARTIK SÜLÜN SULTAN OLCAM alkisalkisalkis
AKŞAMADA 40 DK TEMPOLU YÜRÜYECEĞİM
tamam ama bugün miniminnacık çikolata yedim kaydirigubbakcemile4 ama yürüdüm bugün yine kaydirigubbakcemile3 her gün 45 dk ortalama yürüyorum kaydirigubbakcemile4
slm kızlar nasılsınız canlanmış burası ne güzel bi de ben canlansam keşke. kızlar ben bu haftada izinli olmak istiyorum haftaya döncem olduğumu güzellerim beni idare edin cuma bildirimi yaparım ama herkes perşembe akşamı yazsın kilosunu lütfen olur mu. çünkü okul 14:30 bitiyor milli eğitimde işim oluyor bazen geç geliyorum eve filan o yüzden herkes perşembe yazarsa kilosunu bende sabah okula gitmeden bildirimi yaparım olur mu canlarım.
özge kız sana teşekkür ederim takıma kaptanlık ettiğin için çok sağol kaydirigubbakcemile3
bu arada takıma şimdilik üye almıyoruz haberiniz olsun. önce takımda olanlara bakalım kendimizi düzene sokalım tabi öncelikle ben :kedi: takıma alacağımız kişiler bize güven vermeli, kararlı olduğuna bizi inandırmalı. kilo verip sonra tekrar alan biri inandırıcı olmayacağı kanaatindeyim sizin düşünceleriniz neler bu konuda. bu bir yarışma ve kuralları var. o yüzden kurallarına göre oynamalıyız.
rica edrim şekerim opuyorumnanaktan
kilo verip tekrar alan derken bu ben miyim akannehir mafoldumben
çok güzel düşünmüşsün canım,bundan sonra dediğin gibi yazalım.

dominoşum bu işleri sırasıyla yapacağımıza göre grup listesimi yapsak.her hafta sıramıza göre yaparız

kaptan dominoş sağolsun takımı iyi idare ediyor.gözün arkada kalmasın.ama yinede biran önce işlerini halledip aramıza dön.öpüldün canım.
opuyorumnanaktan
1 ay bu şekilde devam edelim zaten yavcaş yavaş oturur kurallar.Sonra gruplara ayrılırız.
Ayrıca bildirimi de herkes öğrensin lütfen ve mümkünse kendi %lerini kendisi hesaplasın.Hem bir gün lazım olur belki,öğrenmek lazım yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3
Bir de etiketlerle oynamayın bak ceza alırsınız :olmaz:

kızlar yediklerimi bir deftere yazıyorum.akşam mesaim bitmeden gelir yazarım burayada.hepiniz öpüldünüz.

bende not ediyorum usarem insan yazinca ne kadar yediginin farkinda
evet kızlar çok doğru kaydirigubbakcemile5
Günlük su ve yeşilçay tüketimi kontolü: eylülce
Günlük en az 2 lt su ve 2 bardak yeşilçay kuralına uyulmuş mu?(3 fazla olduysa 2 diyelim:))

Bunların kontrol edilecegini bilmiyodum :sm_confused: içiyim bari yeşil çayıda hiç sevmiyorum tadınıyakafamçokkarıştı

Spor ve egzersizlerin kontrolü
: domination
Yarışmacılar belirtilen sporu yapmış mı yapmamış mı?

nivea badi cdsini bugün indirdim yapabilirsem başlıycam sporakaydirigubbakcemile4
tamam şekerim :ecrin_bebek:
kızlar meraba bugün salı biliyorsunuz ben salıları pek giremiyorum buranın pazarı gelen giden çok
neler yediğimi yazayım
akşam listeme uydum ve bir tabak yeşil salata yedim yanlız kaçamaklarım var iki çatal eşimin arnavut ciğerine daldım iki çatalda oğlumun barbunyasına
bu gün bademciklerim şişmiş pek bişi yiyemiyorum
sabah yarım simit çamur peyniri
öğle geri kalan yarılarını
akşam canım çok bamya yemeğiistiyor onu yapıp bir tabak yiyeceğim
ikindi aradada beyaz leblebi falan yerim herhalde
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim akşama kadar 3 litreyi buldururum
tek problem egzersiz işi akşam yarım saat zorla debelendim ama oğlan hiç rahat bırakmadı tepeme çıkıyo akşama her halde 1 saat koşu bantında yürürüm eşim oğlanla ilgilenirse tabi
bu günlük bu kadar kızlar fırsat bulursam arada kaçıp bakarım sayfayı açık bırakacağım
abla bundan sonra yediklerimizi farklı bir renkle yazacağız kaydirigubbakcemile3 mesela yeşil,pembe,mor...
SLM KIZLAR AKŞAM OLDU YİNE BUĞÜN Kİ MENÜM :SABAH BİR SİMİT:utangac: VE PEYNİR ÖĞLEN SADE MAKARNA ÇORBA VE PATLICAN YEMEĞİ 1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ EŞLİĞİNDE BUĞÜN YEŞİL ÇAY İÇMEDİM 2 LT SUYUMU İÇMİŞİMDİR BÜYÜK İHTİMAL İKİNDİDE MISIR PATLAĞI ARASI PEYNİR VE ÇAY AKŞAMDA KAYIN VALİDEM NE PİŞİRDİYSE :1shok: BU AKŞAM KESİN SPOR YAPACAĞIM
ÜYE ALIMINDA DÜŞÜNCEM 2 HAFTA VEYA 1 HAFTA DENEMEDEN ALIM YAPMAYALIM
zaten deneme olmadan üye alınmıyor ki hatırlıyorsan biz 2 hafta beklemiştik ya da ben 2 hafta beklemiştim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
tabi şekerim sana yerimiz var opuyorumnanaktan sonuçta burda hep beraber kilo veriyoruz,yarışma da işin tatlı bir rekabeti oluyor.
miriba kızlar..kaydirigubbakcemile4

zabah:zeytin piynir,salatalık,çeyrek simit yidim..
öğlen..salata ...

akşam.haşlanmış makarna,yoğurt,çorba ..

2 litreden fazla su içtim...kaydirigubbakcemile2

kuzum renkli yazz :oklava:

Bugün yediklerim;
sabah yine normal kahvaltım(2 dilim ekmek,peynir,zeytin,azıcık bal...)
Öğlen biber dolması,mercimek çorbası ve yoğurt,yanında 1 dilim ekmek
arada 1 küçücük çikolata(ama küçücük minicik:))
sonra dersaneden eve gelirken 30-45 dk yürüdüm yürürken de yolda simit yedim
eve gelince de azıcık pilav yedim -tatlicadiarzu- off fazla oldu galiba
yeşilçayımı ve suyumu da tamamlıyorum 1 bardak yeşilçay + 1 bardak papatya çayı(rahatlatıyor tavsiye ederim:) içeceğim.
1 tane de elma yerim.
Yarın daha çok yürürüm galiba kaydirigubbakcemile4
korkun kilolar bendn kötükedihüso biraz yavaş gideceksiniz ama tamamen,geri dönüşü olmayan bir şekilde olacak kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso
kaçamakları da yapmasam normal ve sağlıklı bir menüm var kaydirigubbakcemile3 daha da azaltıyorum yavaş yavaş akşam yemeklerini :hulya:

Canlar bende yediklerimi yazıyım

cokacimcoooksabah sirkeli su 1 elma 2 taze incir
öglen tuzsuz azyağlı kapuska
ikindi meyva yemedim onun yerine
yoğurtçorbası yapmıştım kendime tuzsuz azyağlı
çok sevdigim için ondan 2 tabak yedim
akşamda 1 tabak yedim
yeşil çayı 1 kez içtim yatarkende içicem inş

yediklerimi renkli yazdımkaydirigubbakcemile3
kızlar spor yapmaya fırsat bulamadım okadr meşgulümki 2 bebek bakıyorum :emir_bebek::ecrin_bebek:haricinde çeyizde hazırlıyorum :hulya:

Canlar bende yediklerimi yazıyım sengözlerimebaksanab

cokacimcoooksabah sirkeli su 1 elma 2 taze incir
öglen tuzsuz azyağlı kapuska
ikindi meyva yemedim onun yerine
yoğurtçorbası yapmıştım kendime tuzsuz azyağlı
çok sevdigim için ondan 2 tabak yedim
akşamda 1 tabak yedim
yeşil çayı 1 kez içtim yatarkende içicem inş

yediklerimi renkli yazdımkaydirigubbakcemile3
kızlar spor yapmaya fırsat bulamadım okadr meşgulümki 2 bebek bakıyorum :emir_bebek::ecrin_bebek:haricinde çeyizde hazırlıyorum :hulya:

Allah bağışlasın :emir_bebek: opuyorumnanaktan
:hulya: :hulya:

Allah bağışlasın :emir_bebek: opuyorumnanaktan
:hulya: :hulya:

sağolasın canım aslında baktığım bebekler biri 7 aylık kız biri 2,buçuk yaşında erkek iki kardeş benim degiller oğlumun ögretmeninin bebekleri ama evimizin neşeleri canlarım benim onlar
benimde 2 oğlum var biri 18 biri 13 yaşında
yani evde çalışan evhanımıyım :hulya: asıl işim sipariş üzere çeyiz hazırlamak pike vs -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
sağolasın canım aslında baktığım bebekler biri 7 aylık kız biri 2,buçuk yaşında erkek iki kardeş benim degiller oğlumun ögretmeninin bebekleri ama evimizin neşeleri canlarım benim onlar
benimde 2 oğlum var biri 18 biri 13 yaşında

onları da bağışlasın :roflol:
bende 16 yaşındayım 17den gün alıyorum 1 haftadır :roflol:

iyi akşamlar güzellerimm

bu gün migrenim tuuttu sormayın şimdi biraz daha iyiym tekrar ilaç içip yatıcam

netimizde yoktu bütün gün yeni geldi

ben yarın sabah tartılıp kilomu yazayımda netimiz gider falan kalmıyayım gene
yediklerime gelince

akşam yemeği yememiştim ya sabah çok aç uyandım 7 de 1 küçük kase limonlu yoğurt yedim
çocuğu okula eşi işe gönderdikten sonra

8.30 da 1 yumurta çay biraz leblebi

yeşilçay değilde defne çayı içtim her öğünden sonra

ilaç aldığım için midem ağrıdı aralarda fındık atıştırdım

öğle 2 baget

akşam 1 baget az yoğurt

komşu kahve içmeye çağırdı açılırsın biraz dedi sütlü nescafe içtim

sabah baş ağrıma plates iyi gelir dedim yapmaya çalıştım ama daha çok ağrıdı

slm kizlar bugunku menu= sabah 7de bi dilim ekmek kahve saat 9 bir elma bir bardak cay saat 11 bir elma yesil cay oglen salata 4 kasik patetes puresi ikindin kahve bi dilim ekmek aksam bi kase tahrana corbasi salata bir dolma aksamda bi avuc cam fistigi bir bucuk litre su

kızlar günaydınnnn:kahve:

bu sabahki kilom 66

netimiz gider diye yazayım dedim işimi sağlama alayım dimeyerimseniben
çok işim var
sonra uğrarımm:lepi:

Back
X