- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.921
Bende adet olacam giz bugün yarin gelmesi lazmİyyim esmoşumm regl olcam heran karnim çohh şissssssafiyet ola esmerimmm
Olsun kizzzzz yine guzellllllValla ben akşama bir tencere tarhana çorbası yapacam. Oturup yanlız başıma yiyecem. Yanına da bol salata ohhhh. Çorbada bişey olmaz zaar.sonuçta pasta, börek yemiyom.benim yapacağım diyet bu kadannnn oluuugggg
Bende 1 buçuk ay takıldım kaldiydim aynı kiloda. Ama sonra yine gidiyo azar azar.moralini bozma kizzzz
Kız kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Sen ne diyonn
canimm ama sonradanda onun ucundan bunun kiyisindan yedim yapmamak lazm dikkat etmek lazm ben hurma diyeti bile yaptim gunde 21 hurma ve 3 kase yogurt yiyodm okdr 3 gun yaprim sonrada deli gibi diyete devam ettim sonra karabugfay yaptim yine bitince diyetime devam ettim falan almadm o kilolari ama simsi bile 1 hafta hic dikkat etmedn 3 ogun yesen abartarak alirim 4 kilo ben yapim müsait
valla bnce 1 kasik z.yagindan hicbisey olmaz nolck hemen kilomu olcak hic olmaz barsaklarda yımışar azcikin fazla yag zararli hic bisey olmaz bnceeYağsiz yapsan tubis ben yagsiz yesil fasulye yaptiydim gideri vardi
bak oyle yapmaa uzun vadede sklmayacagn bir beslenme sekli bul kendine..zaten emziriosun sabah guzl kahvalti et 1 dilim ekmegini ye bol salata yumurta peynir şarkuteri urunleri olmasn..yulaf kepegi kullanabilirsin ben cok gaydasini gordum cok tok kaldim onunla.oglende karabudayli salata falan ye aksamida erken ye en gec 5.30-6 gibi et balik tavuk ye bak hor nasl tikir tikir doya doya gidio kilolarpiğinc lapasimi yapsamhine a
Gı gene
kizzz
bak oyle yapmaa uzun vadede sklmayacagn bir beslenme sekli bul kendine..zaten emziriosun sabah guzl kahvalti et 1 dilim ekmegini ye bol salata yumurta peynir şarkuteri urunleri olmasn..yulaf kepegi kullanabilirsin ben cok gaydasini gordum cok tok kaldim onunla.oglende karabudayli salata falan ye aksamida erken ye en gec 5.30-6 gibi et balik tavuk ye bak hor nasl tikir tikir doya doya gidio kilolar
Ayy bende yaptim tarhana hariha kokiiyiiiValla ben akşama bir tencere tarhana çorbası yapacam. Oturup yanlız başıma yiyecem. Yanına da bol salata ohhhh. Çorbada bişey olmaz zaar.sonuçta pasta, börek yemiyom.benim yapacağım diyet bu kadannnn oluuugggg
Pinkişle konuşuyoz tilifindaEyiyik bisiycik etmiyok.sen nişliyonn
anammm elektrkler kesildi saclarm islahh kaldi tilifonunun şarjisi birti bitecegiydi odum hoptuuu billaha..uyhumm vaaağ ablama gidecehuk iftara esimi behliyom keskem gunduzden gideydimmmm ama uzak gidemiomPinkişle konuşuyoz tilifinda
anammm elektrkler kesildi saclarm islahh kaldi tilifonunun şarjisi birti bitecegiydi odum hoptuuu billaha..uyhumm vaaağ ablama gidecehuk iftara esimi behliyom keskem gunduzden gideydimmmm ama uzak gidemiom
Bende gelem miiBende disarii cikicam yeterrr coh durdum evde
Disarlarda kilili sile yemem merah etmen izgara yirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?