Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayirlisi cagla ablam aman dikkat bak 150 kilo falan gelme sakin yazik olur o kadar emeklerine lmaz: kendine cok iyi bak ablam cok opuyom ben seni

BENDE SENı ÇOK ÖPÜYORUM
TÜM 14. TAKIM EKıBıNıDE ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKK opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ALIN SİZİ 14 TANE ÖPÜCÜK
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu öpücüklerden birtanede ben alabilirmiyim:kedi: keşke ayrılmasanız tanımak isterdim sizi
ayrıca resminizi gördüm çok hoşsunuz:teselli: ve dediginiz kgda hiç gözükmüyosunuz boyunuz uzun herhalde valla o kiloyu kendimde düşünemiyorumbenneyaptımki resmen bir top olurum -tatlicadiarzu-

aaaaa üzüldüm şimdi bakk senağlama

sen bilirsin tabi canım ama takım halinde zayıflamak daha kolay ve zevkli

bende raporumu yazayım bare

ben bir türlü istediğim gibi diyet yapamıyorum ya bir şeyler giriyor araya hep

sabah

küçük kase limonlu yoğurt

aralarda defne çayı bol su

bu gün plates yapamadım çünkülüm komşularım halı yıkıyodu o saatte onlara yardım ettim 2 saat halı yıkadık 2 evin halısını yıkadık egzersiz yerine geçmiştir

12 de 2 baget bolsu

bahçede çay içtik çayın yanına herkez bi şey yaptı 2 poğaça çeyrek katmer yedim

çarşıya çıktık 30 dakika tempolu yürüdüm

akşam 8 de 2 baget yedim

çayın yanında 1 dilim kek yedimÇok üzgünüm çoook
bol su içtim şimdide yeşil çay içiyorum

kızlar yarın sabah ilk işim kilomu öğrenip buraya yazmak olucak

yazamazsam 66 kiloyum aklınızda bulunsun

bide şeeeeeeeyyyyyy:kedi:

yarın akşam annemlere gidiyorum haftasonu yokum düğün var

pazartesi sabahı burdayım:lepi:

bizim hırslı hatunlara ne oldu :mymeka:

su uzmanı nerde

egzersiz uzmanı nerde

diyet uzmanı nerdeeeCADIARZU

huuuuuuuakannehirsositososito

bizim hırslı hatunlara ne oldu :mymeka:

su uzmanı nerde

egzersiz uzmanı nerde

diyet uzmanı nerdeeeCADIARZU

huuuuuuuakannehirsositososito

ben takipteyim hiraykaydirigubbakcemile3 ilk gunler haysem ablam ihmal etmisti su icmeyi o da iyi gidiyo simdi :1hug: tekrar hatirlatma yapalim en az 1.5 litre su ve sevenlere yesil cay su icmeden zayiflanmiyo canlar vucutaki toxinlerden kurtulmamiz lazim sabah uyaninca ilk icimiz koacam bir bardak su icmek olsun yapabilenlere sirkeli veya limonlu olsun

ay unuturum ben sonra simdikten sana iyi hafta sonlari hirayopuyorumnanaktan

süprizzzzz supersin hiray devammmmm

bu hafta kilo verememişim canım
incelme var ama adet dönemimde olmama rağmen

ben içtiğim suyu sayamıyorum çok içiyorum ama
yeşilçay ve diğer bitki çaylarınıda çok severim zaten

40 dakika paltesimide yaptım onca işimin arasında

vücudum istiyo inanın hemen alıştı egzersize

benim valiz hazırlamam lazım öpüyom hepinizi

ya canım benim keşke ayrılmak zorunda olmasan ama sen rahatsız oluyorsan bu durumdan ona bişey demeye hakkımız yok tabi.ama seni her fırsatta bekliyoruz buraya.seni çok seviyoruz canım.
ya zaten şu ayrılmak kelimesini sevmiyom inan aglıyacam şimdi..
Edmezsem zaten 150 kiloyla kesin dönüş yaparım artık buraya yada kendime bi site açarım artık ozaman
sakın böyle birşeyi aklından bile geçirme.kendini düşünce olarak bile bırakırsan o kiloya gelmen kaçınılmaz olur.
oo çokiyi
bu hafta listemiz süper olacak süperr
:lepi:

bencede süper olacak.benimde sizlere bir süprizim var.akşam listemi verirken söylicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…