Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hursultan aynalar domination gelmediler dunden beri gerci aynalar izin istemisti listeyi yapmaya gelecekti de bizim domi yi merak etim ya internet baglatisi yok yada hasta ihmal etmezdi hayirlisi insallah aksama gelir insallah ...hursultan 2 kilo sozun vardi bak bu hafta unutmadim

MERHABA TATLIM BİZE GELMİŞSİN AMA EVDE KİMSE YOKMUŞ GALİBA SANIRSAM.

3.TAKIMDAN SEVGİLERLEa.s.a.s.

merhaba hanımlar bu hafta kesin birinciyiz.bende 1,400 gr verdim.çok mutluyum çok.4 gündür topiklerde sık sık adı geçen et diyetini yapıyorum.bugünkü kilom 63,100 gr..
yediklerime gelince
sabah 3 adet kayısı,1 fincan form çayı,kahvaltıda 1 yumurta 5 adet kepekli bisküvi,1 fincan bitki çayı,öğlen tavuk haşlama 1 tane meyveli soda,bu saate kadarda 2 litre su içtim.sporumu yapamadım daha akşam yaparım inşaallah.

kızlar bu et diyetini bir inceleyin ben tam olarak uyamadığım halde 1,400 vermişim.tam olarak diyete uyulursa 5 kilo vadediyor bu diyet.

inelemiştim canım ..ama hergün et yemek bıktırır diye düşünmedim
ya bide ben asla diyet mönüsü oldumu yapamam
yıllardır hep kendi yöntemlerime uyarak kilo verdim..
1 gün yaparım 2 gün 3 gün sonunda delirtir beni belirli bir diyete bağlı kalmak..
sen günde kaç gram et,balık,tavuk yiyosun canım...

ben lahana aldım lahana çorbası içicem ..ama aralarda..

tık tık ben geldim süprizzzzz
dün uğrayamadım.dersaneden çok geç geldim.Dersler filan da birikmişti onları yaptım sonra da sızmışım amann neler olmuş :1shok:
mafoldumben :gitme: bana bakın ya bende bundan sonra senden farklı olmayacağım. mafoldumben her gün dersane,çalış babam çalış off :1no2: her gün girmem imkansız.Bu sefer de kendi koyduğum kuralları çiğnemiş olacağım.Bu dersler bu kdar yoğun olmak zorunda mı :sinifsinif: zaten kilo da verememişimdir bu hafta üzülerek sçylüyorum ki istisnasız her gün okulda en az 1 abur cubur yedim mafoldumben ama sizlerin kilo vermesi mutlu etti beni ve daha da pişman oldum keşke adam gibi diyetimi yapsaydım :gitme: bugün sabah tartılmayı da unutmuşum :sinifsinif: Bu hafta zaten bildirimi biz yapacağız ben yarın eve ancak 8 gibi gelebilirim.Gelince de listeyi hazırlayabileceğimi sanmıyorum.Yani Aslı abla işler sana kaldı bundan sonra :sinifsinif:
mafoldumben
bizim hırslı hatunlara ne oldu :mymeka:

su uzmanı nerde

egzersiz uzmanı nerde

diyet uzmanı nerdeeeCADIARZU

huuuuuuuakannehirsositososito
egzersiz uzmanı derslerle savaşıyor kafamçokkarıştı
o da spor sayılır mı fisfisfis :roflol:
kızlar ben 1 kg vermişimhihoyyyt haberiniz olsunopuyorumnanaktan

oo çokiyi
bu hafta listemiz süper olacak süperr
:lepi:
kaydirigubbakcemile5
işte dün çok perişan bi halde eve geldim,ders filan derken sızmışım.Bugün de yağmur yağıyor dersaneye gidemedim evde çalışıyorum 5 dk molada gelip bakıyım dedim size :çok üzgünüm:
miriba herkeşlere...Şeniz
70.6 dan 68 kg düştüm..delikafadulden
yani 2.6 kg virdim...
:sm_cool:

kaydirigubbakcemile5
ben veremedim kesin zaten haftasonu 82ydim mafoldumben 85 olmuşumdur mafoldumben
ben de mi takımdan ayrılsam ya zaten kilo veremiyorum :gitme: ya da izne ayrılmalıyım bir süre.Herşeyi toparlayana,düzene sokana kadar :sinifsinif:

kızlar şu size yazdığım kuralları bile uygulayamıyorum bakınsana mafoldumben benim bir an önce düzene girmem lazım.Bu nedenle izne ayrılmaya karar verdim.En fazla 2 hafta yokum yani.Ama 2 hafta sonra dönüşüm muhteşem olacak
Takım size emanet,Aslı ablacım bildirimi de yap listeyi biz hazırlıyoruz bu hafta yine hazırlamazsak kesin kapatılır takım çünkü Kalliste çok kızmış belli :1no2: :çok üzgünüm:
Kurallara uymayı ihmel etmeyin,bakın bu hafta herkes kilo vermiş ben hariç :çok üzgünüm: ama 2 hafta sonra muhteşem bir şekilde geliyorum gamyoncuiremsu Kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım ben sadece tavuk yiyorum et ve balık yemiyorum.valla diyette her acıktığınızda istediğiniz kadar diyor ama ben mesela bir tüm tavuk haşlamıştım nerdeyse 2 gün onu yedim.ama sabah kahvaltıda midem bulanır diye ben normal kahvaltı yapıyordum.her ögüne 200-300 gram yeter yani.
ay ben lahana çorbası içemiyorum.üç defa denedim üçündede bir kaşık bile alamadım.midem çok bulandı.ama arkadaşım yaptı.bir ayda 8-9 kilo verdi.canım peki sen nasıl bu kadar kilo verdin.

miriba herkeşlere...Şeniz
70.6 dan 68 kg düştüm..delikafadulden
yani 2.6 kg virdim...
:sm_cool:
:lepi: iste bu zemus alkisalkisalkis

sendemi brutuz kaptan izine ayrildi kaptan yardimcisida ayrilirsa ne olacak domiiiii !!!! anliyorum snei zordur dersane ama keske ikiniz bi anda ayrilmasaniz tatile ustelik kilo veremedim diye uzulme bize bakma sen ama sen dha cok gencsin bizim yaptigimiz rejimler uymaz sana sen daha gelisme cagindasin cok ama cok dikkat etmelisin yavas yavas vermelisin saglikli ver bi diyetisyene gitsene domi sen yasina gore saglikli bi program yapsin sana okmi

kizlar herkes kilosunu yazsin asli yarin erkende verecem demisti ama yarin liste verme sira bizde domi oyle yazdi asli unutma yarin ama ihmal etmeyelim yoksa sonumuz husran olur

gittim diyetisyene daha önce.Ama programını uygulamıyordum.
İzin konusunda da,aynalar zaten haftaya gelir galiba.E yani gelsin artık naniknanik
Hem izne ayrılmasam bile şu sıralar o kadar da girebileceğimi sanmıyorum şimdi 5-10 dk ara verdim de geldim. :sinifsinif: Bence aslı abla gelsin listeye girmese bile kaptan olarak takımın başında bulunsun yaa Aslı abla lütfeeeeeen :sinifsinif:

ah canımmm:1hug:

kıyamam ben sana:1hug:
sıkma canını gençsin daha verirsin takma kafana
derslerine yoğunlaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…