- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.521
domi aynalar yarin olmasa liste vermeye sende yoksun ne yapacaz biz yarin ya bu sefer yandik biz yandik:gitme:
bilmiyorum ama ben gelemem çünkü eve anca 8de gelirim.Gelince de pcyi açacak durumda olmam heralde üstümü bile çıkarmadan uyurum :sinifsinif: yani aslı ablanın gelmesi gerekiyordomi aynalar yarin olmasa liste vermeye sende yoksun ne yapacaz biz yarin ya bu sefer yandik biz yandik:gitme:
evet bizim takımn hazırlaması gerekiyor.domi listeleri bizim takim hazirliyacak demi yanlis anlamadim
ah canımmm:1hug:
kıyamam ben sana:1hug:
sıkma canını gençsin daha verirsin takma kafana
derslerine yoğunlaş
neslihan nerdesiiiiiiinnnnn
başsız bıraktın bizi :sinifsinif:
bende yokum zaten anlamıyorumda listeden
ahanda geldim kurtarıcınız çeklin bakim
rahat bir oh çekin bakim lülülülülülü
SELAM KIZLAR BENDE 90 VE ÜZERİNDEKİLER BİRLİKTE ZAYIFLIYOR GRUBUNDAN,
Çok güzel paylaşımlarınız var maşallah.
Hepinize bu uzun meşakkatli yolda sabır diliyorum.
Herkesin isteklerine kavuşması dileğiyle canlar.
Kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan
canım ben sadece tavuk yiyorum et ve balık yemiyorum.valla diyette her acıktığınızda istediğiniz kadar diyor ama ben mesela bir tüm tavuk haşlamıştım nerdeyse 2 gün onu yedim.ama sabah kahvaltıda midem bulanır diye ben normal kahvaltı yapıyordum.her ögüne 200-300 gram yeter yani.
ay ben lahana çorbası içemiyorum.üç defa denedim üçündede bir kaşık bile alamadım.midem çok bulandı.ama arkadaşım yaptı.bir ayda 8-9 kilo verdi.canım peki sen nasıl bu kadar kilo verdin.
kilo bildirimi yapanları excel'e kayıt ettim aynalar gelmezse tabloyu yaparız
günaydın kızlar kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum,kendimide tabiki.alanlarda üzülmesinler arada olur böyle sağlık olsun.kaptan hoşgeldin.iyiki geldin domişde gelemiyecek bugün sen gelmesen halimiz haraptı.gerçi yarım yamalak yapmaya çalışırdık ama.geldiğin iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?