- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.561
Olamadin malesef gonsuuu
Boş birakma canım burayı çabuk gel.benim internet paketim bitmek üzere insallah en kisa zamanda yenileyip aranıza dönerim
aramizda tam 1 saat var demekki su an burda saat 20.52 baya uzun tutuyorsunuz mevsimler nasil ordaYok canım açmadım daha. Saat şuan 19. 50
İftar tam 21 .57 de.daha 2 saatten fazla var canım. Allah tan hava serin yağmur yağıyor
istesemde birakamam sizi kizz ama bayram haftasi için bisey demeyim dugunler nisanlar acayip yoğun olurumBoş birakma canım burayı çabuk gel.
Olsun canım artik haftaya olurum inşallah. Mezun olduysam menü yazmayacaktimOlamadin malesef gonsuuuhaftaya sabit bile kalsan olursun tatliş
Olsun canım artik haftaya olurum inşallah. Mezun olduysam menü yazmayacaktim.
Sıcak oldumu çok nemli çok havasız oluyor burasi çekilmiyor hiç. Allah tan ramazanda serin geçiyoraramizda tam 1 saat var demekki su an burda saat 20.52 baya uzun tutuyorsunuz mevsimler nasil orda
Daha yemedim gonşu 2 saat var.ama iftara davetliyızaman. Muhtemelen fazla yerim tatlıı da varrryaz bahalim ni yidinnn
evett tatlimm cumatesi yada pazar günü gideriz Allah izin verirse 2 3 ayda dönmem geçen yil kurban bayramina kadar durmustum kurbanida geçirip öyle gelmiştim bakalm bu sene nasipTubiisss memlekete miii gidiyon tubiiiss
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 3 zeytin, az peynir, salatalik domates, 1 yemek kaşığı kadar sucuklu yumurta
Ara:1 küçük tabak karpuz, 1 avuc leblebi
Ara:1 kase yogurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 10kuru üzüm, 2 ceviz karıştırıp yidim
Ara:2 çiziviç 2 N**** (Siyahi)light kol
Aksam:1 dilim ekmek, tavuklu mantar sote yogurt ve ligh kola
Birasdan acicik datlı yicemama accik
afiyet olsunn kuzumMenüm
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 3 zeytin, az peynir, salatalik domates, 1 yemek kaşığı kadar sucuklu yumurta
Ara:1 küçük tabak karpuz, 1 avuc leblebi
Ara:1 kase yogurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 10kuru üzüm, 2 ceviz karıştırıp yidim
Ara:2 çiziviç 2 N**** (Siyahi)light kol
Aksam:1 dilim ekmek, tavuklu mantar sote yogurt ve ligh kola
Birasdan acicik datlı yicemama accik
Aman yi kiz yarin dengelersin artik kurusunDaha yemedim gonşu 2 saat var.ama iftara davetliyızaman. Muhtemelen fazla yerim tatlıı da varrr
Bende öyle düşünüyorum. Yarın ve hafta arası evdeyim dengelerim. Artık bende kuru sayılırım dimi gonşuAman yi kiz yarin dengelersin artik kurusunkurular bazenleri yir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?