- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.581
kurular siziiiiiiDün de evde değildim fazla kaçırdım menümü yazmayım hiccc
Yok kizzz bırakamam burayı çok alıştım hepinizemarlişs mezun olunca bizi bırakmak yokkkmarlin18
Selam canım. Kolay gelsin.Selam kızlar nasılsınız..
Bugün çarşı pazar gezdik düğün alışverişi için..oruçlu olsam ne yapardım bu sıcağa yarabbimm..
Gayet güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.Menüm..
Sabah: yağda bir yumurta, iki dilim peynir, üç ceviz..
Ara: yarım kase kiraz.
Akşam: dört kaşık bulgur pilavı, domates salatası, cacık..
Sağol canım..sıcakta çok zor oluyor..Selam canım. Kolay gelsin.
Ne güzel canım bol bol hasret giderin..biz de kardeşimi bekliyoruz bayramın ikinci günü gelecek inşallah..özellikle yiğenleri çok özledim..nigdeliyim ben canim biz genelde okullar kapaninca gideriz ama ramazan denk geleli bayramda gidiyoruz eslerimiz oruc tuttugu için biz dedigim eltilerim gorumcelerim esimin tarafi benim.kendi annemlerde yazin gelirler 2 3 ay kalırız orda hafta ici anneme giderim.hafta sonu esim gelir evimde dururum osmaniyeyle nigde 2 saat esim her hafta sonu gelir 15 20 günde izni var kalır okullar açılmadan doneriz baya uzun kaliriz
Birakirsa küseriiimm bennmarlişs mezun olunca bizi bırakmak yokkkmarlin18
He giss kuru gonşularihh bizBende öyle düşünüyorum. Yarın ve hafta arası evdeyim dengelerim. Artık bende kuru sayılırım dimi gonşu
kurular siziiiiii
İviit guru gonşulaağğKuruyuk dimi kız selin
Evet kiz çok sicak çokkkSelam kızlar nasılsınız..
Bugün çarşı pazar gezdik düğün alışverişi için..oruçlu olsam ne yapardım bu sıcağa yarabbimm..
Afiyet olsun canim çok iyiMenüm..
Sabah: yağda bir yumurta, iki dilim peynir, üç ceviz..
Ara: yarım kase kiraz.
Akşam: dört kaşık bulgur pilavı, domates salatası, cacık..
Bendee pinkişii ve bebişi çokk ôzledim bayramda birlikteyiz Allah kismet ederseNe güzel canım bol bol hasret giderin..biz de kardeşimi bekliyoruz bayramın ikinci günü gelecek inşallah..özellikle yiğenleri çok özledim..
Diyetteyken çok az yiyorum ama bende tiroid var canım çok yavas çalışıyo ilaç kullanıyorum nodüller büyümesin diye..Afiyet olsun canim çok iyibende regliyim ya akşam eşimle beraber yiyorum kahvaltidan sonra 3 ara öğün yapmazsam çok acikiyom kizz ben aksama kadar sen iyi duruyosun sabah da çok bisey yememissin
Burdağğyım canem geldim nassın muck muck
Geldim kuzum nasılsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?