- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.621
Günaydın kıslaarr günden güne eriyen bir bağyaan var buğda53.6 200 gr daha gitmis vee belim 65 cm olmus 67 buçukdu ğuru ğızımmm menn bayrama 52 olicamm insallah
Valla çok mutluyum tubiss bu zayıflığı bozmamak icin hep hep heeepp dikkat edicem spor yapicamvalla yürekten kocaaman tebrik ediyorum hem en zayif hem en azimlimiz sensinn
Olursun canım niye olamayasin.ramazandan sonra biraz daha sıkı tutar beraber veririz geri kalan kilolari
Kiz sicakta inan bişi yenmiyo menüm size kalabalik geliyo belki ama hepsinden az az yedigim için gidiyo kilo aşırı sıcak bi tek akşam iştahım açılıyo onda da az yimeyi başarınca verdim giz himenKız seloşSekerPancarii eridin bittin iyice kız yeter artık.hergün zayifliyon
Ayyy ne güzel işte. Ben de bayramdan sonra inşallah tekrar yürüyüşe basliycam. O zaman gider belki kilolarKiz sicakta inan bişi yenmiyo menüm size kalabalik geliyo belki ama hepsinden az az yedigim için gidiyo kilo aşırı sıcak bi tek akşam iştahım açılıyo onda da az yimeyi başarınca verdim giz himen
Oruc degilken daha kolay canim o kadar saat oruc tutuyoruz insanin gözü dönüyo bide gec saatte yeyince iyce zorlaşıyo bayramdan sonra ikimiss spor yapalim kıss squat abs videosu falan yapalim karin kalca iyce toparlansinAyyy ne güzel işte. Ben de bayramdan sonra inşallah tekrar yürüyüşe basliycam. O zaman gider belki kilolar
Iyiki doğdun canımBugün menem doğum günüm
Ayyy inşallah canım ya. Benim en sorunlu bölgem karnımOruc degilken daha kolay canim o kadar saat oruc tutuyoruz insanin gözü dönüyo bide gec saatte yeyince iyce zorlaşıyo bayramdan sonra ikimiss spor yapalim kıss squat abs videosu falan yapalim karin kalca iyce toparlansin
Amiin canimm teşekkür ederimIyiki doğdun canım.
Eşinle, çocuğunla , ailenle ve sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı ve istediğin kilo da bir ömür geçirmeni dilerim
@moon8187 kaptanim paylaşım alaninda oylama yapılıyor cuma bayram haftasina geldigi için etaplar birleşsin mi diye evet diyelim diyorum ben nedeğsiinnn
Bende seni öslüomm tatlışımİyyim ballışımmm benimmm öslüyom seniii
Mutlu yıllar SelincimBugün menem doğum günüm
Hoşgeldinn tatlim bize katilabilirsin eglenerek çok güzel zayifliyoruz burda54.6 kiloyum hedefim 47-49 olmak isveç diyeti yapıyorum 2 hafta düğüne gideceğim 1 aya boyum 158
Mutlu yıllar Selincim
Ailenle sevdiklerinle nice senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?