Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kizlaar kvdemler geldi bugün felaket yoruldum ev temizdi zaten ama yine de bi üstünden geçtim sonra yemek hazırliklarina bi giristim 2 dk kala bitti hersey ancaaşığı yoğuldumm belim çok ağırıyi benim ayakta kalinca kopuyooo
İftara, Şehriye çorbası, adana kebap, marineli tavuk şiş, bulgur pilavi, sogan salatasi yaptim yanina da köy yufkalarindan koydum bayildilaatatli da kadayifli tavuk göğsü yaptim yendi içildi efenim anliycaniz şimdi kızı uyutuyorum sahura kalmazlar insallahyoruldum napahhh

Sahur, 1dilim ekmek, bir tam+2 yumurta beyaziyla omlet , zeytin, peynir, yarım domates, salatalık, bir kase yoğurt, bir avuç badem ceviz
İftar; bir tane biber dolması, bir kase cacık, şekersiz komposto, iki parça kabak mücveri, zeytin, avcum kadar pide iki kaşık bal
40 dakika yürüdum

Tsk ederim arkadaşlar ben neşe 25 yaşındayım doğum kilolari üstümde kalmadi çünkü fırsat vermedim kalmasina 6 7 ayda 25 kiloya yakın veren bi insanim şuanda 64.9 kilo boyum 1.69 3 kilo daha vermek istiyom ama lakin sikildim 3 cocugum var ve cok yoruluyorum ama inatla basaracagim bazen sinir olup yiyorum çünkü artık hem diyet hem çocuklar çok yorumluyorum bu aksam inatla yedim TİKA başa sonra niye yedim dedim keşke yemeseydim. .... ama gitti bi kere bugazdan aşağı yarına allah Kerîm işte kendimi burda sinir oldugumda yemeemk için sizin gruba katilmak istedim heves edeyim ki basarayim aynada istedegim formu goreyim teşvik amacli girmek istedim inş istediğimiz sonuclari aliriz.ilk sayfadakileri daha okumadim inş okuyup bilgilenecem böyle yani sormak istediginiz biseyler varsa buyrun arkadaşlar hepinize sevgiler saygilar

Sen yaparsin da güzel olmazmi hiç. Becerikli gonşu m benim.hem guru hemide becerikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…