- 20 Haziran 2016
- 83
- 45
- 8
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.801
@ParteMoralll kız sen nerelerdesin
heee @ParteMoralll da yohh ortaliklardaa@ParteMoralll kız sen nerelerdesin
bilmiorumki bende en son cuma gelmisss ALLAH ALLAH ban mi yedi acaba
Iyiyiz canım sen nasılsın. Çabuk don aramızaburdaymm tatlimmm-@ bende sizi ozledim internet paketim bitti en.kisa sürede yenilenir insallah esimdem girdim şimdi neler yapıyorsun bakalm
Canım sabah kahvaltısı yapmıyorsun hiç. Sabah ta birşeyler yesen menün daha dengeli olurBugün sabah Türk kahvesi öğlen 1su bardağı yoğurt akşam mercimek yeşil salata yedigimiiin
Ramazan da fazla ugrayamam demişti bende o yüzden gelmiyor sanmıştımbilmiorumki bende en son cuma gelmisss ALLAH ALLAH ban mi yedi acaba
Ayy bende anlamadım msjlarina falan baktim banlanacak bisey yok kiiyaaesmerm91 nie hesabi pasiff noldu bisey olduda bnmi kacirdimmmmm
Slmmm canım gitti mi misafirlerin. Nasıl geçtiSlm kızlar
Gitmediler gomşuu ben kizi uyuturken size bakiyim dedimSlmmm canım gitti mi misafirlerin. Nasıl geçti
Afiyet olsun tatlim. Ayy kizlar inşallah sahura kalmazlar da sende uzanip dinlenirsinGitmediler gomşuu ben kizi uyuturken size bakiyim dedimçoh yoruldum gii buz gibim bi kahve ictim gizliceneh kizi uyurken kemdime geldim acik
Aynen kizz bi yoruldumm kii yatarimm hemenAfiyet olsun tatlim. Ayy kizlar inşallah sahura kalmazlar da sende uzanip dinlenirsin
Sen yaparsin da güzel olmazmi hiç. Becerikli gonşu m benim.hem guru hemide becerikliAyy kizlaar kvdemler geldi bugün felaket yoruldum ev temizdi zaten ama yine de bi üstünden geçtim sonra yemek hazırliklarina bi giristim 2 dk kala bitti hersey ancaaşığı yoğuldumm belim çok ağırıyi benim ayakta kalinca kopuyooo
İftara, Şehriye çorbası, adana kebap, marineli tavuk şiş, bulgur pilavi, sogan salatasi yaptim yanina da köy yufkalarindan koydum bayildilaatatli da kadayifli tavuk göğsü yaptim yendi içildi efenim anliycaniz şimdi kızı uyutuyorum sahura kalmazlar insallah yoruldum napahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?