Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin neşecimmm bende 22 yasindayim dogum kilolarimi hatta daha fazlasini verdimm 22 kilo verdim bende 75 den 53 e düstüm boyum 165 50 51 falan olmak istiyorum senin de kilon az marlin18 in de öyle üçümüz de 2 3 kilo vermek istiyoruz yarışalimm beraberrr bu arada tebrikler zaten sen bütün kilo isini halletmissin kırıntılar kalmis onlar da gider merak etme tatliş

Çok guzel kilo vermissin canım. Demekki sen bu işi biliyosun ve azimlisin. 3 kilo çok bişey değil. Bence kendini kasmadan yavaş yavaş ver.herşeyden azar azar ye.yoksa insanın gözü dönüyor herşeyi bir anda yemek istiyor.benimde son 2 kilom kaldı. .Çok kasmiyorum artık

canım bence bu kilonu çok kısa sürede vermek istemiyorsan karatay diyeti ile hiç aç kalmadan 1 aydan kısa sürede verebilirsin

Evet canım benim bu işi çözdüm üste artık birden Zayıflamak istiyom buda sihirli değnek deilki birden zayifliyalim zamanla gözüm onu kesmiyor

Bazen çok bunaliyom artık tartışma çıkma kompleks haline geldi inş burda bunları asacam şimdi her gün ne yedigimizi mi yazacaz birde cuma gunleri kilo larimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…