- 20 Haziran 2016
- 83
- 45
- 8
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.821
ya cok haklısın aslında canım ama isveç diyetine başladım da o yüzden yapamıyorumCanım sabah kahvaltısı yapmıyorsun hiç. Sabah ta birşeyler yesen menün daha dengeli olur
Hosgeldin neşecimmm bende 22 yasindayim dogum kilolarimi hatta daha fazlasini verdimm 22 kilo verdim bende 75 den 53 e düstüm boyum 165 50 51 falan olmak istiyorum senin de kilon azTsk ederim arkadaşlar ben neşe 25 yaşındayım doğum kilolari üstümde kalmadi çünkü fırsat vermedim kalmasina 6 7 ayda 25 kiloya yakın veren bi insanim şuanda 64.9 kilo boyum 1.69 3 kilo daha vermek istiyom ama lakin sikildim 3 cocugum var ve cok yoruluyorum ama inatla basaracagim bazen sinir olup yiyorum çünkü artık hem diyet hem çocuklar çok yorumluyorum bu aksam inatla yedim TİKA başa sonra niye yedim dedim keşke yemeseydim. .... ama gitti bi kere bugazdan aşağı yarına allah Kerîm işte kendimi burda sinir oldugumda yemeemk için sizin gruba katilmak istedim heves edeyim ki basarayim aynada istedegim formu goreyim teşvik amacli girmek istedim inş istediğimiz sonuclari aliriz.ilk sayfadakileri daha okumadim inş okuyup bilgilenecem böyle yani sormak istediginiz biseyler varsa buyrun arkadaşlar hepinize sevgiler saygilar
Çok guzel kilo vermissin canım. Demekki sen bu işi biliyosun ve azimlisin. 3 kilo çok bişey değil. Bence kendini kasmadan yavaş yavaş ver.herşeyden azar azar ye.yoksa insanın gözü dönüyor herşeyi bir anda yemek istiyor.benimde son 2 kilom kaldı. .Çok kasmiyorum artıkTsk ederim arkadaşlar ben neşe 25 yaşındayım doğum kilolari üstümde kalmadi çünkü fırsat vermedim kalmasina 6 7 ayda 25 kiloya yakın veren bi insanim şuanda 64.9 kilo boyum 1.69 3 kilo daha vermek istiyom ama lakin sikildim 3 cocugum var ve cok yoruluyorum ama inatla basaracagim bazen sinir olup yiyorum çünkü artık hem diyet hem çocuklar çok yorumluyorum bu aksam inatla yedim TİKA başa sonra niye yedim dedim keşke yemeseydim. .... ama gitti bi kere bugazdan aşağı yarına allah Kerîm işte kendimi burda sinir oldugumda yemeemk için sizin gruba katilmak istedim heves edeyim ki basarayim aynada istedegim formu goreyim teşvik amacli girmek istedim inş istediğimiz sonuclari aliriz.ilk sayfadakileri daha okumadim inş okuyup bilgilenecem böyle yani sormak istediginiz biseyler varsa buyrun arkadaşlar hepinize sevgiler saygilar
Canimmmmm benimmmm guru gomşummmSen yaparsin da güzel olmazmi hiç. Becerikli gonşu m benim.hem guru hemide becerikli
Anladım canım .ya cok haklısın aslında canım ama isveç diyetine başladım da o yüzden yapamıyorum
canım bence bu kilonu çok kısa sürede vermek istemiyorsan karatay diyeti ile hiç aç kalmadan 1 aydan kısa sürede verebilirsinTsk ederim arkadaşlar ben neşe 25 yaşındayım doğum kilolari üstümde kalmadi çünkü fırsat vermedim kalmasina 6 7 ayda 25 kiloya yakın veren bi insanim şuanda 64.9 kilo boyum 1.69 3 kilo daha vermek istiyom ama lakin sikildim 3 cocugum var ve cok yoruluyorum ama inatla basaracagim bazen sinir olup yiyorum çünkü artık hem diyet hem çocuklar çok yorumluyorum bu aksam inatla yedim TİKA başa sonra niye yedim dedim keşke yemeseydim. .... ama gitti bi kere bugazdan aşağı yarına allah Kerîm işte kendimi burda sinir oldugumda yemeemk için sizin gruba katilmak istedim heves edeyim ki basarayim aynada istedegim formu goreyim teşvik amacli girmek istedim inş istediğimiz sonuclari aliriz.ilk sayfadakileri daha okumadim inş okuyup bilgilenecem böyle yani sormak istediginiz biseyler varsa buyrun arkadaşlar hepinize sevgiler saygilar
Nasıl gidiyor isvec diyeti kuzumya cok haklısın aslında canım ama isveç diyetine başladım da o yüzden yapamıyorum
Olur gizzzzz gelirim bende.1 ay sonra bizde geliyoz zaten hayırlısıylaCanimmmmm benimmmm guru gomşummmkiz 1 ay sonra almanyadan gorumcem geliyi seni de getirsin gel bizeeee
ay canım cok iyi gidiyor bi kaç güne hastalanacağım o yüzden tartıda fark göremem heralde bitene kadar 1 kiloya yakın fazla çıkıyorumda adet dönemleriNasıl gidiyor isvec diyeti kuzum
yok canım hiç zorlamadı beni çok hafif baş dönmem oluyor benim ama su içince 1 bucuk litre oda geçiyor suyla beraberrIsvec diyeti zorluyomu seni
Olur gizzzzz gelirim bende.1 ay sonra bizde geliyoz zaten hayırlısıylaCanimmmmm benimmmm guru gomşummmkiz 1 ay sonra almanyadan gorumcem geliyi seni de getirsin gel bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?